Kadınların kudurtan kıyafetleri tecavüz vakalarını çoğaltıyor” diyen Vahdet yazarına suç duyurusu

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
“Kadınların kudurtan kıyafetleri tecavüz vakalarını çoğaltıyor” diyen Vahdet yazarına suç duyurusu
http://t24.com.tr/haber/kadinlarin-kudurtan-kiyafetleri-tecavuz-vakalarini-cogaltiyor-diyen-vahdet-yazarina-suc-duyurusu,326586
Eygi'ye "suç işleme teşvik etmek" suçundan ceza istendi
page_kadinlarin-kudurtan-kiyafetleri-tecavuz-vakalarini-cogaltiyor-diyen-vahdet-yazarina-suc-duyurusu_676201719.jpg

“Kadınların kudurtan kıyafetleri tecavüz vakalarını çoğaltıyor” diyen Vahdet yazarına suç duyurusu

Eygi'ye "suç işleme teşvik etmek" suçundan ceza istendi

Avukat Feyza Altun, Vahdet yazarı Mehmet Şevket Eygi'nin Bağdat Caddesi'nde yaşanan tecavüzle ilgili "Hiçbir kadının fahişe kıyafetiyle gezme hakkı yok" diye yazıp kadınları suçlayan açıklaması hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Gerçek Gündem’in haberine göre Avukat Feyza Altun, Mehmet Şevket Eygi'nin TCK'nın 216'ıncı maddesi (Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama) , TCK'nın 39/a maddesi (Suç işlemeye teşvik etmek) ve basın yoluyla hakaret suçlarından cezalandırılması istedi.

Avukat Altun’un suç duyurusu şöyle:

20160202175736_21aed84320ed96c67d847f317d225c.jpg

Eygi, yazısında "Başta tecavüz olmak üzere suçların patlamasının en büyük sorumlusu ahlaksız medyadır. Müstehcen yayınlar bazılarını çıldırtmakta ve suç işlemelerine sebep olmaktadır" dedi. Eygi, "Bazı kadınların ve kızların, bazı erkekleri delirtecek, çıldırtacak, kudurtacak tarzda seksî ve şehevî kıyafetlerle dolaşmalarının tecavüz vak’alarını çoğalttığı inkar edilemez bir gerçektir" ifadelerine yer vermişti.

http://t24.com.tr/haber/kadinlarin-...yor-diyen-vahdet-yazarina-suc-duyurusu,326586

hiç bir şey isterseniz anadan doğma dıolaşın tecavüze neden değildir. sokakta müşteri bekleyen hayat kadını bile isteği dışında birliktelik yaşamamalı. tecavüze uğramamalı.
kıyafet ,davranış, her ne olursa olsun tecavüzü teşvik ediyor derseniz ,tecavüz eden kişinin eline koz verirsiniz. bahane yaratırsınız.
bir gün kolları beni çekti bir gün bacakları birgün gözleri teşvik ettiğiye kadar gelir olay. bari biz kadınlar bunu demeyelim.

İsteyen istediği gibi eleştirebilir ama bnde bu bakış açısıyla bakıyorum. Hiçbi sebep haklı çıkarmaz tacizi tecavuzu ama teşvik ediyor mu evet ediyor !!!
inanmıyorum:KK57:çoluk çocuğa musallat olan sapıklar neden kudurmuş peki

hiç bir şey isterseniz anadan doğma dıolaşın tecavüze neden değildir. sokakta müşteri bekleyen hayat kadını bile isteği dışında birliktelik yaşamamalıo. tecavüze uğramamalı. bu kıyafet davranış,ne olursa olsun tecavüzü teşvik ediyor derseniz tecavüz eden kişinin eline kozverirsiniz. bahane yaratırsınız. bir gün kolları beni çekti bir gün bacakları birgün gözleri teşvik ettiğiye kadar gelir olay. bari biz kadınlar bunu demeyelim.
sahilde erkekleri görünce kudurma hissi gelmiyo vallahi bana,terbiyeli bir erkek rahatsız edecek derecede bakmaz zaten dindar olmak gerekmez bu nun için

Valla o zaman ben de cook açıkça fikrimi yazacağım... ben de böyle düşünenlere inat çıplak gezmek istiyorum... bu vücut benim ve ne giydiğim hatta ne giymediğim kimseyi ilgilendirmez kimse benim vücudumu kullanma hakkına sahip degil..... iç çamaşırımla da gezsem kime ne....

Konu kıyafet ya da davranış ise, ne kadar çok giyerseniz giyin ne kadar mesafeli olursanız olun, karşınızdakinin niyeti bozuk olduktan sonra başınıza gelecekler az çok Bellidir.
Bu dünyada çite, damacanaya, cansız mankene, kaza, eşeğe, kundaktaki bebeğe şehvet duyanlar var.
Hem de sayıları hiç de az değil. Onların duydukları sapkınlığı neye bağlayarak haklı çıkaracaksınız acaba?

X