Kadınların hayalindeki erkeğin 40 özelliği!

1.Göğsü kıllı erkekler. Ancak vücudunun başka herhangi bir yerinde olmamalı.
(Josh Holloway gelse, seninle olmak istiyorum dese ben neden göğsünde kıl yok demem valla )
2.Düzgün dişleri olan,
(Kesinlikle, güzel gülsün böyle, beni çileden çıkarıp gülümsesin, sonra bende sinir filan kalmasın)
3.İyi görünümlü ayaklara sahip,
(Ayaklarına dikkat etmedim birlikte olduğum hiçbir insanın bence şart değil)
4.Sosyal kişilikli,
(Evet bu da olsun ama birlikte evde oturup film izlemekten, birşeyler okuyup müzik dinlemekten filan da keyif alsın)
5.Annesini seven,
( Annesini çok sevmesin, benden çok sevmesin en azından)
6.Psikopat gibi araba kullanmayan,
(Araba kullanmasın hatta ya, toplu taşıma dostu olsun, doğayı düşünsün, birlikte biryerlere giderken, dikkatini dağıtmayayım diye düşünmeyeyim, istediğim kadar konuşayım, birlikte pencereden dışarı bakalım, gördüğümüz insanların dedikodusunu filan yapalım)
7.Büyük elleri olan,
(Şart değil benim için)
8.Çiçek vermek yerine sevgilisinin arabasını yıkayan ve benzin alan,
(Çiçek sevmem ama arabamda yok naapcaz ki şimdi?)
9.Yumuşak elleri olan,
(Nasıl yumuşak okşanması gerektiğini bilen)
10.yemek yapmayı seven,
(Sevsin ama ok beceremesin, yaptığım herşeyi hayranlıkla yiyebilecek kadar cahil olsun mutfakta)
11.Kız kardeşi bir elbise giymesini istese dahi onu geri çevirmeyen,
(Kız kardeş erkekleri olgunlaştırıyor kesinlikle, kızkardeşi olsun hatta onu sevsin )
12.kadınları eşit olarak gören,
(Check)
13.Geniş omuzlu,
(Check)
14.Yatakta şaşırtıcı,
(Check)
15.Zekasıyla alt eden,
(check)
16.Şarkı söyleyebilen veya bir müzik aleti çalabilen,
(olabilir)
17.Rica etmesini bilen,
(Olabilir)
18.Yanında rahatça gaz çıkarılabilecek,
(Mümlünse gaz çıkarmayalım birbirimizin yanında ya ben sevmem öyle şeyler )
19.Fazla alıngan olmayan,
(Double check)
20.Hem öğrenci hem de öğretmen olmaktan çekinmeyen,
(Check)
21.Böcek öldürmekten korkmayan,
(Problem değil yahu o korkuyorsa ben öldürebilirim, dert değil bunlar ilişkide)
22.Motor kullanabilen,
(Olabilir)
23.Hayvan sever,
(Petshop severcilerden değilse check)
24.Evde tamir yapabilen,
(Check)
25.Cinsel olarak her istenileni yerine getirebilen,(check)
26.Cinsel olarak beklenmedik davranabilen,(Check)
27.Elinizi tutan,(Elimi tutsun, sarılsın öpsün ve etrafta başkaları var diye bunları yapmaktan çekinmesin
28.Kapıyı açıp nezaket gösteren,(check)
29.kitap okuyan,(check)
30.Uzun boylu,(Check)
31.Kadına göre daha kilolu,(Kesinlikle yapılılık gülüşle beraber en önemli dış görünüş kriterimdir kendimi bildim bileli)
32.Sürekli telefonuyla uğraşmayan,(check)
33.Oyuncu,( Bu maddeyi anlayamıyor ve geçiyorum)
34.alışverişten şikayet etmeyen,(Bunun bir erkeklerin yazılımında olduğunu sanmıyorum)
35.Kaslı ve güçlü bir vücut,(Check)
36.Yatakta çabuk yorulmayan,(Check)
37.Şık giyinmesini bilen,(check)
38.Özgüveni yüksek,(Check)
39.Hata yaptığında özür dilemesini bilen,(Check)
40.Kalp kırmaktan çekinen (Check)

Eveeet, yılbaşına daha çok olmasına rağmen dilek listemi yaptım. Aranızda insanları mutlu etmeyi, dileklerini gerçekleştirmeyi seven birileri varsa, bu adamı bulup bana getirsin ilginizi çekerse 1 adet klasik Türk öküzüyle değiştokuş da edebilirim.

Haha :), oda doğru, bizde şans mı var zaten, millet nasıl şanslı oluyor, imreniyorum valla bazen, Allah çirkin şansı versin diye boşuna dememişler.

bilemem valla .olanda oluyor .ama yani apaçileri bulurduk biz gene.nerde bir manyak var o gelir bulur zaten beni.geöen birinle görüştüm öle arkadaşca tabi allahım ya birşey deyip günaha girmek istemiyorum 5 dakikada topukladım hemen .

türk erkeği azcık birşeye benzese şımrıyor zaten .

İlahi canım yaa , çok güldürüyorsun sen beni, aynen bendede öyle bişey var, nerde bi değişik tip var, arar bulurum, yada gelir onlar beni bulur, senin hoşlandığın bi çocuk vardı, geçen gün buluşalım falan demişti diyordun, bu o çocuk mu yoksa, ne oldu onla ?

hee o eleman .ya bu benim bir arkadaşımın arkadaşı şimdi beni faceden eklemiş baktım hoş çocuk falan .bir iki resmi vardı .telde falan konuştuk bir iki kere .neyse buluştuk aman yarabbim nerde o resim nerde o herif .többe yaaa.çok kötüydü şimdi böle diyorum allah bana günah yazıyordur .yani aşkımız başlamadan bitti.topukladım resmen işim var gitmem gerek dedim bir çay içtik tabi mecburennn....

demekki erkeklerde de cıkıyor boyle tipler genelde kızlar farklı cıkar resimlerden ya

Şu kırmızılar dışında süppper.

Anladım canım, iyi işte, daha ileriye gitmeden sıvışabilmişsin.

yanni ne yapıyım msj atıı cevap vermedim sanırım anladı aman ne yapayım ya ayıp olduysada oldu .

Boşver canım yaa, atmadığın iyi olmuş, atsan tepene çıkardı hemen zaten, anlasın, anlamıştır, gerçi erkeklerin kanında öküzlük olduğu için anlamaları pek mümkün olmuyor ama neyse, zorla güzellik olmaz ki, ayıp olmuştur falan diye de düşünme sakın.

bazen böle erkekleri kırdığım için mutlu olamadığımı düşünüyorum ah mı alıyorum ne yapıyorum anlamadım ki.

bazen böle erkekleri kırdığım için mutlu olamadığımı düşünüyorum ah mı alıyorum ne yapıyorum anlamadım ki.

Onlar bizi kırdıkları zaman bu kadar çok düşünüyorlar mı acaba, hayır tabi ki, boşver sende düşünme canım, düşündükçe öyle olursun tabi.

her kadın zeki,komik,centilmen,dürüst... erkeklerle evlenmek ister ama ne yazıkki yasalar tek bir kişi ile evlenmemize izin veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…