Ne mutlu sana o zaman :), Allah bozmasın.
Aynen canım aynen :), hayalde kalır, öyle de kalıyor zaten, inşallah canım yaa, hepimizin ki. :)
Benim eşim yemek yapmayı sevmez ama diğer işleri yapar, bir de kız kardeşi elbise giy dese giymez.. diğerleri tam benim eşim , şanslıyım galiba
aşkı bilenlere hak eden herkese aşık güzel ahlaklı eş dilerim
sen bekarsın sanırımmm
benim olan oldu artık8 senedir ne hayyallerr gördümm :)))
Benim eşim yemek yapmayı sevmez ama diğer işleri yapar, bir de kız kardeşi elbise giy dese giymez.. diğerleri tam benim eşim , şanslıyım galiba
Evet canım bekarım :), bakalım biz neler neler görcez ilerde. :)
Bulursan, kardeşi falan olursa aynı özelliklerde, bana da haber ver canım.
canımm sanaa hayırlı kısmetler diimmm
türkiye dışına çıksam hemen bulurum ama burda zor yani hatta imkansız .30 dan sonra göbeği salıyor hepsi.
Beraber çıkalım.
hayır annesini seven erkek asıl karısına düşkün olur canım .ama dengeyi kurmak lazım işte.
gel firar edelim burdan.nereye gidelim ki?
doğrudur.. evet dengeyi kuran biri olsa da evlensek
Ne güzel :), Allah herkese böyle eşler nasip etsin inşallah. :)
Edelim valla, canımız nereye isterse oraya gidelim.
Amin canım inşallah. Ama hayat öyle bir imtihan dünyası ki, bazıları eşinden mutsuz, bazıları işinden, bazıları sağlığından , bazıları evladından, parasızlıktan.....bizim de birbirimize sevgimiz tam ama malesef başka sorun var hayatımızda. önemli olan iyi tarafları görmek galiba.
....Amin canım...Evet canım, hani derler yaa, bide olaya iyi tarafından bakın diye, ne dertleri olanlar var, Allah daha büyüğünü vermesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?