Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kadınlarımız akıllansın artıkk
- Konu Sahibi Poni Bon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
aminKızlar kuzenimin iki kızı var biri 1 yasında diğeri 2 buçuk, eşi istiyorum diye bi daha hamile kalmış bir buçuk aylık hamileymiş. Çok ağlamış filan. Üçüncü çocuk olunca iş hayatı da bitecekmiş artık. Çok üzüldüm kuzenime. Eşi büyük ihtimal erkek çocuk derdinde. Keşke sessiz durmasa kuzenim hem ona hem çocuklarına yazık değil mi ya. Bu geri kafalılık ne zaman bitecek?
Allah akıl fikir versin 2 tane küçücük bebek varken sorunlu evliliğe 3. çocuk akıl işi değil
- 27 Ocak 2015
- 1.143
- 822
- 108
- 37
Valla ne güzel butonları varmış, bizde uğraşıp duruyoruz işte :)sen niye üzülüyosun ki o doğuracak o bakacak...makine mi bu kadın? eşi "çocuk yap" butonuna basıp mı çocuk yapıyor? bi başına olmuyor herhalde
- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
ay öyle demeyin ne olur ben de çok ağlamıştım ikinci hamileliğimi öğrendiğimde..Şu hamile kalınca ağlayan kadınlara öyle deli oluyorum ki,içimden saymadığım kalmıyor! (tecavüz gibi zorunlu haller hariç)
Bazen modern korunma yöntemleri de bi işe yaramıyor.
İnsan olayın şokuyla kendini paralayabiliyor işte.
- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.283
- 823
- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
ne ilgisi var canım. Kendi düşen ağlamaz, git seviş hamile kal sonra da ağla.Kızlar kuzenimin iki kızı var biri 1 yasında diğeri 2 buçuk, eşi istiyorum diye bi daha hamile kalmış bir buçuk aylık hamileymiş. Çok ağlamış filan. Üçüncü çocuk olunca iş hayatı da bitecekmiş artık. Çok üzüldüm kuzenime. Eşi büyük ihtimal erkek çocuk derdinde. Keşke sessiz durmasa kuzenim hem ona hem çocuklarına yazık değil mi ya. Bu geri kafalılık ne zaman bitecek?
- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
Valla kız eşine söz geçirecekti. bakacak olan kendisi sonuçta. benimde arkadaşım korunduğu halde 3. bebeğine hamile kalıp doğurdu 3 tane erkek bebeği var birisi 6 birisi 3 birisi 1 yaşında kızın sosyal hayat sıfır. bir kuaföre bile gidemiyor gerisini siz düşünün. bence kadın kendini düşünmeli