• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlarımız akıllansın artıkk

bu devırde korunmasını bılmeeyn kadın olacağını hiiççç sanmıyorum hiç ağlamasın 3.kız olursa 4.ye hazırlansın evliliği bır çocuğa bile hazır değil bence

Kızlar kuzenimin iki kızı var biri 1 yasında diğeri 2 buçuk, eşi istiyorum diye bi daha hamile kalmış bir buçuk aylık hamileymiş. Çok ağlamış filan. Üçüncü çocuk olunca iş hayatı da bitecekmiş artık. Çok üzüldüm kuzenime. Eşi büyük ihtimal erkek çocuk derdinde. Keşke sessiz durmasa kuzenim hem ona hem çocuklarına yazık değil mi ya. Bu geri kafalılık ne zaman bitecek?
amin

Allah akıl fikir versin 2 tane küçücük bebek varken sorunlu evliliğe 3. çocuk akıl işi değil

Demek ki erkeklerde mahalle baskısı altında kalıyor yoksa ne fark eder kadın erkek ah keşke bizimde olsa kız olsa.

Şu hamile kalınca ağlayan kadınlara öyle deli oluyorum ki,içimden saymadığım kalmıyor! (tecavüz gibi zorunlu haller hariç):KK67:
ay öyle demeyin ne olur ben de çok ağlamıştım ikinci hamileliğimi öğrendiğimde..
Bazen modern korunma yöntemleri de bi işe yaramıyor.
İnsan olayın şokuyla kendini paralayabiliyor işte. :KK51:

Kuzenin evlenmeden önce soracaktı illa bir erkek evladın olsun istermisin diye o zaman evet diyecekti ve kızda yüzüğü atardı yada kabullenirdi ,
ama kızlarımız evlenmeden önce önemli konuları konuşmaktan aciz

Kızlar kuzenimin iki kızı var biri 1 yasında diğeri 2 buçuk, eşi istiyorum diye bi daha hamile kalmış bir buçuk aylık hamileymiş. Çok ağlamış filan. Üçüncü çocuk olunca iş hayatı da bitecekmiş artık. Çok üzüldüm kuzenime. Eşi büyük ihtimal erkek çocuk derdinde. Keşke sessiz durmasa kuzenim hem ona hem çocuklarına yazık değil mi ya. Bu geri kafalılık ne zaman bitecek?
ne ilgisi var canım. Kendi düşen ağlamaz, git seviş hamile kal sonra da ağla.

Valla kız eşine söz geçirecekti. bakacak olan kendisi sonuçta. benimde arkadaşım korunduğu halde 3. bebeğine hamile kalıp doğurdu 3 tane erkek bebeği var birisi 6 birisi 3 birisi 1 yaşında kızın sosyal hayat sıfır. bir kuaföre bile gidemiyor gerisini siz düşünün. bence kadın kendini düşünmeli

Back
X