istemedenmi hamile kalmış niye ağlıyo, diğerleride daha bebek ne kadar zor olur üçü birden
gerçekten safmış korunsun kocasından gizli, boşuna ağlayıpduracağınaİstemiyormuş ama eşi istiyor diye hamile kalmış. Çok samimiydik eskiden, evlenince eşi yüzünden gorusmuyoruz artik çoğumuzla iletişimi kesti safım
Hem bebek istemeyip hem hamile kalıp ağlayanına da ilk defa rastlıyorum.Kocası silah mı dayamış.İstemiyorsa kocasına belli etmeden korunmanın yöntemleri de var.Kızlar kuzenimin iki kızı var biri 1 yasında diğeri 2 buçuk, eşi istiyorum diye bi daha hamile kalmış bir buçuk aylık hamileymiş. Çok ağlamış filan. Üçüncü çocuk olunca iş hayatı da bitecekmiş artık. Çok üzüldüm kuzenime. Eşi büyük ihtimal erkek çocuk derdinde. Keşke sessiz durmasa kuzenim hem ona hem çocuklarına yazık değil mi ya. Bu geri kafalılık ne zaman bitecek?
3. Bebeği istemeseydi kocasından habersiz spiral taktırabilir ya da tüplerini bağlatabilirdi kocası da artık hamile kalamayacağına ikna olurduKızlar kuzenimin iki kızı var biri 1 yasında diğeri 2 buçuk, eşi istiyorum diye bi daha hamile kalmış bir buçuk aylık hamileymiş. Çok ağlamış filan. Üçüncü çocuk olunca iş hayatı da bitecekmiş artık. Çok üzüldüm kuzenime. Eşi büyük ihtimal erkek çocuk derdinde. Keşke sessiz durmasa kuzenim hem ona hem çocuklarına yazık değil mi ya. Bu geri kafalılık ne zaman bitecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?