Kadınlarda cinsel isteksizlik

Serapppk

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2021
1
1
31
Merhaba bayanlar . Ve. 4 yıldır evliyim birde çocuğum var . Özellikle doğumdan sonra bende çok fazla isteksizlik oldu . Eşim istediginde zorunlu birlikte oluyorum içimden hiç gelmiyor . Başına buna benzer bir durum herhangi bir yöntemle çözüme ulastirabilen varmı yardımcı olursanız sevinirim . Evliliğimi etkiliyor bu durum .

Eşinizi seviyormusunuz?

Aynısı bende de var doğum kontrol hapları kullanıyorsanız oda yapıyor malesef biz sık sık yapmaya çalışıyoruz hormonlari harekete geçirince alışkanlık oluyor ve istek artıyor aklınızdan erotik biseyler de düşünüp kendinizi isteklendirmeyi de deneyebilirsiniz

Çok fazla sebep var buna, ilki doğum kontrol hapları, kuruluk yaptıkları için istek sıfırlanıyor,
Aşırı yorgunluk ve zihnin sürekli dolu olması, kafanızı boşaltacak şeyler yapın, melisa çayı gibi çayların çok faydası oluyor. Stresi azaltan, kafayı rahatlatan bitki çayları için ama anason dışındakileri eşinize içirmeyin, kas gevşetici özellikleri olduğundan ereksiyon problemine sebep oluyorlar.
Kadınlar için Afrodizyak etkili gıdalar tüketmeye çalışın, bunları internetten tarayıp kolayca bulabilirsiniz, hatta bu forumda bununla ilgili konu da var geçmişi tarayın.
Birlikte olacağınızın kesin olduğunu bildiğiniz zamanlarda erotik öyküler falan okumayı deneyin, bu da sizi fazlasıyla rahatlatacaktır

Doktora gidin ona göre vitaminlerde verebilir

Kadınlar için istek arttırıcı damlalar var. Çok iyi bir tane bulup alabilirsiniz. Kendinize iyi geleni bulmak önemli. Daha önce pahalı bir tane denemiştim etkilemedi. Sonra aktar önerisiyle aldığım Spanische fliege diye bir marka bana iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…