Kadınlar ve Tıraş Olmak

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
Kulağınıza çılgınca geldi, farkındayız ama güzellik uzmanları erkeklerin daha genç görünmesini tıraşa bağlı olduğunu söylüyor ve bu kural kadınlar üzerinde de işliyor.

İngiliz bilim adamlarının gerçekleştirdiği bir araştırmada tıraş olurken zamanla tüylerin daha sert ve daha siyah çıkma olasılığının erkeklere oranla kadın cildinde aynı tepkiyi göstermediği ortaya çıktı.

g%C3%BCzellikkap%C4%9Fak.jpg

Kulağınıza çılgınca geldi, farkındayız ama güzellik uzmanları erkeklerin daha genç görünmesini tıraşa bağlı olduğunu söylüyor ve bu kural kadınlar üzerinde de işliyor.

İngiliz bilim adamlarının gerçekleştirdiği bir araştırmada tıraş olurken zamanla tüylerin daha sert ve daha siyah çıkma olasılığının erkeklere oranla kadın cildinde aynı tepkiyi göstermediği ortaya çıktı.

g%C3%BCzellikkap%C4%9Fak.jpg
ay bunu bende okudum bosuna ugrasıyormusuz bunca zaman ,sevdım bunu :) ama benım okuduguma gore kadınlarda daha sert cıkmayacagı ayrıca cıldı duzelttıgını soyluyordu

aman yalan bence, yüzünden 1 tane tüyü cımbızla alsan bile bidaha daha sert çıkıyori bide jilet! eyvah diyorum!

X