• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar tuvaletinde gizli kamera şoku!

marka olan mağazalardada ayna oluyor,ben hep ayna görüyorum
ay çok feci bişey ya
bende hep düşünürüm bu kabin ve tuvalati
ALLAH başa vermesin amin...

Bu haber iceriginde de ayni seyden bahsediliyor. Goruntulenen kadinlarin ifadelerine basvurulcakmis. Suc belli ne ifadesi anlamiyorum. Kadinlari rencide etmeye gerek var mi bilmiyorum.
yaa biz incelikten düşünceden empatiden yoksun bir kesimiz malesef :19::19:
Bu haber hiç yabancı gelmedi, belki hatırlarsınız birkaç yıl önce de giyim mağazalarının kabinleri, hamamlarda böyle gizli kameralar çıkmıştı, kabinlerde çift taraflı aynalarda kullananlar bile vardı, kameralarda yangın sensörü süsü verildiğinden bilen fark ediyordu, sapık mı arıyorsun dolu:47:

O yüzden bende kabin fobisi var, sağda solda sensör görmesem bile alacağım kıyafete şöyle bir bakar tamam alıyorum, değiştirme imkanı var mı der çıkarım, deneseydiniz diyenlere de yok yok ben evde bakarım olmazsa getiririm diyorum:47:

yaaa inanmıyorum benn hayyaatta bu haber duyduktan sonra orda kainlerde hayyatta elbise deemem o camlar falann milletin seni o şekilde görmesi kadar feci bişey yok aralarında bunların ailesi koca duysa kimin yaptıgı örenilse cinayet cıkar

ben her gittiğim yerde acayip rahatsız oluyorum sırf bu nedenle, her yana bakıyorum ama anlamıyorum ki, varsa (görsem bile) ne diyebileceğim ki?

Korkunç...

Isin aslini detaylarini ogrendim.Hangi pastane oldugunu.Ilcenin en buyuk pastanesi burasi hemde 2 subesi var.Gecen sene ordayken de benim surekli gittigim yerdi!!! Olay yeni degilmiski...Calisanlardan bir kiz farkediyor 2 ay oncesinden ama isten cikariliyor..Adamda neredeyse 2 aydir goreleye gelmemis.Dinleniyo kafa dinliyo diyorlarmis pastaneye gelen toptancilara da..Muhtemeln kiz ya korktu soylemeye ya da bi sekilde ortpas etti...
Serefsiz herifin universiteye giden kizi var...Esi,butun ailesi apar topar terketmisler ilceyi de Giresunu da...Dun gecr halk olayin oldugu pastanenin onune gidip yagmalamak,camlari kirmak istemis polis zor engellemis...Adam kendini de yakti ailesini de.Oyle boyle varlikli bir aile degil cunku...O degil umarim kayitlar izlenmeden bulunur cunku uni ogrencilerinin,ogretmenlerinde siklikla gittigi bir yer burasi.Sinirim bozuldu valla!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:53::53::53: kendi kızı olan adam bunu nasıl yapabilir aklım almıyor

Back