• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar tuvaletinde gizli kamera şoku!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Giresun’da bir pastanenin kadınlar tuvaletine gizli kamera konulduğu ortaya çıktı.

Giresun’un Görele ilçesinde bulunan bir pastanenin kadınlar tuvaletine gizli kamera konulduğu iddiası üzerine emniyet güçleri harekete geçti. İhbar üzerine bir süre pastaneyi takibe alan emniyet güçleri yapılan operasyon sonucunda tuvalete konulan kamera ve görüntüleri ele geçirdi. Olayla ilgili iş yeri sahibi M.Ç. gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlı M.ǒnin ifadesinde suçu itiraf ettiği öğrenilirken, bu olayın ilçede duyulması infiale yol açtı.Olayla ilgili ise görüntülerde yer alan kişilerin ifadelerine başvurulacağı ve emniyetteki işlemlerin ardından zanlı M.ǒnin adliyeye sevk edileceği belirtildi. milliyet

En korktugum şeydir!! Disarida biyere gitsem ve tuvalete girmek zorunda kalsam aklima hep takilir , bakinip dururum sağa sola! Demekki yapan vicdansiz, ahlak yoksunu insanlar varmis ne yazik!!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hangisi acaba?Şoktayim resmen.Bizim gittiklerimiz mi acaba ?

Allah sizi kahretsiz , reziller .
Ne yapacaklarını şaşırdı bu sapıklar ...

Isin aslini detaylarini ogrendim.Hangi pastane oldugunu.Ilcenin en buyuk pastanesi burasi hemde 2 subesi var.Gecen sene ordayken de benim surekli gittigim yerdi!!! Olay yeni degilmiski...Calisanlardan bir kiz farkediyor 2 ay oncesinden ama isten cikariliyor..Adamda neredeyse 2 aydir goreleye gelmemis.Dinleniyo kafa dinliyo diyorlarmis pastaneye gelen toptancilara da..Muhtemeln kiz ya korktu soylemeye ya da bi sekilde ortpas etti...
Serefsiz herifin universiteye giden kizi var...Esi,butun ailesi apar topar terketmisler ilceyi de Giresunu da...Dun gecr halk olayin oldugu pastanenin onune gidip yagmalamak,camlari kirmak istemis polis zor engellemis...Adam kendini de yakti ailesini de.Oyle boyle varlikli bir aile degil cunku...O degil umarim kayitlar izlenmeden bulunur cunku uni ogrencilerinin,ogretmenlerinde siklikla gittigi bir yer burasi.Sinirim bozuldu valla!!

Isin aslini detaylarini ogrendim.Hangi pastane oldugunu.Ilcenin en buyuk pastanesi burasi hemde 2 subesi var.Gecen sene ordayken de benim surekli gittigim yerdi!!! Olay yeni degilmiski...Calisanlardan bir kiz farkediyor 2 ay oncesinden ama isten cikariliyor..Adamda neredeyse 2 aydir goreleye gelmemis.Dinleniyo kafa dinliyo diyorlarmis pastaneye gelen toptancilara da..Muhtemeln kiz ya korktu soylemeye ya da bi sekilde ortpas etti...
Serefsiz herifin universiteye giden kizi var...Esi,butun ailesi apar topar terketmisler ilceyi de Giresunu da...Dun gecr halk olayin oldugu pastanenin onune gidip yagmalamak,camlari kirmak istemis polis zor engellemis...Adam kendini de yakti ailesini de.Oyle boyle varlikli bir aile degil cunku...O degil umarim kayitlar izlenmeden bulunur cunku uni ogrencilerinin,ogretmenlerinde siklikla gittigi bir yer burasi.Sinirim bozuldu valla!!

inanılır gibi değil valla, çok rahatsız edici

bi de çift taraflı ayna muhabbeti vardı bi ara ama, detayını unuttum valla

Beni micarken izleyip zevk alacak adam varsa ciksin karsima esimi bosayip evlncem yeminle. Esim hala bnm de mictigimi kabullenemiyi.

Daha once de boyle bi olay olmustu polis goruntuleri izleyip kadinlari tespit edip sikayetci misin diye kapisina gitmisti saka gibi..

Daha once de boyle bi olay olmustu polis goruntuleri izleyip kadinlari tespit edip sikayetci misin diye kapisina gitmisti saka gibi..

Sikayetcimisin ne demek yaa hem ixlemisler hemde kapilarina kadar gitmisler bizim milletin dusunce tarzina hayranim dorusu

...

Sikayetcimisin ne demek yaa hem ixlemisler hemde kapilarina kadar gitmisler bizim milletin dusunce tarzina hayranim dorusu

...

Bu haber iceriginde de ayni seyden bahsediliyor. Goruntulenen kadinlarin ifadelerine basvurulcakmis. Suc belli ne ifadesi anlamiyorum. Kadinlari rencide etmeye gerek var mi bilmiyorum.

Bu haber hiç yabancı gelmedi, belki hatırlarsınız birkaç yıl önce de giyim mağazalarının kabinleri, hamamlarda böyle gizli kameralar çıkmıştı, kabinlerde çift taraflı aynalarda kullananlar bile vardı, kameralarda yangın sensörü süsü verildiğinden bilen fark ediyordu, sapık mı arıyorsun dolu:47:

O yüzden bende kabin fobisi var, sağda solda sensör görmesem bile alacağım kıyafete şöyle bir bakar tamam alıyorum, değiştirme imkanı var mı der çıkarım, deneseydiniz diyenlere de yok yok ben evde bakarım olmazsa getiririm diyorum:47:

En korktuğum olay:19:
Kıyafet denediğim zaman mutlaka çevremi kontrol ederim:18:
Böyle sapıklarla karşılaştırmasın Rabbim:ssz:

Ayna kontrolü yapabiliriz:31:

Son zamanlarda çıkan soyunma kabin görütüleri ve sizden habersiz çekilen fotoğrafların altında ince bir hile yatıyor. Özellikle alışveriş merkezi soyunma kabinlerinde meydana gelen bu olaylarda çok ince bir detayla başınıza gelebilecek olumsuz bir durumdan kurtulabilirsiniz.Soyunma kabinlerinde bulunan aynalar sadece ayna olmayabilir. Yani siz baktığınızda kendinizi görüyor olabilirsiniz. Fakat arkasından başka biri bakıyorsa o da sizi görüyor olabilir. Ama siz onun varlığından haberdar bile değilsiniz. Peki bu aynaları birbirinden nasıl ayırt edeceğiz ?Öncelikle şunu unutmayın, büyük markalar genelde soyunma kabinlerine ayna koymazlar ki mantıken de 1 metrekarelik yerde aynanın olması da çok fazla bir işe yaramaz. Hadi diyelim ki var. O zaman çok basit bir deneyle aynanın tek taraflı mı yani sadece sizi yansıtan bir ayna mı, yoksa çift taraflı mı yani arkadan izlen bir ayna mı olup olmadığını anlayabilirsiniz. Yöntemi ise şöyle : parmağınızı dik bir şekilde aynaya dokundurun. Şayet parmağınız ve yansıması arasında boşluk varsa bilin ki ayna tek taraflıdır. Fakat parmağınızla yansıması birbirine yapışıksa bilin ki izleniyorsunuz ya da izlenme ihtimaliniz yüksek. Kim soyunma kabinine çift taraflı ayna koyar ki ? Hangi amaçla..
ayna.jpg

Back