ama düşünsenize kadınlarkulubünün böyle bir plajı olduğunu
abavv
saç saça baş başa
Tartışmaya katılanların hepsini dolduralım plajaBi tarafada canciğer geçinenleri
ama düşünsenize kadınlarkulubünün böyle bir plajı olduğunu
abavv
saç saça baş başa
Yapardık zeytinyağlı dolmaları, kızartmaları, birde müzik açardık, vur patlasın çal oynasın
Yalnız tek şartım var, baştan kimsenin kullanıcı adı açıklanmayacak, burda kavga edenler kullanıcı adı deşifre edilmeden tanışırsa yemin ediyorum can ciğer kuzu sarması olur.
Ben seni nerde olsa tanırım sonrada cup denize atarimm EE banlarin intikamı bu arada patatesli manti istiyorum benYapardık zeytinyağlı dolmaları, kızartmaları, birde müzik açardık, vur patlasın çal oynasın
Yalnız tek şartım var, baştan kimsenin kullanıcı adı açıklanmayacak, burda kavga edenler kullanıcı adı deşifre edilmeden tanışırsa yemin ediyorum can ciğer kuzu sarması olur.
Haha hee yaa birinin kolu alcida digerinin bacagi...ama düşünsenize kadınlarkulubünün böyle bir plajı olduğunu
abavv
saç saça baş başa
Haha hee yaa birinin kolu alcida digerinin bacagi...
Yapardık zeytinyağlı dolmaları, kızartmaları, birde müzik açardık, vur patlasın çal oynasın