Kadınlar minibüste siyaset yüzünden birbirine girdi.

Fönlü CHP teyzeleri türbanlı AKP teyzelerine karşı vuhu Şaka bir yana videoyu izlerken kendimden utandım, seviyeye bak. Ülke olarak konuşmayı bilmiyoruz, tartışma adabından bihaberiz. Hoş meclis o....sa cemaat s...r da neyse...

ben chp li değilim ama kadınlar seviyeyi düşürmemek için iniyorlar dolmuştan.uslup önemli :)

Nasıl cinsiyetçi laflar öyle...

"Yahudi etti, Ermeni etti..." Biri hakaret olarak kullanıyor, diğeri de cidden öyle algılıyor.
Ortak sorunları ırkçılık olsa gerek.

Gerçekten çok acı. Yani bilmiyor muyuz ülkenin seviyesini ? Biliyoruz. Ama gene de acı. Atatürk ve Cumhuriyet olmasa ne yapacaktın acaba teyze ? Cumhuriyet bana kurban olsun diyor. Olsun senden iyi mi ? Senin ben türbanına güzel ahlakına kurban teyzem (!).

Oyyy ben nerelere gidem

Tabii umuma açık yerlerde dikkat etmek gerek , öyle sayıp söversen Erdoğan timlerinden biri aniden çıkabilir karşına .

Bence inen ablalarda daha inecekleri yere gelmemişti .

Tartışmanın da adabı olur ama ara kii bulasın .

Artık nasıl tak ettiyse canına bir saattir

Yalnız CHP ya da hangi partiyse artık işte inen teyzelerin de "Yahudi" ve " Ermeni" kelimelerini hakaret olarak kullanmalarından ben de hoşlanmadım. Hem sıfat mı yok yani başka

"Anası demek ki sensin, babası belli değil"
"Hadi lan"
"Saçını başını yoldurma bana ha"
"Şerefsiz"
"Bak böyle geziyorsun" (burada AKPli olmayan teyzenin "açık" giyimine laf ediliyor)
"Utanmaz ukela"
"Anası sensin demek, babası belli değil"
"Şerefsiz seni"
"Adam seni insan sınıfına soktu"
"Şerefsiz"

Tartışmada (?) AKPli teyzenin eşiği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…