Anket Kadınlar Kulübü'nün en beğendiğiniz özelliği nedir?

Kadınlar Kulübü'nün en beğendiğiniz özelliği nedir?

• tasarımı

OY: 0 0,0%
  • içerik zenginliği

OY: 59 84,3%
  • kullanım kolaylığı

OY: 1 1,4%
  • hızı

OY: 1 1,4%
  • detayları

OY: 2 2,9%
  • üyeleri

OY: 4 5,7%
  • renkleri

• tarzı

OY: 3 4,3%
  • hiçbiri

• Ankete Katılan
    70

çokoprens

iki prens annesi
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2007
2.766
15
318
45
Diğer
Tasarımı
İçerik zenginliği
Kullanım kolaylığı
Hızı
Detayları
Üyeleri
Renkleri
Tarzı
Hiçbiri

zengin içeriği, kaliteli üyeleri, samimiyeti, kullanım kolaylığı ve diğer tüm özellikleriyle kk yı çok ama çok beğeniyorum

her yönüyle çok beğeniyorum özellikle sorunlarda mutluluklarda paylaşım ve arkadaşlıklarını seviyorum..

tasarımı
içerik zenginliği ,kullanım kolaylığı, hızı ,detayları ,üyeleri ,renkleri, tarzı HEPSİİİİİ :teytey:

içeriği demek istiyorum..çünkü nette bi şey araştırmak istesek direk karşımıza kk çıkıyor..her tarz konuya ve soruya ulaşabileceğimiz bi site...

üyeler.sıcak samimi insanlar var.1 hafta kk ya gelmedim diye bir arkadaşım merak edip beni armış bir sorununmu var diye?senağlama yeri geliyor en yakınındakiler seni merak edip bu şekilde aramıyorlar..burayı kurdugum arkadaşlıklar dolayı ve içerik zenginliğinden dolayı çok seviyorum kaydirigubbakcemile2

kk da önce her bilgiyi bulabiliyorum bu hoşuma gidiyordu..
sonra bana o kadar iyi dostlar o kadar değerli arkadaşlar kazandırdı ki;aldığım bilgilerin de önüne geçti bu değerler.

hepsi şıkkı niye yokkki..
genel olarak güsel bi site.ufak tefek kusurlar ki kusur denemez aslında kadı kızında da olur demi ama:)mesela yardım bölümü ve bazı bölümlerde yabancı dil olayı resim ekleyememe falan.ama onlar benden de kaynaklanıyo dil bilmemem mesela..bilmemek ayıp dill öğrenmemek ayıp çünkü:utangac:

içerik zengınlıgı samımıyetı dostlukları herseyı herseyı herseyııı aılem gıbı

Back