Teşekkür ederim inşallahMağlesef uygulaması yok sadece siteden giriş sağlanıyor . Bende çok aramıştım, umarım uygulamada gelir
Ay varsa ne acaba yadaha once uygulamasi oldugunj soyluyordu arkadaslar ben hic kullanmadim ama
uygulama arama bolumune yazdim cikmadi bendeAy varsa ne acaba ya
Tüh yauygulama arama bolumune yazdim cikmadi bende
Bende yazdım maalesef çıkmadıuygulama arama bolumune yazdim cikmadi bende
Çok geçmiş olsun muhtemelen aşı tedavisi oluyor diye biliyorum , baya bir tedavi süreci. Ama şöyle bir şey var her doktorun dediğine de bakma. Bir kaç doktora gözük , araştır. Geçmiş olsun bu aradaİyi aksamlar kizlar 14+1 rom ve doktorum Dow senduromlu olma ihtimali var dedi moralim çok bozuldu mecbur özele gittim burun kemigini göremiyorum dedi benim gibi aynı durumu yasiyaniniz varmı
Devletteki sagdece ihtimalin var dedi özelde burnunu göremiyorum dedi fetal testi önerdiler ikiside oda beni zorluyor durumum da yok sonradan burun kemiği olusurmu acabaÇok geçmiş olsun muhtemelen aşı tedavisi oluyor diye biliyorum , baya bir tedavi süreci. Ama şöyle bir şey var her doktorun dediğine de bakma. Bir kaç doktora gözük , araştır. Geçmiş olsun bu arada
Rabbim büyük dua et, içini ferah tut . Doktor sadece ihtimalin var demiş, kesinlik vermemiş.Devletteki sagdece ihtimalin var dedi özelde burnunu göremiyorum dedi fetal testi önerdiler ikiside oda beni zorluyor durumum da yok sonradan burun kemiği olusurmu acaba
Orası öylede ne bilim dier iki evladım sağlıklı doğdu bu üçüncü gebeligim 28 yasindayim kafam allak bullakRabbim büyük dua et, içini ferah tut . Doktor sadece ihtimalin var demiş, kesinlik vermemiş.
Panik yapma . Bazen doktorlar ufacık bir noktayı büyütüyor . Benim kuzenime hamileyken teyzeme ; bu çocuğu doğurma down sendromlu hatta canavar gibi demişti doktoru . Çocuk gayet sağlıklıOrası öylede ne bilim dier iki evladım sağlıklı doğdu bu üçüncü gebeligim 28 yasindayim kafam allak bullak
Suan herkes öyle diyor benim kine ihtimal dediler ama ilk evladım mis gibi insan ister istemez morali bozuluyor tmamPanik yapma . Bazen doktorlar ufacık bir noktayı büyütüyor . Benim kuzenime hamileyken teyzeme ; bu çocuğu doğurma down sendromlu hatta canavar gibi demişti doktoru . Çocuk gayet sağlıklı
Var. Google dan yazdığınızda yöneticisi video çekip nasil yükle ye cep ımızı anlatmış Android ve iOS telefonlar için. Oradan bakabilir sinizMerhabalar hanımlar ben birşey sormak istiyorum kadınlar kulübünün bir uygulaması var mı varsa adı ne şimdiden teşekkür ederim vereceğiniz bilgiler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?