• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

Dunyaya Yavru kartallar getirecegiz desene
Bjk lisansli zıbınlar, patikler giydiririz oy oy :16:

Evet antalyaspor a gitmis Samet aybaba

Allahım o günleri göstersin bizlere ya :)

Bazen yuvaya gittiğimde bebek tulumlarına patiklerine bakıyorum da, iç çekiyorum resmne..

Öyle tatlı şeyler var ki (:

Evlendiğimde hemen çocuk düşünmüyorum ama olurda bir gün olursa kız erkek hiç farketmez , herşeyi beşiktaşlı olacak (:

O ruhu bizden alsın..

Şu yukardaki filmin fragmanına baktın mı ?
Benimkiyle o taraihte yan yana olabilir miyiz acaba ? Olursak birlikte izlemek istiyorum..:17:

Allahım o günleri göstersin bizlere ya :)

Bazen yuvaya gittiğimde bebek tulumlarına patiklerine bakıyorum da, iç çekiyorum resmne..

Öyle tatlı şeyler var ki (:

Evlendiğimde hemen çocuk düşünmüyorum ama olurda bir gün olursa kız erkek hiç farketmez , herşeyi beşiktaşlı olacak (:

O ruhu bizden alsın..

Şu yukardaki filmin fragmanına baktın mı ?
Benimkiyle o taraihte yan yana olabilir miyiz acaba ? Olursak birlikte izlemek istiyorum..:17:

Nasip olur insaAllah o gunleri de gormek,, ben bebek sevdalisiyim bebek icin cok bekleyecegimi zannetmiyorum :1:
Evet fragmani izledim duymamistim daha once boyle bir film oldugunu

Biz de sevgilimle izleriz :16:
Askerlerin iki haftada bir carsi izinleri oluyor diye biliyorum o zaman izleyebilirsiniz?
Sen askerlik yaptigi sehire gidebilirsin sana cok uzak degilse :44:

Nasip olur insaAllah o gunleri de gormek,, ben bebek sevdalisiyim bebek icin cok bekleyecegimi zannetmiyorum :1:
Evet fragmani izledim duymamistim daha once boyle bir film oldugunu

Biz de sevgilimle izleriz :16:
Askerlerin iki haftada bir carsi izinleri oluyor diye biliyorum o zaman izleyebilirsiniz?
Sen askerlik yaptigi sehire gidebilirsin sana cok uzak degilse :44:

Amin canım..

Yok kuzum iki haftada bir olmuyor her hafta ceza almadığı sürece yani çarşısı kitlenmediği sürece çarşıya çıkabiliyor..

Ama geçtiğimiz hafta çarşımız kitliydi.
Bu haftada çarşımız yok.

Çünkü benim kartal askeriyede bir çocukla polemiğe girip tartıştı..
Bayramda çift çarşımız vardı o zaman kitlememişlerdi, görüşmüştük canım..

Şimdi eylülde tekrar görüşeceğiz, eğer ekimde buluşma durumumuz olursa büyük ihimalle olur ama hangi tarihlerde olur bilmiyorum 20 sinden sonra ise rahatlıkla izleriz..

Bende görmemiş ama çok merak ediyorum..
Gerçekten o ruhu yansıtabilmişler mi diye..

Merakla ekim ayını bekliyorum..

Benimde haberim yoktu böyle bir filmden..
Az önce youtube da dolaşırken denk geldim..

La hemen çocuk yapma, yaşın kaç daha çıtırsın sen.. :17:

Hııı tabi tabi..

Zaten sende beşiktaşlı tipi var..

Kara kaş kara göz bi kanatların eksik işte..:27::27::27:

Ödeşmeyeceğizzzz lü lü lü lü :9::9::9::9:
:60::60::60:
Sen onu bunu bırak da skpeye bak hele:27::51::51:

Şuğa bak hele daha alıntı yapmayı bile beceremiyo :27::27:

Hani lan skaypiye son girişindi

Hani bir daha giremeyecektin

Bak benim dediğime geldin mi gelmedin mi de bakayım hele bana :27::27::27::27:

Son düzenleyen: Moderatör:
Amin canım..

Yok kuzum iki haftada bir olmuyor her hafta ceza almadığı sürece yani çarşısı kitlenmediği sürece çarşıya çıkabiliyor..

Ama geçtiğimiz hafta çarşımız kitliydi.
Bu haftada çarşımız yok.

Çünkü benim kartal askeriyede bir çocukla polemiğe girip tartıştı..
Bayramda çift çarşımız vardı o zaman kitlememişlerdi, görüşmüştük canım..

Şimdi eylülde tekrar görüşeceğiz, eğer ekimde buluşma durumumuz olursa büyük ihimalle olur ama hangi tarihlerde olur bilmiyorum 20 sinden sonra ise rahatlıkla izleriz..

Bende görmemiş ama çok merak ediyorum..
Gerçekten o ruhu yansıtabilmişler mi diye..

Merakla ekim ayını bekliyorum..

Benimde haberim yoktu böyle bir filmden..
Az önce youtube da dolaşırken denk geldim..

La hemen çocuk yapma, yaşın kaç daha çıtırsın sen.. :17:

Anladim canim sevgilin kimseyle polemige girmesin madem bir sure :1: siz de filme gidebilin :1;

Eylülde 21 oluyorum evlenmeyi istediğim tarihte evlenebilirsem 23te evleniyorum
En geç 25imde doğururum heralde :111: 25 ne çok erken ne çok geç gibi geldi bana :1:

Anladim canim sevgilin kimseyle polemige girmesin madem bir sure :1: siz de filme gidebilin :1;

Eylülde 21 oluyorum evlenmeyi istediğim tarihte evlenebilirsem 23te evleniyorum
En geç 25imde doğururum heralde :111: 25 ne çok erken ne çok geç gibi geldi bana :1:

Bilemiyorum canım , benim dememle olmuyor o..
Askerin psikolojisiyle bizim ki bir değil ne yazık ki..

Olsun oda erken bence, biraz hayatın tadını çıkarın hemen çocuğa girişirseniz çocukla uğraş evle uğraş işle uğraş erken bıkarsınız be..

Ben şöyle bi 27 imde doğrurum herhalde..

Düşünsene hemen evlendiğimde çocuk yapıyormuşum :27::27::27::27::27:

Bilemiyorum canım , benim dememle olmuyor o..
Askerin psikolojisiyle bizim ki bir değil ne yazık ki..

Olsun oda erken bence, biraz hayatın tadını çıkarın hemen çocuğa girişirseniz çocukla uğraş evle uğraş işle uğraş erken bıkarsınız be..

Ben şöyle bi 27 imde doğrurum herhalde..

Düşünsene hemen evlendiğimde çocuk yapıyormuşum :27::27::27::27::27:

Boyle diyenden korkacan :1:
Benim dusuncem de şöyle, genç anne olayım, çocuğum/çocuklarım büyüsünler, bana bağımlı olmaktan çıksınlar biz de bol bol gezelim hayatın tadını çıkaralım

10 yaş çocuğunla tatile gitmek ayrı 5 yaş çocuğunla gitmek ayrı
10 yaş olan kendi banyo yapabilir kendi yemek yiyebilir, arkadas bulur onlarla takilir vs

Ama 4-5 yas cocugun varsa anne anne diye totondan ayrilmaz (akrabalarimdan biliyorum)
Gecen bi aileyle tanistim, kadin 40 yasinda ama gorsen masallah 30 sanarsin cok bakimli cok guzel, cocuklari da buyuk 12 ve 16 yaslarinda, cok rahat tatil yapiyorlardi, cocuklar kendine yetebiliyordu

Ama benim teyzem var 38 yasinda cocugu kucuk (7 yas), anne anne diye pesinden ayrilmiyor cocuk, kadin hic rahat tatil yapamiyor

İnsan 20 li yaslarinda her seye katlaniyor ama 30lu yaslarinda biraz hayatini yasamak istiyor, o zaman da 5 yasinda bi cocuk ayagima dolanmasin istiyorum

Anlatabildim mi ki :111:

Boyle diyenden korkacan :1:
Benim dusuncem de şöyle, genç anne olayım, çocuğum/çocuklarım büyüsünler, bana bağımlı olmaktan çıksınlar biz de bol bol gezelim hayatın tadını çıkaralım

10 yaş çocuğunla tatile gitmek ayrı 5 yaş çocuğunla gitmek ayrı
10 yaş olan kendi banyo yapabilir kendi yemek yiyebilir, arkadas bulur onlarla takilir vs

Ama 4-5 yas cocugun varsa anne anne diye totondan ayrilmaz (akrabalarimdan biliyorum)
Gecen bi aileyle tanistim, kadin 40 yasinda ama gorsen masallah 30 sanarsin cok bakimli cok guzel, cocuklari da buyuk 12 ve 16 yaslarinda, cok rahat tatil yapiyorlardi, cocuklar kendine yetebiliyordu

Ama benim teyzem var 38 yasinda cocugu kucuk (7 yas), anne anne diye pesinden ayrilmiyor cocuk, kadin hic rahat tatil yapamiyor

İnsan 20 li yaslarinda her seye katlaniyor ama 30lu yaslarinda biraz hayatini yasamak istiyor, o zaman da 5 yasinda bi cocuk ayagima dolanmasin istiyorum

Anlatabildim mi ki :111:

Bence tam tersi ..
İnsan 20 li yaşlarını dolu dolu yaşamalı ki 30 un da zaten bir çok şeyi yaşamış görmüş ve tecrubeli olur..
Ayrıca çocuğun ne kadar büyük olursa olsun genç anne ol veya orta yaşlı hiç farketmez, o çocuk her daim her yaşında annesine bağlı kalacaktır..

Yani çocuk doğurdum , ben gencim çocuğum genç diyip başı boş bırakmaz olmaz..

Bence tam tersi ..
İnsan 20 li yaşlarını dolu dolu yaşamalı ki 30 un da zaten bir çok şeyi yaşamış görmüş ve tecrubeli olur..
Ayrıca çocuğun ne kadar büyük olursa olsun genç anne ol veya orta yaşlı hiç farketmez, o çocuk her daim her yaşında annesine bağlı kalacaktır..

Yani çocuk doğurdum , ben gencim çocuğum genç diyip başı boş bırakmaz olmaz..

Bakalim gorcez bakalim hangi taktik iyi cikacak :111:
Bir de ben bu yasima kadar o kadar cok gezdim tozdum ki gerek yurt ici gerek yurt disi, artik annem haftasonu biyerlere gidelim diyo off yeter artik evde oturcam diyorum

Cok fazla sey denedim onu deneyim bunu deneyim ona gideyim buna gideyim diye
Biraz da dusuncem kendi hayatimdan kaynakli sanirim

Sevgilimle de cok gezdik yurtici yurtdisi

Hayati biraz hizli yasadim galiba :31:

Bak mesela harry potter setini merak edip 16 yasimda ingiltereye gittim
House md dizisindeki basrol adamini kafaya takip onu gormeye de yurtdisina gittim
Ölmeden once santoriniye gidi yaziyordu dergide kalktim santoriniye gittim

Boyle boyle gecti son 4-5 yilim :111:

Artik doydum galiba :31:

Bakalim gorcez bakalim hangi taktik iyi cikacak :111:
Bir de ben bu yasima kadar o kadar cok gezdim tozdum ki gerek yurt ici gerek yurt disi, artik annem haftasonu biyerlere gidelim diyo off yeter artik evde oturcam diyorum

Cok fazla sey denedim onu deneyim bunu deneyim ona gideyim buna gideyim diye
Biraz da dusuncem kendi hayatimdan kaynakli sanirim

Sevgilimle de cok gezdik yurtici yurtdisi

Hayati biraz hizli yasadim galiba :31:

Kız gençlik sadece gezip tozmaktan mı ibarek :27:

Belkide öyle bilinmez, bazı şeyleri hızlı yaşamışsındır ondan erkenden çocuk yapma düşüncesine sahipsindir..

Ama şu yaşıma kadar bende çok yer gezdim , bir çok kişinin yaşamadığı şeyler yaşadım, tattım..
Ama şuan için durağanlaştım..

Eve kapandım, dışarı çıkasım inan benimde gelmiyor..
Şu aralar bol bol kitap alıp okumaya sardım kendimi..

Şuan tek bekleyişim hayallerim..

Görümcemle konuştum sabah..
Bi falcıya gitmişler adam su falı ve tarota bakmış,neler neler bilmiş neler neler söylemiş ya..

Cuk diye herşey tutmuş..
Küçük görümcem benimle yaşıt, yanına gittiğimde ilk işimiz falcıya gitmek olcak dedim..

Çok merak ettim hı :26:

Bak mesela harry potter setini merak edip 16 yasimda ingiltereye gittim
House md dizisindeki basrol adamini kafaya takip onu gormeye de yurtdisina gittim
Ölmeden once santoriniye gidi yaziyordu dergide kalktim santoriniye gittim

Boyle boyle gecti son 4-5 yilim :111:

Artik doydum galiba :31:

Şu harry hemen hemen her çocuğun dikkatini çekmiştir..
Bi benim dikkatimi çekemedi,hatta şöyle diyim ilk filmi izledikten sonra seriye devam etmedim bile..

7 sezon sonra açılış golü Türk oyuncudan geldi!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi'nin ilk haftasında Olimpiyat Stadı'nda konuk ettiği Trabzonspor'u Olcay Şahan ve Gökhan Töre'nin attığı gollerle 2-0 mağlup ederek lige galibiyetle başladı.

Beşiktaş'ta sezonun ilk golünü 75. dakikada Olcay Şahan kaydetti. Şahan, 7 sezonun ardından Beşiktaş adına sezonun ilk golünü atan Türk oyuncu oldu.

Siyah beyazlılarda açılış golünü en son atan Türk oyuncu 2005-2006 sezonunda Sergen Yalçın olmuştu.

İşte 2005-2006 sezonundan itibaren Beşiktaş'ta sezonun açılış gollerini atan oyuncular:

SEZON MAÇ OYUNCU DAKİKA

2005-2006 - Kayseri Erciyesspor 1 - 1 Beşiktaş - Sergen Yalçın (Dk. 84)
2006/2007 - Beşiktaş 2 - 1 Gaziantepspor - Bobo (Dk. 42) (2. hafta)
2007/2008 - Beşiktaş 1 - 0 Torku Konyaspor - Bobo (Dk. 37)
2008/2009 - MP Antalyaspor 2 - 3 Beşiktaş - Matias Delgado (Dk. 78)
2009/2010 - İstanbul BBSK 1 - 1 Beşiktaş - Michael Fink (Dk. 29)
2010/2011 - Bucaspor 0 - 1 Beşiktaş - Bobo (Dk. 46)
2011/2012 - Eskişehirspor 2 - 1 Beşiktaş - Hugo Almeida (Dk. 45)
2012-2013 - İstanbul BBSK 1 - 1 Beşiktaş - Hugo Almeida (Dk. 83)
2013-2014 - Beşiktaş 2 - 0 Trabzonspor - Olcay Şahan (Dk. 75)

2006-2007 sezonun ilk haftasında Beşiktaş, Manisaspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olmuş ve ağları havalandıramamıştı.

Beşiktaş'ın eski golcü oyuncusu Bobo, 3 sezon Beşiktaş'ın açılış golünü kaydederken Portekizli golcü oyuncu Hugo Almeida ise 2 sezon Beşiktaş'ın ligde açılış golünü kaydetti.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
7 sezon sonra açılış golü Türk oyuncudan geldi! | Haber1903 - Beşiktaş'ın Kalbi

Çarşı kızlar naber nasılsınız :33:
Acaba bana da yer var mı galatasarylıyımdır ama kardeş takımdır bejiktaş ta:46:
Topik hayırlı kartaliçeler :17::nazar:

$IMG_0471.webp

SİYAH BEYAZ
ÖLÜM YAŞAM

dişi kartallarımm sizle dövmemi paylaşmak istedimm yaparken o kadar kan aktı ki yapan adam kızım küçücüksün dedi damarlarından çok kan gelir dedi ama ben dinlemedimmmm :9:

Back
X