- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.921
profil resmime bak bi kuzummklaustan bıktın herhalde (=

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
profil resmime bak bi kuzummklaustan bıktın herhalde (=
Ya sen kendine baksana
Demeni bekliyorum ama hala demedin yaaaaaaaaaaaaaaaadesene kızım ondan mı diyet yapıyorsun diye
![]()
ahahah ne komik şeyler var şu hayatta
dünde sınavı beklerkene marketteyiz deodorantlara bakıyorum ben kardeşimle kokularını deniyordukkadının biri de bağırıyor bakar mısınız diye kardeşimde en sonunda biz bakmıyoruz abla hadii diye bağırdı
![]()
bende dedim dur şu deodarantı babama kaptırıyım attım hemen kasayakardeşimde dondurma aldı diyorum ki şimdi annem olsaydı sana max alırdı
ayy ne güldük varya
![]()
kendine ne aldınn
bende bir kaçkez görevli diye müşteriye sormuştummama napim görevli gibiydi sankii
![]()
kendine ne aldınn
bende bir kaçkez görevli diye müşteriye sormuştummama napim görevli gibiydi sankii
![]()
dondurma aldık işte bide deodorantı aldım
benımde olmuştu öyle sormuşluğum ama insan kendi başına gelince daha bi sinir oluyor![]()
dondurma aldık işte bide deodorantı aldım
benımde olmuştu öyle sormuşluğum ama insan kendi başına gelince daha bi sinir oluyor![]()
benim o durum çok geliyor başıma![]()
hemencik uzaklaşıyorummm hımmmm diyipp ben
![]()
evet aynen insanın kendi başına gelmesi sinir bozucu yok yok ben değili bakmıyorum diye ititraza geçip kaçışa geçeriz ya![]()
hhahaaha![]()
hele bundan bi kaç ay önceydi hiç unutmam colinsteydik aynen satış danışmanına benziyor attım kendimi fiyetını soruyorum bedenini çocuk renkten renge girdi söylesene ben bakmıyorum diye onuda demiyorum arkasından asıl oğlan geldide anlaşıldı![]()
ama suç bizde değilki oranın görevli olduğuna dair bişi giyseler yada taksalar d&r mağazalarındaki gibi örnek![]()
ahahah evet
yada benzer bi halim mi var diyesim geliyo bazen de
midem bulandı kızlar :120:
batırdın buraları margiden laf yiyecez zaten topiği bırakıp gitti![]()
esas oğlan :
ahaha ama öyle marka mağazalarında özel kıyafetleri oluyo yazılı :26:![]()