• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

ahahah ne komik şeyler var şu hayatta :52::52:

dünde sınavı beklerkene marketteyiz deodorantlara bakıyorum ben kardeşimle kokularını deniyorduk :60: kadının biri de bağırıyor bakar mısınız diye kardeşimde en sonunda biz bakmıyoruz abla hadii diye bağırdı :52::52:

ahahah ne komik şeyler var şu hayatta :52::52:

dünde sınavı beklerkene marketteyiz deodorantlara bakıyorum ben kardeşimle kokularını deniyorduk :60: kadının biri de bağırıyor bakar mısınız diye kardeşimde en sonunda biz bakmıyoruz abla hadii diye bağırdı :52::52:
:60::60::60:
:60::60::60::60:

bende dedim dur şu deodarantı babama kaptırıyım attım hemen kasaya :60: kardeşimde dondurma aldı diyorum ki şimdi annem olsaydı sana max alırdı :60: ayy ne güldük varya :60:
:1::1::1::1::1:
kendine ne aldınn :1:
bende bir kaçkez görevli diye müşteriye sormuştumm :30: ama napim görevli gibiydi sankii :9:

:1::1::1::1::1:
kendine ne aldınn :1:
bende bir kaçkez görevli diye müşteriye sormuştumm :30: ama napim görevli gibiydi sankii :9:

dondurma aldık işte bide deodorantı aldım :9::9::9:

benımde olmuştu öyle sormuşluğum ama insan kendi başına gelince daha bi sinir oluyor :52::52:

hele bundan bi kaç ay önceydi hiç unutmam colinsteydik aynen satış danışmanına benziyor attım kendimi fiyetını soruyorum bedenini çocuk renkten renge girdi söylesene ben bakmıyorum diye onuda demiyorum arkasından asıl oğlan geldide anlaşıldı :52::52::52:

esas oğlan ::60:

ahaha ama öyle marka mağazalarında özel kıyafetleri oluyo yazılı :26::27::27:

Back
X