• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

eylül var var olmasınada aus yok :14::14::14::14::14:

evet ya ausu özledik gitti o gidiş o gidiş :50:
inşallah en tez zamanda gelir :10::10:
ben çıkıyım artık karnımın açlığından beynim dönmeye başladı :111::111:
çeşminaz ve margi tanıştığıma çok memnun oldum çok güzel bi muhabbetti bi sonraki muhabbette kadar sağlıcakla kalın esenlikler sevgiler saygılar :42::52::52::52::52:

evet ya ausu özledik gitti o gidiş o gidiş :50:
inşallah en tez zamanda gelir :10::10:
ben çıkıyım artık karnımın açlığından beynim dönmeye başladı :111::111:
çeşminaz ve margi tanıştığıma çok memnun oldum çok güzel bi muhabbetti bi sonraki muhabbette kadar sağlıcakla kalın esenlikler sevgiler saygılar :42::52::52::52::52:
Ay ben uyuyakalmışım tabi sabahın 6 sından beri ayakta kalınca.. (=

Tekrar günaydınnn :1::1::1::1:

günaydın mı :52::52:
kartal yavrusu bu saatte uykumu olur ama iyi yapmışssın :52::52:
bende yedim içtim biraz işim vardı sonra bi giriyim ne oluyor ne bitiyor diye :15:

Ben hastayım ya burnum akıyor gene
Dün duştan sonra kapılar pencereler açıktı rüzgar akımının kurbanı oldum ben:52::52::52:

Ben hastayım ya burnum akıyor gene
Dün duştan sonra kapılar pencereler açıktı rüzgar akımının kurbanı oldum ben:52::52::52:

geçmiş olsun kapı pencereye gerek kalmadan zaten yine otalıklar da salgınlar kol geziyor :27::27:
burada da bi yağmur bi yağmur anlatamam sel aldı götürdü sokaklarda minnak minnak göletler oluştu ayakkabılarımı çıkarıp şıp şıp yapacam :52::52::55::55:

geçmiş olsun kapı pencereye gerek kalmadan zaten yine otalıklar da salgınlar kol geziyor :27::27:
burada da bi yağmur bi yağmur anlatamam sel aldı götürdü sokaklarda minnak minnak göletler oluştu ayakkabılarımı çıkarıp şıp şıp yapacam :52::52::55::55:

Burada hava bugün güzeldi.
Yada ben ateşten yanıyorum haberim yok . Çok terledim uyurken..:52::52::52:

terlemen iyi olmuş ama soğuğa verme dikkat et kendine ıhlamur filan iç sıcak tut kendini özellikle ayyaklarını :8::8:

Benden bundan iki hafta önce bi hastaydım bi hastaydım ki anlatamam..
Soğuk şeyler yiyip içince direk hasta oluyorum artık çok hassaslaştım ya:30:

Benden bundan iki hafta önce bi hastaydım bi hastaydım ki anlatamam..
Soğuk şeyler yiyip içince direk hasta oluyorum artık çok hassaslaştım ya:30:

havaların durumu hiç belli olmuyorki onun için soğuk yeyip içersen tabiki hasta olursun senin hassaslığın değil yani..
çünkü tam yaz gelmiş değil sen o soğu şeyleri tam yazyına ayır :52::52:
ben de çekindiğimden yiyemem millet şu an bile elinde dondurmalar ama ben yok 80lik hanım teyzeler gibi sürekli üşiyen ılk yiyen :52::9:

havaların durumu hiç belli olmuyorki onun için soğuk yeyip içersen tabiki hasta olursun senin hassaslığın değil yani..
çünkü tam yaz gelmiş değil sen o soğu şeyleri tam yazyına ayır :52::52:
ben de çekindiğimden yiyemem millet şu an bile elinde dondurmalar ama ben yok 80lik hanım teyzeler gibi sürekli üşiyen ılk yiyen :52::9:

Ya ben dondurma yerken hani şu buzlu dondurmalar varya onlardan yiyorum .
Diğer dondurmayı yiyene kadar eriyor zaten :52::52::52::52:
Hele elimde dondurma varken ve yiyorken hayatta yürüyemem ya :52: saçım uzun olduğu için rüzgar esiyo :52: dondurmaya yapışıo ayar oluyorum :19:

Ya ben dondurma yerken hani şu buzlu dondurmalar varya onlardan yiyorum .
Diğer dondurmayı yiyene kadar eriyor zaten :52::52::52::52:
Hele elimde dondurma varken ve yiyorken hayatta yürüyemem ya :52: saçım uzun olduğu için rüzgar esiyo :52: dondurmaya yapışıo ayar oluyorum :19:

sen hakketmişin o zaman buzlu dondurmadan yiyosan maşşallah diyim :52:
benim onlar hoşuma itmiyor diğerlerinden yiyioyorum ama yanında ılık su şart ve erite erite yiyiyorum çocuk gibi :9::9:
ve ayrıca aynen ayakta yürürken bende yiyiyemem saçımın yapışmasını bırak beceremiyorum ve tadınıda alamıyorum ayakta zaten yemekte yiyemem :56:
amma sorunluymuşum bende :52::52:

sen hakketmişin o zaman buzlu dondurmadan yiyosan maşşallah diyim :52:
benim onlar hoşuma itmiyor diğerlerinden yiyioyorum ama yanında ılık su şart ve erite erite yiyiyorum çocuk gibi :9::9:
ve ayrıca aynen ayakta yürürken bende yiyiyemem saçımın yapışmasını bırak beceremiyorum ve tadınıda alamıyorum ayakta zaten yemekte yiyemem :56:
amma sorunluymuşum bende :52::52:

Algidanında sanırım çok güzel buz dondurmaları var ya .. Meyve aromalı boğazım acımasa gidip alıp yiyeceğim :52:
Ben bir kere yürürken bir şeyler yiyeyim dedim. benim ki çok hızlı yürüyor. onun iki adamı benim bir adımı da denk geliyo..
Yedim, yedikten sonrada mideme bi sancı oturdu ki..
Sıcak ve hızlı yürüyerek yiyince olan bana oldu...:52::52::52::52:

Bulmuşuz birbirimizi bende çok sorunluyumdur :52::52: hemde kafadan :33::33::33:

evli misin dolmiş

Algidanında sanırım çok güzel buz dondurmaları var ya .. Meyve aromalı boğazım acımasa gidip alıp yiyeceğim :52:
Ben bir kere yürürken bir şeyler yiyeyim dedim. benim ki çok hızlı yürüyor. onun iki adamı benim bir adımı da denk geliyo..
Yedim, yedikten sonrada mideme bi sancı oturdu ki..
Sıcak ve hızlı yürüyerek yiyince olan bana oldu...:52::52::52::52:

Bulmuşuz birbirimizi bende çok sorunluyumdur :52::52: hemde kafadan :33::33::33:

evli misin dolmiş

:9::9::9::9:
bende de aynı belirtiler oluyor ayakta yiyince :52::52:
bekarım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :52::52:

iyi demişssin ne ayaksın deseydin bide :52::52:
gerekiyorsa aletlerimi alıp geleyim margi potanın altında buluşalım :52::52:

Haaaa ona gerek yok ona ben ağdacı diyorum..:52:
Ağda yapıcam ben ona :52: Elimde hiç hafif değildir :52::52::52::52:

Sen ne olur ne olmaz aletleri montunun cebine koy :52::52::52: magandalığında bu kadarı yani :27::27::27::27:

Back
X