• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

Selamm :3:

Ya kızlar aranızda bu modeli yapabilen var mı? :26:

Eki Görüntüle 789924

$314060_427583173952222_1750220970_n.webp

$image002.webp

Bunları çok denedim ama olmuyor ki.
Ben mi beceriksizim anlamadım :27:

Saol canım fotolar için :)

canım bende evde toplayınca böyle oluyor ya:1::1::1: krepe tarağıyla yapılıyor üstten bağlayıp kuyruğu kabartıp öyle yapacaksın krepenn arka ucuylada önünü arkasını genişleteceksin videosu yok mu acep oradan daha iyi anlardın :26:

benmde yıprandı yıpranan saç uzamıyorda malesef kestireceğim bende artık bakmıyorum eskisi gibide:50:

Bir ara kötü şeyler yaşadım, moralim çok bozuktu ve ben ne saçımla ne de yüzümle ilgilenemedim maalesef...
Saçım yıprandı ve kuru şu anda.. napicam hiç bilmiyorum...
Yüzümde de sivilce belasııı... Sadece yüz de değil sırt, göğüs... kurtulamadım şu sivilcelerden :50:

Bir ara kötü şeyler yaşadım, moralim çok bozuktu ve ben ne saçımla ne de yüzümle ilgilenemedim maalesef...
Saçım yıprandı ve kuru şu anda.. napicam hiç bilmiyorum...
Yüzümde de sivilce belasııı... Sadece yüz de değil sırt, göğüs... kurtulamadım şu sivilcelerden :50:

canım saç için kk da topikler var bakımdı uzaması için karışımlardı falan onlara bak istersen
sivilceye gelince geçmiyor ben şuan sivilce tedavisi görüyorum çok şükür sırtımda falan bitti yüzümde de bitiyor

canım saç için kk da topikler var bakımdı uzaması için karışımlardı falan onlara bak istersen
sivilceye gelince geçmiyor ben şuan sivilce tedavisi görüyorum çok şükür sırtımda falan bitti yüzümde de bitiyor

Evet baksam fena olmaz...
Nasıl hiç mi geçmiyor ? Hani yaş ilerledikce geçiyormuş diye duydum ve inandım çünkü eskiden sırtımda çok vardı son 2 sene de azaldı şimdi 2-3 tane falan oluyor...
Ama yüzümde hala çıkıyor maalesef...
Tedavisi nasıl oluyor ki tatlım ? Yani iğne ilaçla mı oluyor ?
Ben doktora gittim yaşla alakalı olduğunu ve geçeceğini söyledi...

Evet baksam fena olmaz...
Nasıl hiç mi geçmiyor ? Hani yaş ilerledikce geçiyormuş diye duydum ve inandım çünkü eskiden sırtımda çok vardı son 2 sene de azaldı şimdi 2-3 tane falan oluyor...
Ama yüzümde hala çıkıyor maalesef...
Tedavisi nasıl oluyor ki tatlım ? Yani iğne ilaçla mı oluyor ?
Ben doktora gittim yaşla alakalı olduğunu ve geçeceğini söyledi...

olabilir tatlım ben bekledim yaş 21 oldu ergenlikten çıktık herhal dedim :1: ve çok bıkmıştım gerçekten gittim doktora ilaç tedavsine geçti hemen hap kullanıyorum birde yanında benzamiycin imex tarzı kremler veriyor her ay öyle işte bakalım sonum nolacak :50:

olabilir tatlım ben bekledim yaş 21 oldu ergenlikten çıktık herhal dedim :1: ve çok bıkmıştım gerçekten gittim doktora ilaç tedavsine geçti hemen hap kullanıyorum birde yanında benzamiycin imex tarzı kremler veriyor her ay öyle işte bakalım sonum nolacak :50:

İnşaAllah iyi olursun tatlım...

Ben de biraz daha beklicem olmazsa ben de doktora gidip sivilce tedavisi görücem..

Back
X