selam günlüük,
Ara vermişim sana yazmaya farketmeden...
En son pazara gittiğimi yazmıştım kend,me cici cici tokalar,bantlar,taçlar,çoraplar aldım çok şekerler...
Ben alışverişe gidince tedavi oluyorum ya...pazara gitmeyi de çok seviyorummm
Sonraa pazardan kadıköyün içine girdik ve kozmetik ve aktar alışverişlerimi de yaptım :dance:şimdi artık takıp takıştırma zevki kaldı...ya çok seviyorum evden çıkarken giyinip süslenmeyii günlüüük Allah alım gücü versin valla bana da müstakbel kocama da yoksa mutsuz olucam sanırım...Aslında çok iyi alışveriş yaparım ben kaliteli ve uygun fiyatı bulurum hep maşallah bana
:roflol:
Sevgilimle geçen gün kavga ettik telefonda arkadaş meselesinden öyle üstü kapandı şimdi iyiyiz ama içimde kalanlar var bi ara sokuştururum artık onları da beyefendiyeKötü Kazen
Yıldönümümüze çok az kaldı...inşallah o gün görüşürüz gelir de...bi dee ben o gün bana sembolik bi yüzük taksın istiyorum aslında
ama akıl etmez ki...keşkeeee valla bunun hayalini kuruyorum çoktandır ama hiç umudum yoksenağlama Yüzük istiyorummm isterse en adi metalden yapılmış bi yüzük olsun ama yüzük olsun iştee
Bunu ona söylewmiyorum tabiiki onun akıl etmesi lazımmm...Etmesse de yapacak bir şey yok napiyim...sanki herşeyimiz tam da bi yüzüğümüz eksik:roflol:
Ay bazen ne saçma şeylere takılıyorum yaaa :roflol:
Neyse canım unut gitsin hadi öptümmmm
Her şey çook çok güzel olsunn nolur noluuur!!!!