Kadınlar Kulübü Atatürk Ziyaret Defteri

Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.​

Atam sen rahat uyu
Bu ülke senin sayende kurtuldu ama şimdi ne hallerde bir görebilsen
Ama bizler senin izinden gidiyoruz.
Sana dil uzatanlara cevap veriyoruz sen merak etme atam
Ne mutlu türküm diyene atam

Bu vatan sensiz çok öksüz ATAM umarım bugünlerimizide arayacak duruma gelmeyiz.Neyseki bilinçli ve Atatürkçü gençlerimiz çoğunlukta ve izinden yürüyorlar.Sen rahat uyu seni çok seviyorum ve seviyoruz .

Bu vatan bölünmez ve bölmeyede kimsenin gücü yetmez.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Bugün bir kez daha gururla yürüdüm o resmi geçitte..
Bugün bir kez daha anladım sen gibisi gelmez bir daha..
Bugün bir kez daha gururla baktım o dalganan bayrağımıza..
Bugün bir kez daha tüm kuvvetimle okudum marşımızı..
Çocuklarım ellerinde bayraklarını sallayıp yürürken senin izinde bir kez daha şükrettim senin gibi Ata ya sahip olduğumuza..
Bugün bir kez daha söz veriyorum sana Atam nefes aldığım sürece senin izinden gitmeye ve senin yolunda sana yakışır öğrenciler yetiştireceğime...
Ne mutlu Türküm diyene!!!!!

Bu da benden arkadaşlar.En büyük Türk Atatürk.Çok ders çıkartılacak bir yazı...

100 yılda bir gelen deha ve gelmiş geçmiş en büyük lider.....................

evet bize nasip oldun ama beceremedik koruyamadık!!!! bize bıraktığın mirası kirlettiler,kirletiyorlar... bizi affet demeyeceğim.sen bizi hiç affetme atam......................

bende sana teşekkür ederim sevgili adaşım:))

ATAM emanetin emin ellerde dünden daha özgür dünden daha bilinçli ÜLKEME sahip çıkan bizler varız gençlerimiz var VATAN sevgisi imandandır ruhun şad olsun sen rahat uyu.

Atam ölümünün yıl dönümü yaklaşırken tüm medya senin yaşamını tartışıyor, senin için yapılmış bir belgeseli tartışıyorlar
kim ne söylerse söylesin, ne kadar yıpratmaya seni aciz, yalnız, güçsüz göstermeye çalışsalarda

sen bizim tek kahramanımızsın, türkiyenin değil dünyanın gelmiş geçmiş en büyük liderisin
sana sonsuz minnettarız, seni ve eserlerini en iyi şekilde öğrencilerime, gelecek nesillere tanıtacağım, söz veriyorum, rahat uyu atam!

ATAM

seni sadece bugün değil, her gecen gün daha da büyüyen bir ozlemle anıyorum içim burkularak.

ebedi istirahatgahın orada yurumeye bile layık olmayanlara eslik edecek saatler 09.05 'te.gostermelik yuruyuslerini yapacaklar.... bizlere kapalı... ama 2 saat sonra yanında olacagım kalbimde buruk acı ve elim de bir adet gülle..

Ulu önderim,
yaşam sebebim,
varlığınla ve fikirlerinle daima Türk Milleti'nin yüreğinde sonsuza dek yaşayacaksın.
Yine senin fikirlerinle çıkacağız es kaza uğradığımız karanlıklardan aydınlığa,
yine senin gücün içimizi coşturacak daima,
yine seninle aşacağız azgın dalgalı okyanusları yaşam seyrinde.

Ve sen daima kanımız ve nefesimiz,yaşam kaynağımız ve yaşam sebebimiz olacaksın.

İzinden milim sapmadan,her biri sen olan,gürül gürül bir Türk gençliği geliyor.

Huzurla ve güvenle uyu canım ATAM.

Nur içinde yat ATAM;
Sana canını, sağlığını, hayatını, zevklerini, enerjini ortaya koyarak var ettiğin bu değerli ülkeden ilkelerini ilerlettiğimize dair haberler vermeği ne çok isterdim ama ne mümkün. Yine de sana bu güzel ve bereketli ülkede hala senin için bir şeyler yazmak isteyen, hala yolunda ilerlemek isteyen bizlerin varolduğunu bildirmek isterim. Sana sevgilerimi, saygılarımı, teşekkürlerimi sunarım. Nur içinde yat ATAM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…