Kadınlar kulübü App Store mağazalarında ;)

arzum77

MEMETÖR :))
Pro Üye
15 Ekim 2010
16.012
8.834
498
Bugün telefonumla safariden Kadınlar Kulübüne girdiğimde üst kısımda App Store mağazalarında sitenin eklendiğini gördüm.. Hemen uygulamayı yükledim.Giriş,görüntü,kullanım çok iyi.Fakat albüm uygulamasına girmedim Başka kişilerin albümünüde göremiyorum.Ya ben yapamadım yada bu uygulamaya giriş yok.Bu konuda bir yenileme,düzeltme olursa sevinirim 😊 Yada benim yapamadığım birşeyse nereden nasıl girileceği hakkında bilği verilirse sevinirim
Eski uyğulama halen telefonumda ekli.Ondan fotoğraf ekleyebiliyorum fakat fotoğrafları göremiyorum..
Bilginize

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arzumm bu konuyu açman çok iyi olmuş :) bende 2 gün önce keşfettim ve hemen indirdim...eskisine göre çok daha kullanışlı ve açık olmuş yalnız bilgisayarda kullandığımız gibi profil ve fotoğraf albümlerini görebilmeyi umdum ama ne yazıkki bulamadım yardımcı olacak birileri çıkar inşallah

İnşallah Zamanla bazı düzeltmeler yapılabilir tabi bilgisayardanda gibi profilimizi görsek iyi olurdu tabi..

Cok begendim bende cok iyi olmus böyle bi app 😊

googlestoreda da var.çok da güzel hazırlanmış. Emeğinize sağlık..

Ancakk,üye girişi yapamıyorum.eski sürümde de bu sorunu yaşadım.üye ismim şifre doğru ama hata diyor anlamadım... :44:

Profil resmi yada avararları nasıl yüklüyoruz beceremediiim 😔

😉👏👏aaa olmuşş 😆😆😆

Ben yeni applikasyonu cok begendim :)
Severek kullaniyorum, hem hizli hem de göz yormayan bi konsepti var.

Yalniz farkedildi mi bilmiyorum ama yapilan alintilarda bi hata olusuyor.
Yapilan alintida bazen yanlis üyelerin adi yazabiliyor.
Bu da en kisa zamanda düzelir insallah.

bende geçen fark ettım ve hemen yukledim

Çok beğendim Eksikliklerde giderilirse daha güzel olacak

Arzu bu arada profıl resmıne bayıldım Çok tahrık edici kız ne o öyle ayyy

bende geçen fark ettım ve hemen yukledim

Çok beğendim Eksikliklerde giderilirse daha güzel olacak

Arzu bu arada profıl resmıne bayıldım Çok tahrık edici kız ne o öyle ayyy
Memetöre yakışan bir profil fotosu

Arkadaşlar ORİFLAME yapıyorum ev hanımları çalışanlar üye olmak isterseniz bana mesej atabilirsiniz.... Bu ay üyelik ücreti sadece 1 tl dir.. yüzde otuz kar edebilirsiniz ayrıca müthiş hediyelerden yararlanabilirsiniz....

Çok şahane olmuş. Hem hızlı, hem karmaşık değil. Kullanması forumdan bile kolay. Harika bi iş cikarmissiniz, teşekkür ederim ki müptelası bi üye olarak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende kullanıyorum ama ne arkadaş isteklerimi görebiliyorum ne başkasının profilini sizinde öyle mi kızlar

BENDE alıntılanan mesajlarımı görmede sorun yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…