Özel imzasıda varHemennnn indirdim haaarika
O kadar kolay ki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallaharzumm bu konuyu açman çok iyi olmuş :) bende 2 gün önce keşfettim ve hemen indirdim...eskisine göre çok daha kullanışlı ve açık olmuş yalnız bilgisayarda kullandığımız gibi profil ve fotoğraf albümlerini görebilmeyi umdum ama ne yazıkki bulamadımyardımcı olacak birileri çıkar inşallah
Bugün telefonumla safariden Kadınlar Kulübüne girdiğimde üst kısımda App Store mağazalarında sitenin eklendiğini gördüm.. Hemen uygulamayı yükledim.Giriş,görüntü,kullanım çok iyi.Fakat albüm uygulamasına girmedimBaşka kişilerin albümünüde göremiyorum.Ya ben yapamadım yada bu uygulamaya giriş yok.Bu konuda bir yenileme,düzeltme olursa sevinirim 😊 Yada benim yapamadığım birşeyse nereden nasıl girileceği hakkında bilği verilirse sevinirim
Eski uyğulama halen telefonumda ekli.Ondan fotoğraf ekleyebiliyorum fakat fotoğrafları göremiyorum..
Bilginize
Memetöre yakışan bir profil fotosubende geçen fark ettım ve hemen yukledim
Çok beğendimEksikliklerde giderilirse daha güzel olacak
Arzu bu arada profıl resmıne bayıldımÇok tahrık edici kız ne o öyle ayyy
Bugün telefonumla safariden Kadınlar Kulübüne girdiğimde üst kısımda App Store mağazalarında sitenin eklendiğini gördüm.. Hemen uygulamayı yükledim.Giriş,görüntü,kullanım çok iyi.Fakat albüm uygulamasına girmedimBaşka kişilerin albümünüde göremiyorum.Ya ben yapamadım yada bu uygulamaya giriş yok.Bu konuda bir yenileme,düzeltme olursa sevinirim 😊 Yada benim yapamadığım birşeyse nereden nasıl girileceği hakkında bilği verilirse sevinirim
Eski uyğulama halen telefonumda ekli.Ondan fotoğraf ekleyebiliyorum fakat fotoğrafları göremiyorum..
Bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?