- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Kesinlikle katiliyorum , aynen bir sayfayi actigima pisman oluyorum bazen , yok geri donmeler geri donunce sayfanin donmasi sonra tekrar ayni sayfayi acmaya caliamak falan yani cok zahmetli :-( .Ayrıca çok fazla internet kullanımı oluyor. Yüklenmesi uzun sürüyor, bildirimlere bakmak isterken reklama tıklıyorum. Sonra tekrar geri gel vs. Velhasıl kelam biz eski uygulamamızı geri istiyoruz. Bu şekilde hiç kullanışlı değil.
Gitmek istediğin sayfaya tıklamak resmen öldürüyor. Büyüt-tıkla-tekrar küçült. Reklam yüzündense bu olanlar, uygulamanın uygun yerlerine reklam verilebilir.Kesinlikle katiliyorum , aynen bir sayfayi actigima pisman oluyorum bazen , yok geri donmeler geri donunce sayfanin donmasi sonra tekrar ayni sayfayi acmaya caliamak falan yani cok zahmetli :-( .
Katiliyorum cok fazla reklam var kknin android programi cok daha pratikti lutfen bir care bulun yetkililerGitmek istediğin sayfaya tıklamak resmen öldürüyor. Büyüt-tıkla-tekrar küçült. Reklam yüzündense bu olanlar, uygulamanın uygun yerlerine reklam verilebilir.
Gercektenmii ?O uygula artık kullanılmayacak hakkın rahmetine kavuşmuş kazen bey açıklama yapmisti .. Ama geri gelse daha iyi olur
Açıklamayı bulabilir misiniz? Merak ettim nedenini.O uygula artık kullanılmayacak hakkın rahmetine kavuşmuş kazen bey açıklama yapmisti .. Ama geri gelse daha iyi olur
Evet artık kullanılmıyor silebilirsiniz uygulamayıGercektenmii ?Soyledigin icin tesekkurler ben o kismi kacirmisim galiba :-(
Forumdan bulabilrisiniz yeni uygulamaya geçiş sayfasında kazen bey bu soruyu açıklamisti .. Bu yeni uygulama mobil den girenler için daha uygunmuşAçıklamayı bulabilir misiniz? Merak ettim nedenini.
Bunu notlarımız arasına aldık.
Site arayüzü ve uygulama mobil olduğundan artık o uygulamayı silebilirsiniz.
Bu konuda çalışmalar yapılıyor. Performans açısından sorun yaratmaz ise aktif edilecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?