• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadinlar kulubu android uygulamasina ne oldu ?

helloeverybody

:/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
1.172
300
133
Merhabalar bu sorum aslinda genel olarak herkese , kk nin android uygulamasina ne oldu ? Bundan bir kac ay oncesine kadar sorunsuz calisan program artik neden calismiyor ? Bu sekilde internet explorer veya google chorome la daha zor oluyor forumu takip etmek . Lutfen ilgililer buna bir care bulun .
Saygilar

Ayrıca çok fazla internet kullanımı oluyor. Yüklenmesi uzun sürüyor, bildirimlere bakmak isterken reklama tıklıyorum. Sonra tekrar geri gel vs. Velhasıl kelam biz eski uygulamamızı geri istiyoruz. Bu şekilde hiç kullanışlı değil.

Ayrıca çok fazla internet kullanımı oluyor. Yüklenmesi uzun sürüyor, bildirimlere bakmak isterken reklama tıklıyorum. Sonra tekrar geri gel vs. Velhasıl kelam biz eski uygulamamızı geri istiyoruz. Bu şekilde hiç kullanışlı değil.
Kesinlikle katiliyorum , aynen bir sayfayi actigima pisman oluyorum bazen , yok geri donmeler geri donunce sayfanin donmasi sonra tekrar ayni sayfayi acmaya caliamak falan yani cok zahmetli :-( .

Kesinlikle katiliyorum , aynen bir sayfayi actigima pisman oluyorum bazen , yok geri donmeler geri donunce sayfanin donmasi sonra tekrar ayni sayfayi acmaya caliamak falan yani cok zahmetli :-( .
Gitmek istediğin sayfaya tıklamak resmen öldürüyor. Büyüt-tıkla-tekrar küçült. Reklam yüzündense bu olanlar, uygulamanın uygun yerlerine reklam verilebilir.

Yaaa lütfen lütfen android uygulamasi geri gelsin arkadaslarin dedigi gibi böyle forumu kullanmak cok zor oluyor reklamdi oydu buydu sinir bozucu bir hal aliyor :(

Merhaba

Mevcut sitenin mobil kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayamaması, mobile uygulamanın da sitede olan bir çok fonksiyonu kullanaması sebebi ile siteyi mobile hale getirdik. Bu sebeple mobil uygulamamızı yayından kaldırdık. Tüm fonksiyonları sorunsuz olarak web browser(Safari, Chrome, Internet Explorer, Firefox vb.) kullanarak kullanabilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum

Adresinden yeni mobil sitemizi kullanabilirsiniz.

www.kadinlarkulubu.com

Tel : 05453657552 / 054kdnlrklb

www.instagram.com/kadinlarkulubu

www.twitter.com/kadinlarkulubu

www.facebook.com/kadinlarkulubu

www.pinterest.com/kadinlarkulubu

plus.google.com/+kadinlarkulubu

Back