• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadınlar klûbüyle tanışmak

Lardennn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
7
0
1
Şimdi ben bu siteyi yeni tanimaya çalışıyorum bide telefondan girince zor oluyor pcde olsam baya bi karıştırırdım neyse bana siteyi anlatır mısınız? Ödüller nedir ne işe yarıyordur mesajlar neden görünüyor ya da mesaj toplamak falan ? Konu başlıkid vs nasıl açılıyor ? K.i.b ve diger butonlar nedir? anlatir misiniz lütfen

Şimdi ben bu siteyi yeni tanimaya çalışıyorum bide telefondan girince zor oluyor pcde olsam baya bi karıştırırdım neyse bana siteyi anlatır mısınız? Ödüller nedir ne işe yarıyordur mesajlar neden görünüyor ya da mesaj toplamak falan ? Konu başlık vs nasıl açılıyor ?

Höö :KK53:
Siz konuyuda açtınız başlığıda yazdınız:KK53:

Şimdi ben bu siteyi yeni tanimaya çalışıyorum bide telefondan girince zor oluyor pcde olsam baya bi karıştırırdım neyse bana siteyi anlatır mısınız? Ödüller nedir ne işe yarıyordur mesajlar neden görünüyor ya da mesaj toplamak falan ? Konu başlıkid vs nasıl açılıyor ? K.i.b ve diger butonlar nedir? anlatir misiniz lütfen

kib =şikayet etmek

ödül puanı işe yaramıyor.
siteyide zamanla tanırsın

1 ödül puanına akıllı telefon
2 ödül puanına laptop
3 ödül puanına son model bi araba

ödül toplamaya başlayın :KK9:
dipnot: ciddiye alan olmasın sonra benden temin ederler falan ödülleri başım yanar :KK53: yani kısaca bi işe yaramıyor

2 ödül puanına laptop

dipnot: ciddiye alan olmasın sonra benden temin ederler falan ödülleri başım yanar :KK53: yani kısaca bi işe yaramıyor
ben alayım
63 ödül puanım var karışmam:KK53::KK53:

2 ödül puanına laptop

mune bana vermedi bunlardan haksızlık.....arabanın markası ne yoksaaaaaaa BMW mi

Back