al ozaman 5 damacana pişman olmazsın sende:jeyyar:
kocişe sordum bu arada bize 10 tane yetmezmiş..sen bize ilk parti üretimi komple yolla bacımm..işi garantiye alak..:kedi:
kıs olursa adını adıvar koyarıkkk :roflol:söz bak sana Şeniz
:jeyyar::jeyyar::jeyyar: varyaaa Allahım sanada nasip etsin naniknanik
Hayatım bu su doğumuda kolaylaştırıyo ee sorun varmı yok daha ne sen git kese yapmaya bakalım hadiii bak Özümbüş bekliyor yavaş git önce tazelik verecek su sonra keseyle iyice artacak sonrasını bende bilmiyorum artıkın :jeyyar: :1rolleyes:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Bak fazlası fazla fazla üretime giriyo demedi deme .Üçüz Beşiz :1shok:
Adıvar 1--- adıvar2---adıvar3 buyrunnnnnnnnn
Birtanesini zor zapt ediyoruz oyy oyyyyyyyyyy yandık bundan böyle :asigim:
kız bak daha almadan hayat kattı gördünmüzemuszemusçok güldüm:roflol: çok şaşırdım kafamçokkarıştısiper valla
ilk partiyle kesin olur bak adını koy kesin uğurludur adıvarım opuyorumnanaktankocişe sordum bu arada bize 10 tane yetmezmiş..sen bize ilk parti üretimi komple yolla bacımm..işi garantiye alak..:kedi:
kıs olursa adını adıvar koyarıkkk :roflol:söz bak sana Şeniz
al tabi hatta sen kendine bile ses çıkaramaz hale gelirsin bu suylahe valla almak lazım her derde deva
kocanın ilgisizliği kaynana dırdırı görümce iğnelemelerine birebir
alcem valla
ama evli deelim evlenince artık :1ninca:
:1shok:bişimi yapacak bilmedim bir masaj türümü bu nazlım:1shok:
tırsayımmı tırstırtayımmı
Kıyamam yaa Allahım gönlüne göre versin canım ikiz olsun ozaman tamamdır ben Adıvar gelene kadar alayım siparişleri ona iletirim kendiliğinden iletilir zaten msjlar kaydirigubbakcemile3olsun bacım 8 senenin acısını çıkartarık ..fazlası göz çıkarmaz bizim için şu aşamada ..mümkünse ikizi geçmesin ama..acük zayıfım malüm taşıyamam daha fazlasını her halsırnaşık şey
kız bak daha almadan hayat kattı gördünmüzemuszemus
hemen sipariş ver 20-40 tane:roflol:
adıvarım bak nasıl yapıyom satışı:jeyyar:
ilk partiyle kesin olur bak adını koy kesin uğurludur adıvarım opuyorumnanaktan
al tabi hatta sen kendine bile ses çıkaramaz hale gelirsin bu suyla
öyle etkileride var psikolojik tedavide kullandım ben kuzu gibim oldum:roflol::roflol:
2 seçenek tırstırt sen bak zaten kaçtı yine kaydirigubbakcemile3
Kıyamam yaa Allahım gönlüne göre versin canım ikiz olsun ozaman tamamdır ben Adıvar gelene kadar alayım siparişleri ona iletirim kendiliğinden iletilir zaten msjlar kaydirigubbakcemile3
Bu arada bende suyla gidip bir çorba yapıyorum 2 dk karıştırıp geliyorum cokacimcoook
alkisalkisalkisGeç kalınmış fakat çokkkk yerinde buluş.Kutlarım sizi.........alkisalkisalkis
Devamını bekliyoruz................kaydirigubbakcemile5
he uğurlu geler dimi :roflol:
cümlesinin gönlüne göre versin canım...afiyet olsun bu arada..çorbanın tadına bakınca söyle nasıl olmuş bakem yerimseniben
Geldim,kırmızı alarm verilmişte,hemen hızır acil yetişti olaya yerinde müdahale edildi..
Neler kaçırdım bakalım bakalım
Hiç bişicik olmadı :1ninca: :1ninca: :1ninca: Siparişler var sadece:lepi:
adoşşşş :roflol::roflol:
kinayenin bu kadarı yani
e doğrudur doğrudur suyu çıktı vereliniortak
Aminnnnnnnnnnn :Saruboceq: Şimdi kapattım valla altını nefis olmuş tefaruatlı bir çorba değil canım yaa domatesli şehriye çorbası buyrun gelin aman canınız çekmesin kolay yapılışı diye yazdım cokacimcoook
çok güldüm:roflol: çok şaşırdım kafamçokkarıştısiper valla
2 seçenek tırstırt sen bak zaten kaçtı yine kaydirigubbakcemile3
Kıyamam yaa Allahım gönlüne göre versin canım ikiz olsun ozaman tamamdır ben Adıvar gelene kadar alayım siparişleri ona iletirim kendiliğinden iletilir zaten msjlar kaydirigubbakcemile3
Bu arada bende suyla gidip bir çorba yapıyorum 2 dk karıştırıp geliyorum cokacimcoook
müşteriler kuyruk oldu sen yoksun ortada:umursamaz:Geldim,kırmızı alarm verilmişte,hemen hızır acil yetişti olaya yerinde müdahale edildi..
Neler kaçırdım bakalım bakalım
he uğurlu geler dimi :roflol:
cümlesinin gönlüne göre versin canım...afiyet olsun bu arada..çorbanın tadına bakınca söyle nasıl olmuş bakem yerimseniben
Adıvarım ben bir damacana su alayımm:jeyyar::içelim:
Hem hamişsin,hemide arkidişine yardım ediyosun,eferin sana.
Özümü atıp seni alıcem yanıma söz naniknanik
oh ohh afiyet olsun canım..kk suyu lezzet kattı desene cokacimcoook