• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadınlar klübü takibi

beyazrose

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
62
20
18
herkese slm bayanlar ben yeni aranıza katıldım ve devamı gelir inşallah çalışan bayanım bilgisayar işindeyim ama fırsatım olup bakamak zor tabi telefondan yükledim ama bişsey anlamadım telefondan giren varmı yardımcı olursanız sevinirim:kahve:

Hoşgeldiniz,
Bende neyi sorduğunuzu anlayamadım...

Telefondan girebilirsin. Normal bir sekilde arama motoruna kadinlar kulubu yazdigin zaman cikiyor ve bilgisayar ekrani gibi islevsel, yani rahatca kullanabilirsin.

He sen play storeden mobil uygulamayi indirip kullanmak istiyorsan onu bilmiyorum. Indirmistim ama siteden girmek daha kolay geldi ve sildim onu.

Ayrica konuyu dogru yere acmamissiniz. Burda bunlar cok onemli :)))

Girebilriisn bende sana suan telefondan yaziyorum:KK66:
Telden ac googleyi yaz kadinlar kulubu tak cikar karsina giris yap sitede turla:KK66:
BEN GOOGLE PLAYERDEN İNDİRDİM GOOGLEDEN GİRMEK AKLIMA GELMEDİ :) TELEFON EKRANINDA BULUNSUN DİYE YÜKLEDİM GOOGLE PLAYERDEN ÇÖZMEDİM DERKEN ONU KASTETTİM

Ben ne sorduğunu anladım, telefondan girerken de google dan kadınlar kulübü yaz öyle gir bilgisayardan girer gibi. Play store dan falan uygulamayı indirdiysen kaldır onu hiç kullanışlı değil. Ben bi ara uygulaması çıkmış diye sevindim yükledim sonuç olarak güzel yapılamamış bi uygulamaydı kaldırdım.

Ben ne sorduğunu anladım, telefondan girerken de google dan kadınlar kulübü yaz öyle gir bilgisayardan girer gibi. Play store dan falan uygulamayı indirdiysen kaldır onu hiç kullanışlı değil. Ben bi ara uygulaması çıkmış diye sevindim yükledim sonuç olarak güzel yapılamamış bi uygulamaydı kaldırdım.
TŞK EDERİM İŞTE CEVABI ALDIM TŞK EDERİM YANİ GOOGLEDEN Mİ YOKSA Bİ PROGRAM MI İNDİRİLİYO PLAYERDEN ONU ÖĞRENMEK İSTEDİM.

TŞK EDERİM İŞTE CEVABI ALDIM TŞK EDERİM YANİ GOOGLEDEN Mİ YOKSA Bİ PROGRAM MI İNDİRİLİYO PLAYERDEN ONU ÖĞRENMEK İSTEDİM.

play store dan indirilecek bi programı var ama dediğim gibi güzel değil kullanışlı olmuyor hiç gerek yok onu indirmeye, google dan kadınlar kulübü yazıp tıpkı bilgisayardan girer gibi girmek daha rahat :) zaten şifreni yazarken ''beni hatırla'' seçeneğini işaretlersin, çerezleri falan silmediğin sürece hep açık kalır :)

Google play uygulaması hiç güzel değil bir de tonla reklam var eskiden farklı bir sürümdu o çok kullanışlıydi

Direk google den girin. Emin olun en rahatı

play store dan indirilecek bi programı var ama dediğim gibi güzel değil kullanışlı olmuyor hiç gerek yok onu indirmeye, google dan kadınlar kulübü yazıp tıpkı bilgisayardan girer gibi girmek daha rahat :) zaten şifreni yazarken ''beni hatırla'' seçeneğini işaretlersin, çerezleri falan silmediğin sürece hep açık kalır :)
TŞKLER DEDİĞNİZ GİBİ YAPTIM EKRANA KISA YOL OLUŞTURDUM ŞİMDİ KULLINIYORUM:halay::halay:

Back
X