- 15 Eylül 2016
- 62
- 20
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aha bunu da yazacaktım o kadar yer varken hem burası hem de konu açabilme özelliği...Buraya konu açabildiğine göre öğrenmişsin :)
şuanda iş yerinde mesaideyim çalışıyum :)Buraya konu açabildiğine göre öğrenmişsin :)
Ne alakaşuanda iş yerinde mesaideyim çalışıyum :)
YANİ TELEFONDAN GİRMİYORUM SORUM ŞU TELEFONDAN GİREN ARKADAŞLAR VARSA TEKRAR DENEYEYİMNe alaka![]()
EVET ÇÖZEMEDİM TAM OLARAK SADECE BİLGİSAYARDAN GİRDİM TELEFONDAN GİREBİLİRMİYİM DİYESitenin kullanımını soruyor sanırım..
Evet tabikide girebilirsiniz. Genelde telefondan giriyor herkes zaten. Aynı şekilde ordan da giriş yapacaksın bitti gitti.EVET ÇÖZEMEDİM TAM OLARAK SADECE BİLGİSAYARDAN GİRDİM TELEFONDAN GİREBİLİRMİYİM DİYE
Girebilriisn bende sana suan telefondan yaziyorumEVET ÇÖZEMEDİM TAM OLARAK SADECE BİLGİSAYARDAN GİRDİM TELEFONDAN GİREBİLİRMİYİM DİYE
BEN GOOGLE PLAYERDEN İNDİRDİM GOOGLEDEN GİRMEK AKLIMA GELMEDİ :) TELEFON EKRANINDA BULUNSUN DİYE YÜKLEDİM GOOGLE PLAYERDEN ÇÖZMEDİM DERKEN ONU KASTETTİMGirebilriisn bende sana suan telefondan yaziyorum
Telden ac googleyi yaz kadinlar kulubu tak cikar karsina giris yap sitede turla![]()
TŞK EDERİM İŞTE CEVABI ALDIM TŞK EDERİM YANİ GOOGLEDEN Mİ YOKSA Bİ PROGRAM MI İNDİRİLİYO PLAYERDEN ONU ÖĞRENMEK İSTEDİM.Ben ne sorduğunu anladım, telefondan girerken de google dan kadınlar kulübü yaz öyle gir bilgisayardan girer gibi. Play store dan falan uygulamayı indirdiysen kaldır onu hiç kullanışlı değil. Ben bi ara uygulaması çıkmış diye sevindim yükledim sonuç olarak güzel yapılamamış bi uygulamaydı kaldırdım.
TŞK EDERİM İŞTE CEVABI ALDIM TŞK EDERİM YANİ GOOGLEDEN Mİ YOKSA Bİ PROGRAM MI İNDİRİLİYO PLAYERDEN ONU ÖĞRENMEK İSTEDİM.
TŞKLER DEDİĞNİZ GİBİ YAPTIM EKRANA KISA YOL OLUŞTURDUM ŞİMDİ KULLINIYORUMplay store dan indirilecek bi programı var ama dediğim gibi güzel değil kullanışlı olmuyor hiç gerek yok onu indirmeye, google dan kadınlar kulübü yazıp tıpkı bilgisayardan girer gibi girmek daha rahat :) zaten şifreni yazarken ''beni hatırla'' seçeneğini işaretlersin, çerezleri falan silmediğin sürece hep açık kalır :)