Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O şerefe nail oldum bende:))Biraz önceki konu iyi di yorum yapmaya engel atmışsın
Konu yerine konuyu yazmamış merak edenlere özelden anlatacakmis aslında Mune ablaya biz onu şikayet edeceğimize o bizi engellemiş konuya yorum yapamıyoruz sağlık olsun napalimO şerefe nail oldum bende:))
O konuda özelden mesajla bilgi alan senmiydin yoksaBana engel atmışsın diğer konunda halbuki sana engel atmayı ben önermiştim, ne diyim sapı belimden demiş ağaç
Ettik 3 kaç yıldır buradayım bu 2 oldu:))Bana engel atmışsın diğer konunda halbuki sana engel atmayı ben önermiştim, ne diyim sapı belimden demiş ağaç
Direk şilayet ettim zaten konuyu sildi diye..Konu yerine konuyu yazmamış merak edenlere özelden anlatacakmis aslında Mune ablaya biz onu şikayet edeceğimize o bizi engellemiş konuya yorum yapamıyoruz sağlık olsun napalim
O konuda özelden mesajla bilgi alan senmiydin yoksa
Ettik 3 kaç yıldır buradayım bu 2 oldu:))
Direk şilayet ettim zaten konuyu sildi diye..
Onuda bildirdim zaten..Hakaret üsluptan da edilmeli
Meraktan öleceğiz ben özele gitmeye cesaret edemedim konu belli değilYok keşke hemen yazacaktım konuya
Meraktan öleceğiz ben özele gitmeye cesaret edemedim konu belli değil
İllaki fırsat da var dışarısı soğuk gidip gelinecek yer yok keşke konuyu anlatsaydi da uzun uzun konuşma olsaydı zaman geçerdiKonu seks işte eski konusu gibi hemen anladık diye sinirlendi zaten ama ayrıntı severizzzzz
Linke tıklayın : https://www.kadinlarkulubu.com/hesap_bilgileri/preferencesarkadaşlar hesap nasıl kapatılıyor bilginiz var mı bu siteye daha fazla katlanamıcam çünkü