• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadinlar kahvesi acmak istiyorum (oneri ve görüşlerinizz)

Canım sen suan benim hayalimi dile getirmişsin keşke bende gerçekleştire bilsem bu hayali ama bence tutar tabiki yeri çok önemli hayırlısı olsun

Fikir güzel hem de Eskişehir'de düşünüyorsan ben imkan buldukça uğrarım ama "erkekler giremez" gibi ayrima gerek yok.
Kadınlara özgü toplantı ve organizasyonlarda kafeyi onlara tahsis edersin kalan zamanlarda da herkese açık bir alan olursa müşteri potansiyelin daha fazla olur ;) Eskişehir genel olarak üniversiteli gençlerin çoğunlukta olduğu bir şehir o yüzden de kısıtlama yapmamalisin

fikir çok güzel görünüyor ama yinede umutlanmayın fazla sonra üzülmeyin inşallah hayırlısı ile açar bol para kazanırsınız:KK36:

"Erkekler giremez" ibaresi koyarsan iş yapamazsın. Ayrıca çok çok itici durur. Kaldı ki eşleriyle sevgilileriyle gelecek müşteri potansiyelini kaybedersin. Kadınlara yönelik organizasyonlar yapman güzel olur, illa çok istiyorsan sadece kadınlara ait katlar da olabilir ama kafenin genelini böyle yapman çok yanlış bence. Erkekler kahvesine bile yeri geliyor biz kadınlar gidebiliyoruz bazılarına. Böyle ayrımlara gerek yok.

Slm kadinlar kulubunun guzel hatunlari fikirlere ihtiyacim var issizim..su zamana kadar hic sevdigim islerde calisamadim hep para icin ilgim ve bilgim olmayan islerde calistim calismam gerekiyor ve ablamla ortak dukkan açmak istiyoruz, esk de hic kadinlar kahvesi diye bi yer görmedim.kredi cekicez kayin pederim uzerinden esnaf oldugundan baya dusuk faizli kredi cekebiliriz,cok guzel dekore fikirleri var aklimda... huzurlu ferah ,rengarenk cicekli bocekli bir ortam :) herturlu icecek cay,kahve,sicak cikolata kis gelince boza vs. Masalarda gazete,dergi ayrica okey,tavla,tabu.. su sebilinde bedava su sabahlari basit kahvalti menusu ne bileyim simit,krem peynir,recel,zeytin gibii ogleden sonra minik pogaca,rus salata sarma borek filan bi gun havasi muzik var tabi ,cok konusan bi papagan :) sonra altin gunleri organizasyonu yapicam kadinlar gelip suya sabuna dokunmadan gunlerini yapabilecek menu servis bize ait ne bileyim belli fiyata gibi gibi sizce tutar mi pek cesaretimiz de yok batariz diye korkuyo ablam ama ben cok istiyorum var ki onerisi yorumu olannnn :KK49:En Büyük KK
kosgeb kadınlara destek veriyor 70.000 tl ye kadar.
o şekilde de açabilirsiniz.

Bi de güzel fal bakan oldu mu tamamdır :KK69:
hah, kadınlar kahvesi deyince bak bu çok önemli :-)
konu sahibi fikir çok hoşuma gitti yalnız, sen betimlerken öyle şirin geldi ki. ankarada oturuyorum ve değil olduğum muhitte şehirde bile rastlamadım böyle birşeye. sen aç burayı, ben ankaradan atlar gelirim yht ile valla :KK69:

ayy bi köşede böyle şirin bi kütüphane de olsun. bi köşede kahvelerimizi yudumlarken kitaplarımızı karıştırabilelim. bahçesi mutlaka olsun. bence tutar yaa eşimden ayrılmam diyen arkadaşlar için eşiniz gündüz işteyken sıkılmazsınız fena mı, burda böyle çok konu açılıyor eşim hep işte sıkılıyorum arkadaşım yok diye :oops:

İstanbul'da mı olacak? Harika fikir, biz bunu düşünüp, araştırmıştık. Kosgeb desteği almanız mümkün, yeter ki girişimci ev hanımı olsun. Kadınlara yönelik çok teşvik var. Örgü bölümü, örgü kursları, dışarıya hazır yemek satışı, altın günü, doğum günü organizasyonu. Günün kurabiyesi ve çay. El işleri her şey yapılabilir. Başarılar diliyorum şimdiden. :)

Ankarada var bazı belediyelerin sosyal tesislerinde.ama hiç gitmedim o yüzden bilemiyorum giden var mı.
Kadınlar kahvesi olarak kucultmeyin potansiyel musteri sayisini bence. Cafe yapın direkt.

Benim arkadasımım ailesi yıllar önce cok sık bi kahve evi acmışlardı ama sadece kahve vardı 50 çeşit kahve içmiştim hatırlıyorum.ben cok begenmiştim tadlarını ama orası tutmadı kapattılar.senin fikrin daha hareketli tabi tutabilir.günler börekler güzel olur.eger fikir istersen çikolatacı dükkanında acaip para var butik çikolata ben bir süre ünv. Yıllarımda calışmıstım enfes çikolatalar ve acaip müşterisi var ve 3kilo almıştım:) ve acaip eglenceli kutu yapmak falan çok güzel birikimim olsa acarım

Slm kadinlar kulubunun guzel hatunlari fikirlere ihtiyacim var issizim..su zamana kadar hic sevdigim islerde calisamadim hep para icin ilgim ve bilgim olmayan islerde calistim calismam gerekiyor ve ablamla ortak dukkan açmak istiyoruz, esk de hic kadinlar kahvesi diye bi yer görmedim.kredi cekicez kayin pederim uzerinden esnaf oldugundan baya dusuk faizli kredi cekebiliriz,cok guzel dekore fikirleri var aklimda... huzurlu ferah ,rengarenk cicekli bocekli bir ortam :) herturlu icecek cay,kahve,sicak cikolata kis gelince boza vs. Masalarda gazete,dergi ayrica okey,tavla,tabu.. su sebilinde bedava su sabahlari basit kahvalti menusu ne bileyim simit,krem peynir,recel,zeytin gibii ogleden sonra minik pogaca,rus salata sarma borek filan bi gun havasi muzik var tabi ,cok konusan bi papagan :) sonra altin gunleri organizasyonu yapicam kadinlar gelip suya sabuna dokunmadan gunlerini yapabilecek menu servis bize ait ne bileyim belli fiyata gibi gibi sizce tutar mi pek cesaretimiz de yok batariz diye korkuyo ablam ama ben cok istiyorum var ki onerisi yorumu olannnn :KK49:En Büyük KK
Ben acmak istiyorum siz actiniz mi actiysaniz onerileriniz nedir memnun kaldiniz mi actiysaniz eger diyolog kurabilirmiyiz yardici olurmusunuz

Back