- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
ben izmitte oturuorum annemin arkadaşı haricinde bir yer daha böyle kadınlara ait çok şirin gelip geçerken görürüm uuğramaya vaktim olmadı henüz orasının baya müştresi vardı şimdi var mı yok mu hiç farknda değilim.evet bncede reklam çok önemli.Taleplerin azalmamasi icin islek bi yer olmali diye dusunuyorum oyle reklam olmaliki herkes merak edip bi ziyaret etmeli ama sokak arasi yada kalabalik olmayan kuytu kose yerler tutmaz eminim
Okurken icim kipir kipir oldu :) bencd harika bir fikir denemekte fayda var.Umarim dilediginiz gibi olur hersey.Slm kadinlar kulubunun guzel hatunlari fikirlere ihtiyacim var issizim..su zamana kadar hic sevdigim islerde calisamadim hep para icin ilgim ve bilgim olmayan islerde calistim calismam gerekiyor ve ablamla ortak dukkan açmak istiyoruz, esk de hic kadinlar kahvesi diye bi yer görmedim.kredi cekicez kayin pederim uzerinden esnaf oldugundan baya dusuk faizli kredi cekebiliriz,cok guzel dekore fikirleri var aklimda... huzurlu ferah ,rengarenk cicekli bocekli bir ortam :) herturlu icecek cay,kahve,sicak cikolata kis gelince boza vs. Masalarda gazete,dergi ayrica okey,tavla,tabu.. su sebilinde bedava su sabahlari basit kahvalti menusu ne bileyim simit,krem peynir,recel,zeytin gibii ogleden sonra minik pogaca,rus salata sarma borek filan bi gun havasi muzik var tabi ,cok konusan bi papagan :) sonra altin gunleri organizasyonu yapicam kadinlar gelip suya sabuna dokunmadan gunlerini yapabilecek menu servis bize ait ne bileyim belli fiyata gibi gibi sizce tutar mi pek cesaretimiz de yok batariz diye korkuyo ablam ama ben cok istiyorum var ki onerisi yorumu olannnn
Reklam onemli kapiya yazicam kadinlar kahvesinde ne yapilir yazicam alt alta iste sicak bir ortamda oyun,altin gunleri v.sben izmitte oturuorum annemin arkadaşı haricinde bir yer daha böyle kadınlara ait çok şirin gelip geçerken görürüm uuğramaya vaktim olmadı henüz orasının baya müştresi vardı şimdi var mı yok mu hiç farknda değilim.evet bncede reklam çok önemli.
hayırlıı olsun inş.allah yardımıcınız olsun.bol bol müşterileriniz olsun :)Evet
Reklam onemli kapiya yazicam kadinlar kahvesinde ne yapilir yazicam alt alta iste sicak bir ortamda oyun,altin gunleri v.s
Unili gencler kizli erkekli gezer sadece kiz grubu niye gelsinv
Evet bende unive yakin istiyorum acikcasi erkekler olmayacak kiz gruplari gelecek artık onemli olan farkli olması kadinlar kahvesi adi ustunde bir aile ortami olmasi açısından hemcinslerimizle sınırlı olacak
Slm kadinlar kulubunun guzel hatunlari fikirlere ihtiyacim var issizim..su zamana kadar hic sevdigim islerde calisamadim hep para icin ilgim ve bilgim olmayan islerde calistim calismam gerekiyor ve ablamla ortak dukkan açmak istiyoruz, esk de hic kadinlar kahvesi diye bi yer görmedim.kredi cekicez kayin pederim uzerinden esnaf oldugundan baya dusuk faizli kredi cekebiliriz,cok guzel dekore fikirleri var aklimda... huzurlu ferah ,rengarenk cicekli bocekli bir ortam :) herturlu icecek cay,kahve,sicak cikolata kis gelince boza vs. Masalarda gazete,dergi ayrica okey,tavla,tabu.. su sebilinde bedava su sabahlari basit kahvalti menusu ne bileyim simit,krem peynir,recel,zeytin gibii ogleden sonra minik pogaca,rus salata sarma borek filan bi gun havasi muzik var tabi ,cok konusan bi papagan :) sonra altin gunleri organizasyonu yapicam kadinlar gelip suya sabuna dokunmadan gunlerini yapabilecek menu servis bize ait ne bileyim belli fiyata gibi gibi sizce tutar mi pek cesaretimiz de yok batariz diye korkuyo ablam ama ben cok istiyorum var ki onerisi yorumu olannnn
Çok iyi fikir..çok tatlııı...ama açacağın yer,sokak,mahalle,şehir çok önemli...madem o kadar masrafa gireceksiniz,işlek bir yerde açın...ve en önemlisi bence bir logonuz olsun.markalaşmanın en iyi yoludur.mesela elinde kahvesi olan Karakalem bir kadın olabilir.panoda,önlüklerde,masada,peçetede bulunsun.güzel olabilirSlm kadinlar kulubunun guzel hatunlari fikirlere ihtiyacim var issizim..su zamana kadar hic sevdigim islerde calisamadim hep para icin ilgim ve bilgim olmayan islerde calistim calismam gerekiyor ve ablamla ortak dukkan açmak istiyoruz, esk de hic kadinlar kahvesi diye bi yer görmedim.kredi cekicez kayin pederim uzerinden esnaf oldugundan baya dusuk faizli kredi cekebiliriz,cok guzel dekore fikirleri var aklimda... huzurlu ferah ,rengarenk cicekli bocekli bir ortam :) herturlu icecek cay,kahve,sicak cikolata kis gelince boza vs. Masalarda gazete,dergi ayrica okey,tavla,tabu.. su sebilinde bedava su sabahlari basit kahvalti menusu ne bileyim simit,krem peynir,recel,zeytin gibii ogleden sonra minik pogaca,rus salata sarma borek filan bi gun havasi muzik var tabi ,cok konusan bi papagan :) sonra altin gunleri organizasyonu yapicam kadinlar gelip suya sabuna dokunmadan gunlerini yapabilecek menu servis bize ait ne bileyim belli fiyata gibi gibi sizce tutar mi pek cesaretimiz de yok batariz diye korkuyo ablam ama ben cok istiyorum var ki onerisi yorumu olannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?