kadinlar kahvesi acmak istiyorum (oneri ve görüşlerinizz)

Taleplerin azalmamasi icin islek bi yer olmali diye dusunuyorum oyle reklam olmaliki herkes merak edip bi ziyaret etmeli ama sokak arasi yada kalabalik olmayan kuytu kose yerler tutmaz eminim
ben izmitte oturuorum annemin arkadaşı haricinde bir yer daha böyle kadınlara ait çok şirin gelip geçerken görürüm uuğramaya vaktim olmadı henüz orasının baya müştresi vardı şimdi var mı yok mu hiç farknda değilim.evet bncede reklam çok önemli.

Ama benim anneannemin katıldığı günlerde gördüğüm kadarıyla artık evlerde toplaşmak yerine bir restorant veya cafeye gidiyorlar orada yiyip içip sohbet ediyorlar. Belki kadınlar gün yapmaya gelir.

Okurken icim kipir kipir oldu :) bencd harika bir fikir denemekte fayda var.Umarim dilediginiz gibi olur hersey.

Evet
Reklam onemli kapiya yazicam kadinlar kahvesinde ne yapilir yazicam alt alta iste sicak bir ortamda oyun,altin gunleri v.s

Fikir cok hos, umarim emeklerinizin karsiligini alirsiniz.
Kina geceleri, kiz kiza partiler falan muthis olabilir.

v

Evet bende unive yakin istiyorum acikcasi erkekler olmayacak kiz gruplari gelecek artık onemli olan farkli olması kadinlar kahvesi adi ustunde bir aile ortami olmasi açısından hemcinslerimizle sınırlı olacak
Unili gencler kizli erkekli gezer sadece kiz grubu niye gelsin

Bence super bir fikir.bende niye bizim icin yok yaa derdim hep.erkek giremez diye de yazi as super olur
Reklamini guzel yapman lazim fakat.cok önemli reklam kismi.hangi sehirdesin ilk musterilerinden biri olayim. Satranc okey tavla da olacak demi tabu da olsun..,belli gunler karaoke de olabilir

Güzel fikir ama nasıl bi yer mesela dışardan görünülücekmi kapalı bayanlara dahamı çok hitap edicek,
aslında hoş fikir de ben eşimsiz hiç biyere gitmiyorum nerdeyse bilemedim o yüzden

Bizim mahallede 2 tane var hep girsem mi diyip kağıt oynayan teyze yoğunluğundan dışta kaldim

Tutmaz diye düşünüyorum. Eskişehir öğrencinin bol olduğu bir yer. Sevgilileriyle, sevgili adaylarıyla gidecekleri yerleri tercih edeceklerdir. Yerli halkının da özellikle oraya gideceğini sanmam, alıştıkları yerleri ya da adı olan yerleri tercih ederler. Elbette iş yaparsınız ama ne büyük karla olur ne de ayakta tutacak kadar.

bizim mahallede de var ekstra fikir olarak orayi isletenler manti sarma falan yapip satiyolar. hem swrvis olarak hem de kiloyla falan.

Yaşadığım yerde var ve yer bulmak çok zor oluyor :)
Yaşadığınız yerde küçük anketler yapın. Araştırarak yola çıkarsanız neden olmasın.

Hem olmadı kafeye çevirirsiniz. Aynı kulvarlarda olduğu için zararınız çok olmaz.
Cesaret işidir ticaret..

Açık konuşayım ben gitmem. Sadece kadınların olduğu bir mekan pek bana hitap etmez kendimi soyutlanmış hissederim. Hem öyle haremlik selamlık gibi bir tuhaf olur bence. Hele ki kapısında erkekler giremez gibi bir ibare olursa adımımı atmam. Sadece bana mı itici geldi bu?

Çok iyi fikir..çok tatlııı...ama açacağın yer,sokak,mahalle,şehir çok önemli...madem o kadar masrafa gireceksiniz,işlek bir yerde açın...ve en önemlisi bence bir logonuz olsun.markalaşmanın en iyi yoludur.mesela elinde kahvesi olan Karakalem bir kadın olabilir.panoda,önlüklerde,masada,peçetede bulunsun.güzel olabilir

Cocuklular icinde icine bir iki masali oyuncakli yer minderli bi alan yaparsaniz harika olur :) mama sandalyeside alin 2-3 tane... tuvalet olsun mutlaka emzirme alt alma gb bi yerde olmali kadinlara hitapedilen bi yerde cocuklari unutmayin derim; )

hevesınızı kırmak ıstemem ama bu zaten olan bısey yanı kadınlar kahvesı dedıınız sey cafeteryadır bahsedılen cıcek cıcek ortam cogu ortamda vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…