Kadınlar İçin Çekicilik Telkinli Ses Dosyası

ya bir sorun var ındıremıyorum ama cok ıstıyorum ındırmeyı kızlar noluuur yardım edın mail adreside vereyim ordan atın nolur nolur nolurrrr aise_00@hotmail.com

canm msnin aç göndereyim ekledim seni

canım pcnın basından ayrılmıstım bı surelıgıne kacırdım senı ınsallah tekrar karsılasırız ayy ole bı hıssedıyorm kı sankı zaman aleyhıme ıslıyor daha ozguvenlı cekıcı olabılecegım anları kaybedıyomusum gıbı bu aralarda gene komplekslerim tavan yapmıs durumda uff :KK70:

Arkadaslar premium uyelik istiyor ya .s .s indiremedim bn baska bir siteye yukleseniz... dilandau mesela hizli da iniyor o_O

kızlar bu telkinleri tek tek mi dinlemek gerekiyor ? göğüs büyütmeyle bunu bir arada dinlesem olur mu?

bana saçma geldi kızlar insanın burnunu kaldırır bence bu kendi kendinize havalara girersinz kendi kendini seksi bulman önemli deil ki başklarının bulması önemli sonuçta :KK70:

özgüven telkinli ses dosyası daha mantıklı bence bundan

o var mı acaba :26:

bugün dinlemeye başladım . işe yarayacğını düşünüyorum ben. teşekkürler paylaşım için :) ayrıca müzik çok güzel :)

bana saçma geldi kızlar insanın burnunu kaldırır bence bu kendi kendinize havalara girersinz kendi kendini seksi bulman önemli deil ki başklarının bulması önemli sonuçta :KK70:

özgüven telkinli ses dosyası daha mantıklı bence bundan

o var mı acaba :26:

sen kendini güzel hissetmezsen istediğin kadar güzel ol gene birşey olmaz :) onun için bence... özgüven telkini gibi zaten

Saçma geldi bana boşuna kandırmayın insanları
Telkinler sadece dinleyen kişinin bilinç altını etkiler
Bunla sadece kendiniz inanırsınız çekici olduğunuza.

tamam işte...
zaten önemli olanda sizin inanmanız...
herşey sizinle başlıyor unutmayın...
başkaları sizi sizin kendinizi gördüğünüz gözden görür çünkü...
kimsenin başka bir seçeneği yok...

Kilo aldıran telkin var mı elinizdeeee :KK1: benim tek derdim kilo almak yaa :KK14: Yüzümeee, basen ve kalçalaraaa bacaklaraa .... var mı?
var mı? var mııı? noluuurrr :KK14:

ayy bu mukemmel olmuşş hazırlayanın ellerıne saglık :)

benmde göbüşüm küçülsün erkek arkadaşım akıllı olsun :KK70:

Kendine güvenmeyen, ilişkilerinde başarısızlık yaşayan kısacası daha cekıcı, olumlu ve de pozıtıf olmak ısteyen bayanlar 4 hafta boyunca günde 4-6 saat arasında bu telkini dinlemeliler. telkini keman sesıyle susledım bu sefer :)
bılmeyenler ıcın kısa bır dıpnot geceyım.. bu ses dosyasında yalnızca muzıgı duyacaksınız.. telkın muzıgın ıcıne gızlenmıs bır sekılde bılıncaltınız tarafından algılanmak uzere hazırlanmıstır :KK51:

Yenilenen Link: attraction_son.mp3 - 4.1 Mb

Telkin İçeriği

Bir şeyler oluyor!..

Artık erkeklerle ilgili tüm olumsuz inançların yok oluyor ve farkına varıyorsun, erkeklerin büyük bir çoğunluğu seni arzuluyor!

Hayatın değişiyor, ışık saçan çekici, esrarengiz ve karizmatik bir yapıya bürünüyorsun.

Hayat artık sana istediğin her şeyi getiriyor.

Artık erkeklerle çok rahatsın

Bir çok erkek senden çok hoşlanıyor

Girdiğin her ortamda fark edilen çekici biri olduğunun farkına varıyorsun.

Girdiğin her ortamda fark edilen çok çekici bir insansın sen.

İnsanları olumlu yönde etkiliyorsun, her geçen gün güzelliğin artıyor, bir elmas gibi parlamaya başlıyorsun.

İnsanlar senden etkileniyor ve seni seviyorlar.

Seni gören erkekler ayrı bir etkileniyor, erkeklerin aklı başından gidiyor…

Tüm erkekler sana bayılıyor.

İnanılmaz bir güzelliğin ve çekiciliğin var, doğallığın insanları büyülüyor.

Müthiş bir güzelliğin ve çekiciliğin var. İnsanları büyülüyorsun.

Anlaşılamayan farklı bir şey var sende caziben erkeklerin aklını başından alıyor.

Sen çok güzel konuşan, insanları rahatlatan, anlatan ve anlayan bir insansın.

Kendine güveniyorsun. Ve insanları etkilemek hoşuna gidiyor.

Evet! Kendine güven. Sen farklı ve parıldayan bir kişiliğe sahipsin.

Bir çok erkek seninle tanışmak için haber gönderiyor, bu durumu severek kabulleniyorsun

Ve biliyorsun ki sen çok güzel ve sexy bir bayansın..

Bu duruma minnetle teşekkür ediyorsun..

canım verdiğin linke tıkladım ama sacma sapan yerler acılıyor ve bilgisayarım kasıyor.Baska bi link verebilirmisin ?

X