- 22 Şubat 2018
- 225
- 269
- 18
- Konu Sahibi Ozgurkadin7
-
Çok üzüldüm .. başınız sağolsun . Allah sağlıkla başka yavruları kucağınıza almanızı nasip etsin ...Keşke bebeğim doğsadaydı da mobinglerini çekseydim bankada şeftim gişeci bile bende doğuracağım bık bık yapıyordu tüm işler evraklar yerleştirmem için önümdeydi sonra sürpriz bir şekilde erken Doğum oldu hastanede yattım hepsi ağlamış timsah gözyaşları aman sağlıklı doğsun da yemişim dedikodularını yapsınlar yavrun bir ömür seninle ve sağlıklı boşverrrrr bir tayinle değişecek adamların ne dediğini ben şu an arıyorlar açmıyorum çağırıyorlar görüşmüyorum babama soruyorlar onun bazen işi oluyor aman ya ne derlerse desinler keşke evladım yaşasaydı
Sen de takma şu an izindesin ve yavrunun gelişimi için önemli bir zaman bu zaman da geri gelmez bebeğinle mutlu ol it ürür kervan yürür konuşur konuşur susarlarÇok üzüldüm .. başınız sağolsun . Allah sağlıkla başka yavruları kucağınıza almanızı nasip etsin ...
Soyelenecek çok şey var da :) keşke söyleyebilsem ..
Çok haklısınız iyi niyetimi ve bunlara üzüldüğümü biliyorlar .. sanırım bundan dolayı da yüzüme bile söyleme hakkı buluyorlarSizin yüzünüzü yumuşak buldukları için yapıyorlar bunu.
Bir söz var ya deveye diken insana s... yaranır diye. Lafınızı esirgemeyin..
Üslubunuzu bozmadan bu konuda söz hakkı tanımayacak şekilde cevaplarını verin. Bugun bana yarın sana ne olacağı belli mi olur deyin.
Arkanızdan konuşsunlar size bir şey diyemezler..
İki gün önce yaşadım.:)Başlığı okuyunca bugün yaşadınız sandım..
İstediklerini yapsınlar.. Ne fark eder ki? Şuan duymayın.. İşe döndükten sonra da Bimer'e yazarsınız.. Devlet personeli daha güvence altında, özelde çalışanlar için çok daha zor.. O 2yıllık izinleri dahi yok..
ben devletin bana vermiş olduğu hakkı kullanıyorum. prosedür neyse o uygulanacak diyin kesin bir dille. bunların hepsi mahalle ağzıyla konuşuyor. vay be diyorum demekki her iş yerinde varmış böyle insanlar. ne kadar da çirkin davranışlar ya gıcık oluyorum böyle insanlara.Merhaba arkadaşlar
Kadın olmak güzel olduğu kadar zor . Bunu bir kere daha anladım. Devlete bağlı bir kurumda çalışıyorum . Sağlık problemleri nedeniyle 32. Haftada doğum iznime ayrıldım. Şuan ücretsiz izindeyim. Bebeğim 1 yaşında . Amirlerimin baskısına , sözel , duygusal şiddetine , arkamdan sürekli dedikodu yapmalarına maruz kalıyorum . Bebeğimi 1 yaşına kadar buyutmem maalesef herkese dert oldu . En aydın diyebileceğimiz çevre bile bunu yaparsa artık ne diyebilecegimi bilemiyorum . Bu insanlar kocan şiddet uygulasa boşan derler ama kendilerinin yaptığı duygusal şiddet .. canım çok sıkıldı . Paylaşmak istedim .. ise baslayamamamin en önemli nedenlerinden biri süt iznimde de aynı şeyleri yasayacaktim . Ve kullanamayacaktim . Her anne bilir ki , kendimiz için yapılan haksızlıklar , fazla mesailer , eve iş getirme durumları sorun olmaz da , bebeğimizin hakkı olan bir şeyi sonuna kadar kullanmak isteriz . Yıl 2018, zihniyet sanki 1700 ... Sizler de benzer durumlar yasadiniz mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?