Kadınlar gününde maruz kaldığım mobbing

Çok üzüldüm .. başınız sağolsun . Allah sağlıkla başka yavruları kucağınıza almanızı nasip etsin ...

Çok üzüldüm .. başınız sağolsun . Allah sağlıkla başka yavruları kucağınıza almanızı nasip etsin ...
Sen de takma şu an izindesin ve yavrunun gelişimi için önemli bir zaman bu zaman da geri gelmez bebeğinle mutlu ol it ürür kervan yürür konuşur konuşur susarlar

kamuda çalışıyorsanız hakkınızı yeme gıbı durumları olamaz bır sıkayet telefonuna bakar iş en usttekı amırıne varana kadar uyarı alırlar....
dedıkodu desen her yerde var, sızın yaptıgınız ısı elbet bırılerı yapıyordur ama kımse kımsenın ısını yapmak ıstemıyor zaten kamuda hersey sıyaset tekelınde ıslıyor , ıster ısteemz gorus ayrılıkları da oluyor, sız ısınızı yapın, yasal haklarınızı kullanın sonuna kadar gerısını dusunmeyın bence...

Ben özel sektör çalışanıyım. 16 haftalık izin sonunda 6 aylık ücretsiz iznimden sadece 2 ayını kullanmak için dilekçe vermeye gittiğimde bir kovulmadığım kalmıştı. Bebeğim 2 buçuk aylıktı bırakamadım.
Tabi ki yasal yaptırımlar var korktukları için kabul ettiler.
Ama izindeyken dönünce işten çıkarılacağımı öğrendim. Eyvallah dedim işsizlik maaşım ve tazminatımla bir süre bebeğimi büyütürüm dedim.
Beni işten çıkarmak isteyen de bir KADIN üstelik.
Benim müdürüm itiraz ettiği için çıkaramamış.
İşte bu kadar kolay bir insanı silmek. Sebep ne? Artık çocuğum var onu işime tercih edip izin istedim. Verimli olamam bla bla..

Soyelenecek çok şey var da :) keşke söyleyebilsem ..

Sizin yüzünüzü yumuşak buldukları için yapıyorlar bunu.
Bir söz var ya deveye diken insana s... yaranır diye. Lafınızı esirgemeyin..
Üslubunuzu bozmadan bu konuda söz hakkı tanımayacak şekilde cevaplarını verin. Bugun bana yarın sana ne olacağı belli mi olur deyin.
Arkanızdan konuşsunlar size bir şey diyemezler..

laf gelirse ortaya çok öndeyim insanlardan o yüzden arkamdan konuşuyorlar dersiniz o arkanızdan konuşanlar gocunsun.

Başlığı okuyunca bugün yaşadınız sandım..

İstediklerini yapsınlar.. Ne fark eder ki? Şuan duymayın.. İşe döndükten sonra da Bimer'e yazarsınız.. Devlet personeli daha güvence altında, özelde çalışanlar için çok daha zor.. O 2yıllık izinleri dahi yok..

Çok haklısınız iyi niyetimi ve bunlara üzüldüğümü biliyorlar .. sanırım bundan dolayı da yüzüme bile söyleme hakkı buluyorlar

İki gün önce yaşadım.:)

ben bu konuda şanslıyım. Riskli hamileliğim vardı bir ay rapor kullanmak zorunda kaldım. Ne müdür yardımcım ne de müdürüm birşey demedi. Arkadaşlarım da elinden geldiğince yardımcı oldular.

ben devletin bana vermiş olduğu hakkı kullanıyorum. prosedür neyse o uygulanacak diyin kesin bir dille. bunların hepsi mahalle ağzıyla konuşuyor. vay be diyorum demekki her iş yerinde varmış böyle insanlar. ne kadar da çirkin davranışlar ya gıcık oluyorum böyle insanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…