• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket "Kadınlar futboldan anlamaz" görüşüne katılıyor musunuz?

"Kadınlar futboldan anlamaz" görüşüne katılıyor musunuz?

• Katılıyorum

OY: 14 25,5%
  • Katılmıyorum

OY: 41 74,5%

• Ankete Katılan
    55

MissLaila

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
1.381
10
158
Batman
Geçenlerde bir tv kanalında Ümit Özat bayan spikere "Kadınlar futboldan anlamaz" şeklinde çıkışmıştı.
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi paylaşır mısınız?

[video=youtube;U4ZxkOzZraQ]http://www.youtube.com/watch?v=U4ZxkOzZraQ&feature=related[/video]

Kesinlikle katılmıyorum. Futbol dehalarından olarak bilinen Ümit Özat'a bu sözler hiç yakışmadı. Seviyesini düşürdü..
Futbolu illa erkekler oynuyor diye kadınlar anlamaz diye bi yargı olamaz. Ümit Özat Avrupa'da bulunmuş bir futbol adamı o yüzden çok şaşırdım. Bayan hakemler, bayan futbol yorumcuları dünyanın her yerinde var.. Bunu bilmiyor olması çok komik bence.
Sırf kendine ters gelen bi yorum yaptı diye böyle bi bel altı vurması gerekmezdi. Geri kafalılık.

bilmem kaç tane spor çeşidi var.. hepsininde kuralları..
kuralları bilen kişi neden anlamasın futboldan .. kadın olmuş erkek olmuş ne farkeder..
aman hemen kadınları yermek istesinler,cehalet..:19::20:

Dün kadınları trafiğe çıktığı için eleştiren zihniyet neyse bugün kadınları futbolla ilgiliendiği için eleştiren zihniyetle aynıdır bana göre.. Çatlasanızda patlasınızda sizin yapabildiğiniz herşeyi yapabiliyoruz! Bırakın futbol yorumculuğunu bayan futbol takımları bile var artık ülkemizde.. İyi ki ülkemizi bu tipler yönetmiyor. Çok geri kalırdık valla..

Anlayan oylede bir anliyorki. Ben bazen esimle oturur izlerim, basta hoslanmiyordum ama simdi izlerken bende zevk aliyorum. Ilgilenip ilgilenmeme meselesi bu. Ilgisi olanlar pek tabi anliyor, hatta erkeklerden bile daha iyi yorum da yapabiliyor. Cahillik malesef, yok kadin araba kullanamaz, kadin futboldan ne anlar, elinin hamuruyla erkek isine karisma...:36::36::36:

onlar kadar ekran basında futbola kafa patlatsak neler olurdu neler.....
fazla alanımıza girmedigi halde onlaardan daha iyi yorum yapıyorum maclara oda göz ucuyla mecburen baktıgım halde....
eşim futboldan anlamaz bana sorar..
kardeşlerin cok düşkündür onlardan biliyorum...

Tabiki katılmıyorum. Kendimden biliyorum bir sürü erkekten daha çok anlarım futboldan. Oynarım da izlerim de :) Ama çevremdeki bazı insanların tepkilerine de alıştım artık, genelde şaşırıyorlar. Bir de hemen ofsayt ne demek diye soruyorlar ya deli oluyorum, sanki çok zor bir şey :) Ama bence futboldan anlamak isteyen bütün kadınlar çabalasa erkeklerden daha da iyi anlarlar..

o beyin hangi devirde yaşadığını merak ettim şimdi çok, acaba kafası nerlerde hangi yıllarda çağlarda kaldı, orta çağ gibi geldi bana ama belki daha eskiler de olabilir, mağara devri falan. bilemiyorum... her şey olabilir... :9::9::9:

bu arada kadınlar da spordan dolayısıyla futboldan a-n-l-a-r.. bir kere anlar anlamaz da ne yahu.. Allahım sana geliyorum... şu yılda evet 2012 yılında güzel yurdumda konuştuğumuz meselelere de bak bir hele. lütfen burada yardımına çok ihtiyacımız var :50::50::50:

kadın futboldan anlar ama saatlerce top koşturanları izleyecek kadar boş vaktim olmadığımdan sadece genel kuralları ve oyuncuları bilirim, kimin kiminle maçı var sonuç ne oldu tadındayım
işim gücüm olmadıgında valla bi güzel de izlerim yorum yaparım

İlgilensek anlarız niye anlamayalım. Ama ben delice takım tutan maçlara yorumlarda bulunan fanatik kadınları çok itici buluyorum.

esimle birlikte izlerim, yorumlayada bilirim... birlikte futbol programlarida izleriz
o yüzden katilmiyorum bu yoruma, kafa patlatsak gayette güzel anlariz.
ama ben viola arkadasima katiliyorum, asiri fanatik kadinlar banada itici geliyor...

Tutkumuz Futbol DİYE Bİ PROGRAM VAR lig tv de iki kadın sunucu bir erkek sunuyo .. kızlarrr türkiye deki futbolu geçin avrupada ki ligleri bile biliyolar çok şaşırarak izlemiştim o kadar derinlemesine bilgileri var ki geçen de beyaaza konuk oldular hatta anlayN anlıyo ilgi meselesi ..

İlgilenmediğimiz için anlamıyoruz erkekler nasıl makyaj nasıl yapılır,saç nasıl uzatılır,hangi pudra daha iyidir vs konuları anlamıyorsa bizdeki durum da bu.İstisna bayan arkadaşlar vardır tabi ama ben denk gelirse Türkiye ve Galatasaray maçları hariç maçları izlemiyorum.GS'nin oyuncularını biliyorum ama diğer takımlarınkileri bilmiyorum.Maç izlerken bazen neden sarı kart yediklerini anlamıyorum...

Özel olarak bir maç izleme isteğim yok.Sadece önemli maç varsa izliyorum.Maç heyecanlı değilse izlerken de sıkılıyorum.

Tutkumuz Futbol DİYE Bİ PROGRAM VAR lig tv de iki kadın sunucu bir erkek sunuyo .. kızlarrr türkiye deki futbolu geçin avrupada ki ligleri bile biliyolar çok şaşırarak izlemiştim o kadar derinlemesine bilgileri var ki geçen de beyaaza konuk oldular hatta anlayN anlıyo ilgi meselesi ..

evet o iki bayan gercekten süper.
gerci onlar klasik furbol muabbeti yapmiyorlar, daha cok taraftar, takimlar ve oyuncular hakkinda bilgi veriyorlar...

Back
X