Kadının uzun boylu olması/Boy farkı

invain

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
52
30
98
Merhaba herkese.

benim boyum 1.78 kilom 61-62 civarında. ince yapılıyım ve bundan olsa gerek olduğumdan daha uzun duruyorum sanırım.
benden 6-7 cm kısa birisiyle nasıl oluruz sizce ?

daha yeni bi şeyler başlayacak. çok mutluyum ama beni düşündürüyor bu konu.
uzun süredir en yakınımda olan birisi ve benim bir anda kendi kendime "tek derdimiz boy mu ? ne kadar iyi anlaşıyoruz yıllardır. neden bir şeyler olmasın" demem ile, ve onun da zaten önceden beri ilgisini fark etmem ile başlayacak bir ilişki bu. hep mesafe koyduk sınırımızı aşmamak için. hani hep bi şeyler vardı ama hep bastırdık. aramızda tuhaf bi bağ vardı. (hatta birkaç kere bizim sevgili olup olmadığımızı soranlar olmuştu.)

sanki yıllardır bu anı beklemiş gibiyim şu an. çok mutluyum.
hayatımın hiçbir döneminde şekilci olmak istemedim. ama hak verirsiniz ki bu düşündürecek bir mesele.

ne dersiniz ? eşinden sevgilisinden daha uzun olan var mı aranızda ? uzun boyumu dert olarak göreceğim hiç aklıma gelmezdi. halime binlerce şükür ama keşke azıcık kısa olsaydım diyorum bu sıra :26:

Ben de eşimle aynı boydayım. Topuklularımdan vazgeçtim bile. Eşim yabancı olduğu için komplekssiz. Onun hoşuna bile gidiyor ben öyle yanında topuklularla deve gibi dolaşsam :1: Ama ben sıkıntı yapıyodum. Şimdi abartmadan yine topuklu falan giyiyorum, rahatsız olmuyorum artık. Zamanla alışıyorsun zaten. Biz gerçekten çok iyi anlaşırız mesela. Arkadaşlarım falan da bayılır ilişkimize. Yani mutlu olacaksan ve aranızda böyle de bir bağ varken bence bir şans vermelisin derim :16:

:)))
Güldürdünüz beni...İlahi..
Bence öyle aman aman boy farkınız yok.Takıntı haline getirmeyin.
Ama şu var ki topuklu falan giymeniz biraz zor olabilir, çünkü o durumda epeyce fark olabilir ve bu dikkat çeker.
Olumsuz bir durum göremedim ben, eğer seviyor ve seviliyorsanız da hiiiiiiç olumsuz düşüncelere kapılmayın.
Aşk sevgi kolay bulunmuyor bu zamanda, kıymetini bilin derim ;)

Merhaba herkese.

benim boyum 1.78 kilom 61-62 civarında. ince yapılıyım ve bundan olsa gerek olduğumdan daha uzun duruyorum sanırım.

uzun süredir en yakınımda olan birisi ve benim bir anda kendi kendime "tek derdimiz boy mu ? ne kadar iyi anlaşıyoruz yıllardır. neden bir şeyler olmasın" demem ile, ve onun da zaten önceden beri ilgisini fark etmem ile başlayacak bir ilişki bu. hep mesafe koyduk sınırımızı aşmamak için. hani hep bi şeyler vardı ama hep bastırdık. aramızda tuhaf bi bağ vardı. (hatta birkaç kere bizim sevgili olup olmadığımızı soranlar olmuştu.)

hayatımın hiçbir döneminde şekilci olmak istemedim. ama hak verirsiniz ki bu düşündürecek bir mesele.

ne dersiniz ? eşinden sevgilisinden daha uzun olan var mı aranızda ? uzun boyumu dert olarak göreceğim hiç aklıma gelmezdi. halime binlerce şükür ama keşke azıcık kısa olsaydım diyorum bu sıra :26:

Sizii... O kadar iyi anlıyorum kii :)

Bende 1.80 im tam daha 18 yaşındayım birde yazıkki ne yazık.. Erkek arkadaşım 1.75 filan off off gönül bu işte hiç belli olmuyor ne olacağı.. Ama hep hayalimde uzun (uzundan kastım 1.85-1.95) esmerr kaslı böyle görenin vay be ne yakışıyorlar dediği biri isterdim:) yanlış anlamayın ben çok güzel bulmuyorum kendimi ama sevgilime nazaran daha yapılıyım o çok zayıf sizden bile zayıf 58-59 kilo adammı olur ya ıyh :37:

ama... Seviyorum hemde çok.. Boya bakmayın elalem ne dere aldırmayın sizin hayatınız sizin mutluluğunuz çok da yakışırsınız kime ne :36:

Son düzenleme:
önemli olan sizin bunu sorun edip etmemeniz.düşünün ileride aranızdaki bağ kuvvetlendiğinde boyu size sorun olmasın.önemli olan bu.

Kendimi dev gibi hissettiğimden pek tercih etmem topukluyu, gerek duymuyorum açıkçası. hayatımda 3 kez giydim mezuniyet ve düğünde onlarda :)
iş topukluya kalsa zaten anında vazgeçerim hiç sorun değil :)

aslında dediğiniz gibi kolay bulunmuyor iyi anlaşılabilecek kişi. bunu en iyi gören kişilerden birisi de benim zaten. hayatımda hep yanlış kişilerle oldum. boyları uzundu da ne oldu sanki.

Boyu uzun olupta aklı adamlığı ahlakı kısa olacağına , kısa olsun benim olsun birde :16:

Son düzenleme:
Pek yokmuş yahu geçen nerde gördüm bilmiyorum tv de gördüm heralde, adam kadından şöyle bir on santim kısaydı ama yinede çok aykışıyorlardı kadın yanında ceylan gibi duruyordu maşallah adamda kısaydı ama iriydi sarıp sarmalıyordu ben pekbi yakıştırmıştım açıkcası:)) Adam gibi adamsa ben olsam takmazdım hiiiiçç :)

Son düzenleme:
Boyu uzun olupta aklı adamlığı ahlakı kısa olacağına , kısa olsun benim olsun birde :16:

haklısınız :)
aslında dışardan bakınca çok da abartılacak kadar fark yok gibi. sizin farkınızla bizimki aşağı yukarı aynı, belkide kendimiz dert haline getiriyoruz. bilemiyorum.

bu arada maşallah boyunuza. :)

İçimdekini yazıcam:17:
Arkadaşımın eşi hem kızdan kısa hem de kilolu değil de basık duruyo enine kalıplı gibi. Düğünde kızın topuklusu, koca topuzu derken çocuk kızın omzuna elini koymuş resmen sarılamamış yani.

Her gören çocuğun boyundan ziyade kısa söylendi:1: İnsan az topuklu giyer diye çünkü fotolarda baya garip durmuş.

Onun dışında sanırım aşık olsam boyunu gözüm görmezdi ama ona göre giyinirdim.

Sen önemlisin, gözünde canlandır yanyana aynaya baktığınızı hayal et görüntüden mutlu musun?
Eğer mutluysan dış kapıdan gelen sesler duyulmuyo bile :)

haklısınız :)
aslında dışardan bakınca çok da abartılacak kadar fark yok gibi. sizin farkınızla bizimki aşağı yukarı aynı, belkide kendimiz dert haline getiriyoruz. bilemiyorum.

bu arada maşallah boyunuza. :)

Sizin boyunuzada maşallah söylemeden geçemedim :) benim boyum o kadar uzun olsun birde gidip takıcam :D ama insan birini sevince değer verince nedense her ayrıntıyı didik didik eder bende öyleyim çok doğal bir durum yani mesela eski erkek arkadaşım benden bir yaş küçüktü ama ben okula geç yazılmıştım birlikte aynı sınıftaydık kimse bilmez etmezdi ama ben içten içe kendimi yer dururdum benden 12 ay küçük diye :)

Merhaba herkese.

İnsanın gönlü aynı boyda olsun :1:

Merhaba herkese.

Önemli olan sizin ve karşı tarafın ne düşündüğü? Benim için sorun değil diyorsanız inanın hiç sıkıntı yok. Ben 1,65 im erkek arkadaşım 160. Daha bir kere bile dert olmadı yani. Tabi beyfendinin yanında topuklu giyemiyorum o ayrı...

Kısaca karakteri önemlidir görselliğe takılmıyorsanız sorun olmayacaktır. Hayırlı uğurlu olsun...

başlarda bende sorun yapmıştım fakat önemli olan anlaşabilmekte. boy olsa nolucak anlaşamadıktan sonra. biz aştık o meseleyi dahası var eşimden 3 yaş büyüğüm. inan sevdikten sonra ne boy ne yaş göz görmüyor. 5 senelik arkadaşlıktan sonra evlenmeye karar verdik. çünkü herşeyden önce harika bir dosttu benim için. ve benden daha olgun daha ileri görüşlü. 2 yıllık evliyiz ve bir oğul beklemekteyiz. kesinlikle bu tür şeyleri kafanıza takmayın. kim ne derse desin siz mutluysanız gerisi vız gelir.

ilerde ikinizde sorun etmeyeceksiniz boşverin boyu önemli olan iyi anlaşmanız mutlu olmanız.
bende sevgilimden 1-2 cm uzunum o sorun etmiyo ama ben topuklu giyinince onsan uzun durunca rahat edemiyorum işte

bende eşimden uzun boyluyum :1::1: sadece yanında topuklu giyemiyorum o zaman komik görünüm oluyor. birkaç kez giydim ben rahatsız hissettim kendimi.:31:

ve bu bizim için dert değil.:69: onun yanında huzurlu ve mutluysan düşünme bile :16:

etrafta bunu söyleyenler olur boy meselesini memleket meselesi yaparlar kendi çaplarında ama :9: takma..

Boyun ne önemi var önemli olan işlevi dermişim :52:

İşin şakası tabi ki canım hiiiiç dert etme düşünme kime ne ki?

Sen sevmişsin, beğenmişsin erkek arkadaşın da seni sevmiş, beğenmiş.

Birbirinize gönül gözüyle bakıp görürseniz, yanyana çok ta güzel yakışırsınız.

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah...

İnsanların takmaya niyeti olduktan sonra herşeye takıyor. Benim boyum 1.71, sevgilim de benden yaklaşık 15 cm uzun. Ben de ince yapılıyımdır ve annem "yanında minicik kalıyorsun" diye dertleniyor :9:

Bence boy farkınız hiç önemli değil, karşındaki adam olduktan, siz anlaştıktan sonra... Sadece çevreden bu durumun şakasını yapanlar olabilir, bunu göze alın ve umursamayın :34:

birbirinize aşık olduktan sonra canım takılma bence.:32:

aşk kolay bulunmuyor sonuçta.:21:

doğruyu söylemek gerekirse kız erkekten uzun olunca biraz garip geliyor bana da ama aşk olduktan sonra yine de önemi yok.:31:

bayanlar benimde boyum kısa 1.57 erkek arkadaşım 1.84 aslına bakarsanız bende şuanda sorun yapıyorum. ben sürekli topuklu giyiyorum topukluyla çok bi fark olmuyo. şuana kadar yanında topuksuz hiç olmadım :) boyum kısa ama çok güzel olduğumu hep söylerler. bu takıntı beni yıpratıyo ama. boyum kısa ama kabullenemedim hala keşke bi 10 cm olmadı 5 cm olsaydı :(

Back
X