Kadınım ve hiç dostum giyebileceğim kız arkadasım yok yasım da genç oysaki :(

keleebekk3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
10
5
28
zamanında göçebe bir hayatımın olmasından kaynaklımıdır bilmiyorum ama hiç kız arkadas edinemiyorum derdimi anlatabileceğim bir insan yok bi sorunla karsılastıgımda çözümü tek basına aglayarak çözüyorum hergün dua ediyorum allahım bi şekilde buna çözüm bul diye.. gerçekten üzülüyorum sürekli erkekler var ama ben yakın bir dostumun olup herşeyimi onunla paylaşmak tatile gitmek istiyorum ama bulamıyorum işte :KK43: lütfen öneride bulunun çok önemli gerçekten :KK43:

Bayan olduğunuza eminsiniz değil mi? Kendiniz bile ikna olmamis gibisiniz. Baslik ilginc icerigi ise daha da ilginc. Erkek arkadas bulabiliyorsaniz pek tabi bayan arkadas da bulabilirsiniz. Sorun tam olarak ne anlamadim?

Sanilanin aksine erkekler bayanlardan daha sıkı dost olabiliyorlar..
Erkeklerin hepsi için değil fakat cogu için beklentiler farklı oluyor ilk baslarda dost gibi yaklaşıp sonra sanılanın aksi durumda tavırlar sergiliyorlar buda benim hoşuma gitmiyor artık evde dısarı bile cıkmak istemiyr durumuna geldim

Bayan olduğunuza eminsiniz değil mi? Kendiniz bile ikna olmamis gibisiniz. Baslik ilginc icerigi ise daha da ilginc. Erkek arkadas bulabiliyorsaniz pek tabi bayan arkadas da bulabilirsiniz. Sorun tam olarak ne anlamadim?
Elbette eminim! Kadınım herşeyden önce neden ikna olmayayım. İlginç olan bir taraf benim kanımca yok ordan nasıl gözüküyor bilmiyorum. Sorunum gayet acık yazıyor siz olaya farklı yerden bakmıssınız sanırım

zamanında göçebe bir hayatımın olmasından kaynaklımıdır bilmiyorum ama hiç kız arkadas edinemiyorum derdimi anlatabileceğim bir insan yok bi sorunla karsılastıgımda çözümü tek basına aglayarak çözüyorum hergün dua ediyorum allahım bi şekilde buna çözüm bul diye.. gerçekten üzülüyorum sürekli erkekler var ama ben yakın bir dostumun olup herşeyimi onunla paylaşmak tatile gitmek istiyorum ama bulamıyorum işte :KK43: lütfen öneride bulunun çok önemli gerçekten :KK43:
İhtiyacını anlıyorum ama inan ki çok dert edilecek bir şey değil. En kolay nasıl çözülür biliyor musun? Burada hobilerinle ilgili geni katılımlı konulardan birisine gir. Orada yorumlar yap. İnsanlarla konuş. Sonra orada arkadaş bulursun. Mesela kilo vermekle ilgili, sporla ilgili konular öyle oluyor. Bazen gerçek hayatımızda o kadar sıcak kimse olmuyor.
Ben de evlenip profesyonel hayata da geçince pek arkadaşım olmuyor. İş arkadaşı oluyor en fazla. Öğle yemeği yiyoruz hepsi bu. Buralarda birileriyle dertleşip o ihtiyacımı gideriyorum.

Elbette eminim! Kadınım herşeyden önce neden ikna olmayayım. İlginç olan bir taraf benim kanımca yok ordan nasıl gözüküyor bilmiyorum. Sorunum gayet acık yazıyor siz olaya farklı yerden bakmıssınız sanırım
Yeni üye! Gecenin 4'unde acilan konu! Erkek arkadas bulabiliyorum ama bayan olanini bulamiyorum! Bayan oldugunu israrla belirten baslik! Kimse derdini yazarken burada cinsiyet belirtmez. Erkek uye zaten YASAK!!! bayan gorunumlu erkek uyeler nedeni ile paranoyak olduk. Bence sizde de erkek oldugunuzu dusundurecek yeterince delil mevcut!!! Kizmayin da diger soruma yanit verin lutfen. Erkegi nasil buluyorsunuz da bayani bulamiyorsunuz. Hep erkeklerin bulundugu ortamlarda mi takiliyorsunuz?

Farkını merak ediyorum. Sekreterim ve ofise bir hemcnsim geldgnde patronu arayp bi bayan geldi sizi bekliyor diyorum aliniyomudur acaba:)
ben de anlamadım şu son zamanlardaki bayan değil , kadınız konusunu
ne alaka , bir de bu mu çıktı başımıza şimdi

bayan deyince erkek mi oluyor
biri bana da anlatsın

Farkını merak ediyorum. Sekreterim ve ofise bir hemcnsim geldgnde patronu arayp bi bayan geldi sizi bekliyor diyorum aliniyomudur acaba:)
Baydan türeyen baymak anlamına gelen bir kelimedir yani kadın olmak varken neden bayan biri olup o şekilde hitap edilsin anlamış değilim özellikle bunu bi kadının söylemesi de değişik bir ironi

daha sosyal ol. kurslara git. karsindaki kiselere karsi onyargili veya alingan biriysen kendini kotu pozisyona sokmadan bu huylari azicik torpule.

Benimde dostum arkadaşım hiç yok derdimi paylaşacağım biride buraya yazmadan önce hep Allah a anlatırdım yada balkonumdaki iğde ağacına sonra burayı buldum yazdım derdimi fakat gördüm ki kötü yorum alınca daha fazla üzülüyorum olmasa daha mı iyi sanki sonuçta ölünmüyor yanlizliktan

O Halde erkekler için , bay , bey gibi kelimeleri de kullanmayalım
Onlar neden takılmıyor acaba bu kelimelere.

Popüler, yeni moda bir akım bu da.
Halletmemiz gereken zibilyon tane kadın hakları sorunu dururken bay/bayan (sir/lady) kavramını tartışıyoruz.
Lady, matmazel falan denilince alınan yabancı bir kadın hiç görmedim.

Konuya gelince dostun cinsiyeti olmaz fakat herkese kendi cinsinden en az bir arkadaş lazım, insan arıyor gerçekten.
Hiç sosyal ortamınız yok mu konu sahibi?
Mesela spora falan gidiyorsanız genelde kadınlar falan birlikte aynı sınıfta olurlar.

X