- 6 Mart 2012
- 17.731
- 27.703
- 49
Alın yapısı genellikle açık ve geniştir. Yüz şekli ise ovaldir. İlgi çekici ve kendine özgü yürüyüş tarzları vardır. Hafif toplu olabilen akrep burcu kadını, güzel yiyeceklere düşkündür.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkesin hayatında olmalı bir akrep kadını..Eş,sevgili,dost, arkadaş,komşu...birinden biri olarak ama mutlaka. Gözünarkada kalmazbenim de venüsüm akrep burcunda, çok severim akrep kadınlarını.
ketumlukları, stratejik düşünceleri..
Herkesin hayatında olmalı bir akrep kadını..Eş,sevgili,dost, arkadaş,komşu...birinden biri olarak ama mutlaka. Gözünarkada kalmaz
Evet doğru..O karşısındakine çok özenli davrandığı için aynı özeni bekler..Tek bir hatasında sildiğim dostlarım var maalesef...Denedim ,olsun herkes 2.bir şansı hakeder diye ama yapamıyorum. Kırıldım mı bitiyor..Ama benim için değerliyse...ama kırıldıkları zamanda kolay affetmezler..
Ben mesafeyi koyuyorum eskisi gibi olamaz içim almazEvet doğru..O karşısındakine çok özenli davrandığı için aynı özeni bekler..Tek bir hatasında sildiğim dostlarım var maalesef...Denedim ,olsun herkes 2.bir şansı hakeder diye ama yapamıyorum. Kırıldım mı bitiyor..Ama benim için değerliyse...
Bende seviyorum aynen..Bu bizim kendimizi koruma biçimimiz sanırım. İyice emin olmalıyız karşıdan..Çünkü zaten az ve öz hayatlarımıza aldıklarımız..Bnede akrebin yükselen de akrep
Ketum.ve soğuk duruyorum bu huyunu sevmiyorum