Kadın üstteyken hamile kalırmı?

sule80

Meleğini Çok Sever
Kayıtlı Üye
12 Mart 2007
134
3
44
Arkadaşlar bunu çok merak ediyorum genelde zor bir ihtimal deniliyor ama Kadın üstteyken hamile kalırmı?Yada hiç çevrenizde bu şekilde hamile kalan biri oldumu?:uhm::uhm:

bildiğim kadarı ile kadını altta olduğu pozsiyonlarda hamile kalma oranı daha yüksekmiş çünkü altta olduğunda spermlerin yumuyrtaya gitme oranı daha yüsekmiş sey olarak düsünü bi kanal düaünün kanalın sonunda yuımurtralar
kanala doru eğim varsa
spermler gider kıolay ulasır
ama eğim yoksa düz yada yukarı eğim varsa spermin yumrtaya ersime sanı daha zorlasıyor

bende hic duymadim bayan ustteyken hamile kaldigini cevremdede yok. benim bildigim en kolay hamile kalabilme pozisyonu misyoner.yani bayanin altta oldugu pozisyondur.

olasılık olarak daha düşük kadının altta olduğundan,,,,ama bi ihtimal olabilir de,,,allahın işi olcağı varsa üstteyken de olur,,

Evet ben varım!!

Bir de hemen belirteyim. Kadının orgazm olması gebe kalmayı kolaylaştırır mı gibi bir yazı burada. Sonradan (her yazıda olduğu gibi) konu dine bağlandığından kilitlenmiş. Orgazm hem rahim ağzındaki doğal jeli seyrelttiği , hem yumurtlamayı kolaylaştırdığı, hem de kasılmalarla spermi içeri çektiği için gebe kalmayı kolaylaştırımış.

Cevabıma devam edeyim. Üstteydim, orgazm olmuştum, eşim boşalır boşalmaz hemen wc ye gidip temizlenmiştim (meninin çoğu atılmıştı).

Evet ben varım!!

Bir de hemen belirteyim. Kadının orgazm olması gebe kalmayı kolaylaştırır mı gibi bir yazı burada. Sonradan (her yazıda olduğu gibi) konu dine bağlandığından kilitlenmiş. Orgazm hem rahim ağzındaki doğal jeli seyrelttiği , hem yumurtlamayı kolaylaştırdığı, hem de kasılmalarla spermi içeri çektiği için gebe kalmayı kolaylaştırımış.

Cevabıma devam edeyim. Üstteydim, orgazm olmuştum, eşim boşalır boşalmaz hemen wc ye gidip temizlenmiştim (meninin çoğu atılmıştı).

Ve bu şartlarda hamile kaldın öyle mi :1shok::1shok::1shok:

kalması normaldir sonucta yumurtanın dollendiği vucudun sıcak oldugu bir gun 14-21 arasında adet duzeninize gore degişir içinize boşalmasa bile once gelen sıvının icinde sperm varsa gene hamile kalıyorsun.her sey mumkun yani:s

tabi ki de hamile kalınır bu pozisyonda.

zaten eğer kadın üstteyken hamile kalınmaz diye bir şey olsaydı, bir korunma yöntemi olarak kullanılırdı.

canım sen ne diyosun bide ceketçi kadınlar varmışki akıllara zarar :))) kocası ceketini üstüne atsa hamile kalıyolarmış :))) bu işin şakası tabikide olacagı varsa her pozisyonda hamile kalınır...

Ya soru bana çok sacma geldi-tatlicadiarzu-

su an hamile olan bir arkadasına acaba sen hamile kaldıgın akşam sürekli üsttemiydin diye birsey

sorulabilir mi Allah aşkınıza....:uhm::uhm:

kimi kadın bırak üstte olmayı adam üstüne ceketi atsa yine hamile kalır...yerimseniben

yani sen döllenmeye müsaitsen hiç farketmez güzelim...:jeyyar:

X