Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözleri bayram ediyor bunlar yüzünden bu ülkeye artık turist filan hak getireSaydım,aynı kare içinde 6 erkek bir kadın var,sürü halinde dolaşıyorlar mübarek.Bu kadar mı zavallılar ve bu kadar mı popo,göğüs ve bacağa açlar anlamıyorum,hiç mi görmemişler.Hayır bakınca ne oluyor ben asıl onu merak ediyorum,karınlarımı doyuyor?![]()
Okudum okudum daha ama onlar da öyle soyunmasaymış, hem günah hem erkeğin nefsi diye vıdı vıdı yapanlar yok.
Bi eksik hissettim
Efide kalk kız cinsel devrim başlatıyozHep bu cinsellik tabusundan aç bu erkekler hep hep : p
Tamam başlatın anancum :) ben karşınızda dururum : D devrimse deviririm : pEfide kalk kız cinsel devrim başlatıyozMemişlere özgürlük
![]()
Vayyy çakalllll, karşımızda duracakmışTamam başlatın anancum :) ben karşınızda dururum : D devrimse deviririm : p
Maksat devrim eylenceli olsun :)yogusa biliyosun çok özgürlükçü bir kisiligim kendim yani : pVayyy çakalllll, karşımızda duracakmış
![]()
Bilmem mi efide, sen olmasan özgürlükler tarihi yalan olurduMaksat devrim eylenceli olsun :)yogusa biliyosun çok özgürlükçü bir kisiligim kendim yani : p
Ohöm teveccuhunuzBilmem mi efide, sen olmasan özgürlükler tarihi yalan olurdu![]()