Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın sünnetinde klitoris denilen bölgeyi mi kesiyolar yoksa komplemi orayı tam anlamadım ama afrika ülkelerinde de yaşı büyük kadınlar yaptırıyomuş aynı şey mi bilmiyorum ama çok ilginç gerçekten
Yobazlar. Genellikle islam toplumlarında daha çok duyuyoruz böyle haberleri. Şu güzelim dini ne hale getirdi bunlar... Çok acı. Allaha hesap verecek hepsi.
Konuyu hemen nasıl islamiyete bağladığınız anlayamadım. Benim bildiğim islamiyette ne böyle emir ne gelenek nede uygulama var.
Bahsedilen olay bildiğim kadarı ile Afrikanın bir takım topluluklarında yapılıyor ve buda islamiyet adına falan yapılmıyor..Hatta Naomi Campbell bir röportajında kendisine de uygulandığından bahsederek bu geleneğin kötülüğünü ve bu konuya dikkat çekmek istediğinden bahsetmişti..Yani bu olayın islamiyetle falan bir ilgisi yok..
Evet bu benim derdim değil ama yinede canımı sıkan ciddi bir mevzu.;
Geçenlerde nette gezinirken tesadüfen gördüm şaka falan zannettim ama ne yazıkki gerçekmiş KADIN SÜNNETİ!
Küçücük kızları gelenek adı altında bu işkenceye mecbur bırakıyorlar ve sebebide kadınlar kocalarını aldatmasınmış! böyle bir mantık olabilirmi???? videosunu izledim kız gülerek geliyor bu işi yaptıktan sonra yüzündeki o ifadeyi görseniz içler acısı gerçekten. Evet binlerce kültür var ama böyleside miğde bulandırıcı bizde orda doğabilirdik onlardan birisi olabilirdik. Rabbim ordakilere yardım etsin. Kaç gündür aklımdan çıkmıyor sizinlede paylaşmak istedim Hakkınızı helal edin.