Kadın sünneti!..

grdny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2013
41
0
0
İstanbul
Evet bu benim derdim değil ama yinede canımı sıkan ciddi bir mevzu.;
Geçenlerde nette gezinirken tesadüfen gördüm şaka falan zannettim ama ne yazıkki gerçekmiş KADIN SÜNNETİ!
Küçücük kızları gelenek adı altında bu işkenceye mecbur bırakıyorlar ve sebebide kadınlar kocalarını aldatmasınmış! böyle bir mantık olabilirmi???? videosunu izledim kız gülerek geliyor bu işi yaptıktan sonra yüzündeki o ifadeyi görseniz içler acısı gerçekten. Evet binlerce kültür var ama böyleside miğde bulandırıcı bizde orda doğabilirdik onlardan birisi olabilirdik. Rabbim ordakilere yardım etsin. Kaç gündür aklımdan çıkmıyor sizinlede paylaşmak istedim Hakkınızı helal edin.

Çünkü bu zihniyetteki yaratıklara göre cinsellik yalnızca erkekler içindir, kadının zevk alma hakkı yoktur, madem yaradan zevk alınacak bir doku,uzuv vermiş hemen yok edelim onu mantığındalar. :47: Bunu yapanları hadım edeceksin :47:

Yobazlar. Genellikle islam toplumlarında daha çok duyuyoruz böyle haberleri. Şu güzelim dini ne hale getirdi bunlar... Çok acı. Allaha hesap verecek hepsi.

Çünkü bu zihniyetteki yaratıklara göre cinsellik yalnızca erkekler içindir, kadının zevk alma hakkı yoktur, madem yaradan zevk alınacak bir doku,uzuv vermiş hemen yok edelim onu mantığındalar. :47: Bunu yapanları hadım edeceksin :47:

Evet ediceksin hakediyorlar çünkü. Kadın kocasının zevki için yaşayacak hayatı boyunca.

Kiii zaten islamda varmış gibi islam adı altında yapıyorlarmış sağlık içinmiş. Erkeklerde sünnetsiz kızlarla evlenmek istemiyormuş ne günlere kaldık Allah'ımmm :(

tam bir vahşet!!!
bu dünya erkek, herşey onlara göre düzenlenmiş evet şükrediyorum o topraklarda doğmadığım için ama dünyada kadın olupta ayrımcılık görmeyen ırk yoktur haa bu oran İsviçrede %1'dir bizde %10'dur sünnet edilen kadınlar için yüzde bi milyon, ama hepimiz haksızlığa uğruyoruz erkek egosuna yeniliyoruz, bu yüzden bdv'de kocalarını aklayan her erkek yapar vs gibi kılıf bulan kadınlardan nefret ediyorum, yapmayın, dünya zaten erkek, siz hiçbi bahane bulmasanızda dünya onları aklayacaktır zaten

geçen gün ben de karşılaşmıştım gerçek mi diye düşünmedim değil... Allah'a havale ediyorum..bir de din için yapıyorlarmış...

Kiii zaten islamda varmış gibi islam adı altında yapıyorlarmış sağlık içinmiş. Erkeklerde sünnetsiz kızlarla evlenmek istemiyormuş ne günlere kaldık Allah'ımmm :(

Erkekler sünnetliyken aldatabiliyor ama onlara bişey olduğu yok. Kadınların ilişkiden zevk alma duyularını kesiyorlar. Zaten bazı toplumlarda cinsellik zulümken, düşünün bir de böyle. Kadın bildiğin bir kuluçka makinası. Yemek yapar, çocukları büyütür. Hepsi okadar.

dışarı çıkmaz, arkadaş edinmez, cinsellikten zevk almamalı, istediğini giymemeli, hep kendini erkeklere karşı korumalı, başına birşey gelirse de hep suçlu kadındır bunu kabullenmeli...

Rabbim kadınları böyle olsun, bir eşya gibi erkeklerin gölgesinde gezsin diye mi yarattı? biz de kul değil miyiz? bizler de insan değil miyiz? Erkeklere tanınan haklar niye kadınlara çok görülüyor, niye hep kadın kendini savunmak zorunda....

çok üzülüyorum :(

Erkekler sünnetliyken aldatabiliyor ama onlara bişey olduğu yok. Kadınların ilişkiden zevk alma duyularını kesiyorlar. Zaten bazı toplumlarda cinsellik zulümken, düşünün bir de böyle. Kadın bildiğin bir kuluçka makinası. Yemek yapar, çocukları büyütür. Hepsi okadar.

dışarı çıkmaz, arkadaş edinmez, cinsellikten zevk almamalı, istediğini giymemeli, hep kendini erkeklere karşı korumalı, başına birşey gelirse de hep suçlu kadındır bunu kabullenmeli...

Rabbim kadınları böyle olsun, bir eşya gibi erkeklerin gölgesinde gezsin diye mi yarattı? biz de kul değil miyiz? bizler de insan değil miyiz? Erkeklere tanınan haklar niye kadınlara çok görülüyor, niye hep kadın kendini savunmak zorunda....

çok üzülüyorum :(

Halbuki dinimizde kadınlara çokca önem veriliyor ayetlerdende bunu anlayabiliriz. Hanımını döven, Allah’a ve Resûlüne asi olur. Kıyamette onun hasmı ben olurum. Demiş peygamberimizz çok üzücü gerçekten çok üzücü :(

Izlerken bilegimi istem dişi sıkmışımmm
allahm aklimi koru sen yarabbiiii
nasil bir gelenek .. Nasil bir akil..
Nasil kiyiyorlar kucucuk kizlaraa..
Sirff namussuzlk yapmasinlar diye onlarn dilinde tabii..
Evlenince kocasina kölelk yapacak resmen.. Offff cildrmak üzereymmmm

Izlerken bilegimi istem dişi sıkmışımmm
allahm aklimi koru sen yarabbiiii
nasil bir gelenek .. Nasil bir akil..
Nasil kiyiyorlar kucucuk kizlaraa..
Sirff namussuzlk yapmasinlar diye onlarn dilinde tabii..
Evlenince kocasina kölelk yapacak resmen.. Offff cildrmak üzereymmmm

Bize öyle birşey yapmadılar biz namussuzlukmu yaptık??

Aman allahımmm bildiğinizz sünnet değil canilik..bir insana hem işkence yapıyosunuz hemde kadınlık duygularını paramparça ediyosunuz nasıl bir toplum anlayışıdır bu.hiç bir dinde anlayışta yeri yok.Allahh kat kat çektirsinde canlarını alsınnn inşşş

Çok yazık yaaaa:43: nedir bu kızların kadınların cektikleri be öf !!! :47: pislik adi erkekler olmasaydı kadınlarında biyerlerini korumalarına gerek yoktu herkes kendi uçkuruna sahip çıksaydı kimse kimsenin namusuna göz koymasaydı bunların hic biri olmazdı kadınlarda rahat rahat yasarlardı ... baska yapacak ne eziyet kaldı acabaaa... !!!! :113:

Evet ben de duymuştum onu. Sanırım klitorisi kesip zevk alma meselesini ortadan kaldırınca kadının kocasını aldatmasını engelliyorlarmış :47:
Gene suç kadında. Gene kesilmesi gereken parça kadında :31:

Çok yazık yaaaa:43: nedir bu kızların kadınların cektikleri be öf !!! :47: pislik adi erkekler olmasaydı kadınlarında biyerlerini korumalarına gerek yoktu herkes kendi uçkuruna sahip çıksaydı kimse kimsenin namusuna göz koymasaydı bunların hic biri olmazdı kadınlarda rahat rahat yasarlardı ... baska yapacak ne eziyet kaldı acabaaa... !!!! :113:

Bilmediğimiz kim bilir neler neler var Allah yardımcıları olsun.

Garip olanda şudurki aldatan kesimin nerdeyse hepsi erkek neden kadınlara olan oluyor?

Back
X