- 8 Kasım 2019
- 12
- 27
- 30
- Konu Sahibi Denizruzgari
Merhaba çok zor durumda kaldım gidecek ne bi kimse ne de bir yerim var. 1 bebeğim var annemle yaşıyorum. Her gün zulüm üstüne zulüm küfürleri, vurmaları üstüme yürümeleri öldürmekle tehdit etmesi s... Olup git diyor her gün çaresiz kaldım. Ona mecbur olduğum için onun evimde yaşadığım için sesimi Hic cikarmadim. Sorum şu kadın sığınma evleri çok mu kötü burda sürekli okuyodum kötü diye oraya gidersem 1 buçuk yaşındaki kızımi devlet elimden alır mı bakamiyor diye en büyük korkum bu. 2 yaşına girince direk işe başlayıp kızımı da kreşe vereceğim ama bu iğrenç kelimeler tehditler beni mahvetti dayanacak gücüm kalmadı onun yüzünden kızımada bağırıyorum çok üzülüyorum. Sığınma evleri devlerin ki ayrı birde mor çatı ayrı mı bilen orda kalan kalsn tanıdığı olan varsa lütfen paylaşabilir mi benimle lütfen son çarem buralar kaldı herkese çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için sanırım 5 6 ay daha dayanıp çocuğumu kreşe verip işe baslayana kadar böyle çekmem sonrası iyi olucak inanıyorum. Devletten sosyal yardım alamıyorum evde sigortalı olan annem olduğu için herşey için çok sağolun
Son düzenleme: