• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın sığınma evi şartları

Bankaya yatırmak şuan sizin için iyi olmaz konu sahibi, dava esnasında eşiniz hak talep eder muhtemelen. Kadın sığınma evine götürülüyor mu, güvenli midir bilmiyorum ama kardeşiniz falan yok mu sizin için bir süre saklayabilecek?

Altinlarinizi bozdurun bankaya atin ordan altin hesabi acip ordada altininiz kalabilir kuyumcu fisinide saklayin resmini falanda cekin kendi altininizi bozdurdugunix belli olsun en iyisi bankadir yada kiralik kasa tutun bankadan orda saklayin meblagla küçükse ugrasmayin bozdurup bankaya atin biraz internet bankaciligi altin vs islemlerini ogrenin.hic bisey yapamam derseniz bankadaki gorevliler yardim eder bu devirde altin para saklamak banka disinda pekde guvenli gelmiyor bana
Boşanma sürecinde olacağım için bankaya koymak benim için iyi olmaz eşim el koyabilir oyuzden saklamam gerekiyor

yahu kadıncağızın durumu kötü, boşanacak, ailesi arkasında değil vs vs.
cidden konusunun altında altın karlı mı değil mi diye mi konuşuyorsunuz.

konu sahibesi aslında en mantıklısı kasa kiralamak olur ancak boşanma söz konusu olduğunda bu altın boşanmaya konu olur çünkü kasa kiralayarak resmi olarak altının varlığını gösteriyorsunuz.
miktarı çok mu fazla, kolunuzda tutamaz mısınız?
Bende bundan bahsediyorum bankaya koymayı bende biliyorum ama bu süreçte olmaz 200 Gr altınım

Boşanma sürecinde olacağım için bankaya koymak benim için iyi olmaz eşim el koyabilir oyuzden saklamam gerekiyor
Kiralik kasa tutun kimseye soylemeyin ozaman karsi taraf dokum istemedigi surece ortaya cikmiyor.
keza ben kiralik kasada altinim var dememe ragmen es kisisi ustune kasa.evrak vs geldi bankadan onu bile alamadim gerisini siz düşünün

Merhaba bosanmak istiyorum esimden ama ailem destek çıkmıyor sığınma evine gidip bir süre orda kalmam gerekiyor sorum şu sığınma evine altınlarimi götürebilirmiyim çalınma gibi bir durum olurmu orda bankaya koyamam bosanma sürecinde olacagim için eşim el koyabilir mahkeme kararı ile birine vermeye de güvenemiyorum sığınma evleri güvenlimidir yada orads emanet bırakılacak yer varmidır şartlarını bilenler yardımcı olur musunuz
Ziynet her zaman kadınındır boşanma durumunda. Eşiniz mahkeme kararıyla el koyamaz ki.

yahu kadıncağızın durumu kötü, boşanacak, ailesi arkasında değil vs vs.
cidden konusunun altında altın karlı mı değil mi diye mi konuşuyorsunuz.

konu sahibesi aslında en mantıklısı kasa kiralamak olur ancak boşanma söz konusu olduğunda bu altın boşanmaya konu olur çünkü kasa kiralayarak resmi olarak altının varlığını gösteriyorsunuz.
miktarı çok mu fazla, kolunuzda tutamaz mısınız?
konusunu sabote ettiler azıcık
oluyor bazen kk nde :)

Yüklü miktarda ise bankaya yönlendirirler belki. Sonuçta sorumluluk .. Onun dışında telefon para takı vs tutanakla teslim edilir. Tutanakla alınır. Kasaya koyulur.

Tutanak tutuluyor çıkışta teslim ediliyor ama yüklü miktardaysa almayabilirler. Hırsızlık olayları oluyor içeride bilezikse kolunuza takın.

Merhaba bosanmak istiyorum esimden ama ailem destek çıkmıyor sığınma evine gidip bir süre orda kalmam gerekiyor sorum şu sığınma evine altınlarimi götürebilirmiyim çalınma gibi bir durum olurmu orda bankaya koyamam bosanma sürecinde olacagim için eşim el koyabilir mahkeme kararı ile birine vermeye de güvenemiyorum sığınma evleri güvenlimidir yada orads emanet bırakılacak yer varmidır şartlarını bilenler yardımcı olur musunuz
Bankada kendinize ait hesap açsanız olmaz mı ?

Back
X