Yorum ve profil foto birleşince acayip gülduruyorsun : Dgörmemişin fantazisi olmuş, tutmuş kafasını koparmış.. aklıma geçmişten gazetede çıkan bir makale geldi. gerdek gecesi kadının belini kırdı diye.
Cok gezen cok biliyor işteBu sefer gezmeyle ilgili değil ama karanfilim :)
ben o kelimelri diyemiyorum bileBu arada bu eyleme asfiksi, bunu yapan kişilere de asfiksifili denir. Seks esnasında oksijeni azaltarak veya keserek zevk alırlar. Asfiksifililerde boğulma durumları gerçekleşebiliyor.
Tekerleme gibi aslında, dile dolanıyor :)ben o kelimelri diyemiyorum bile
kulaklari cinlasin dexter in bi bolumunde ogrenmistim ben deTekerleme gibi aslında, dile dolanıyor :)
Yok kuzum birebir örtüşen konular değil. Onlarda da asfiksifili olabilir ama bu durum ayrı.
en azından zevkin doruklarında ölüyorRock müzik grubu Inxs' ın solisti de bu şekilde ölmüştü. Çok ince bir sınır varmış ve alınan zevkle nefessiz kalındığı fark edilmiyormuş sanırım.
en azından zevkin doruklarında ölüyor
cem yılmazın esprisine dönmesinBi denesek mi ?Benden haber alamazsanız forumda bilin ki öldüm
cem yılmazın esprisine dönmesin
bakın bakalım tam ölmüş mü
hahahHahahahaahaha hayatı boyunca hep dimdik durdu
hahah
gözüm üstünde olucek vivela
siteye iki gün üstüste girmediğini görürsem haberi yayarım
son konuşmayı ben yapıcam merak etmeHahahaa banlanırsam nolucak ? Arkamdan cünup gitti demeyin sonraBi bakın tam ölmüş müyüm
Normal zamanlarda insan oksijensiz kalınca önce bilincini yitirir, sonra ölüm gerçekleşir. Bilinç kaybı olduğunda kişi halen geri döndürülebilir. Bu durumlarda sanırım karşı taraf, kişinin bilincini kaybetme noktasına geldiğini fark etmiyor. Oksijensiz bırakma eylemini sürdürdüğü için veya bilincini kaybettiğini fark etse bile geri döndüremediği için de ölümle sonuçlanıyor.Rock müzik grubu Inxs' ın solisti de bu şekilde ölmüştü. Çok ince bir sınır varmış ve alınan zevkle nefessiz kalındığı fark edilmiyormuş sanırım.
Tam iftira öyle şey mi olur şüpheli bir ölüm diyecektim ki yazdığını gördüm. Karısının osuruğundan zevk alanı da duymuştum bdv sayesinde ama ölümüne şi yapmakBu arada bu eyleme asfiksi, bunu yapan kişilere de asfiksifili denir. Seks esnasında oksijeni azaltarak veya keserek zevk alırlar. Asfiksifililerde boğulma durumları gerçekleşebiliyor.
Bu arada tabii ki şüpheli bence de, sonuçta ölüme dair tek açıklama erkek arkadaşın ifadesi. Gerçi kabloyla boğularak öldürülen kadında ya savunma izi ya da bayıltıldıysa kanında yabancı madde bulunur ama yine de henüz kimse emin olamaz.Tam iftira öyle şey mi olur şüpheli bir ölüm diyecektim ki yazdığını gördüm. Karısının osuruğundan zevk alanı da duymuştum bdv sayesinde ama ölümüne şi yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?