• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın psikoloğun cinsel fantezisi ölümle bitti

Tövbe estağfurullah bi gülme tuttu tutamıyorum kendimi
Kadın uçmak isterken öteki tarafa uçmuş

Yok kuzum birebir örtüşen konular değil. Onlarda da asfiksifili olabilir ama bu durum ayrı.

Rock müzik grubu Inxs' ın solisti de bu şekilde ölmüştü. Çok ince bir sınır varmış ve alınan zevkle nefessiz kalındığı fark edilmiyormuş sanırım.

Rock müzik grubu Inxs' ın solisti de bu şekilde ölmüştü. Çok ince bir sınır varmış ve alınan zevkle nefessiz kalındığı fark edilmiyormuş sanırım.
Normal zamanlarda insan oksijensiz kalınca önce bilincini yitirir, sonra ölüm gerçekleşir. Bilinç kaybı olduğunda kişi halen geri döndürülebilir. Bu durumlarda sanırım karşı taraf, kişinin bilincini kaybetme noktasına geldiğini fark etmiyor. Oksijensiz bırakma eylemini sürdürdüğü için veya bilincini kaybettiğini fark etse bile geri döndüremediği için de ölümle sonuçlanıyor.

Mastürbasyon yaparken yaşanan ölümler de kişinin kendisini kurduğu düzenekten kurtaramamasıyla oluyor. Kafaya poşet geçirme, boynuna bir şeyler bağlama hatta kendini asma gibi abuk sabuk ve riskli şeyler yapıp, bilincini kaybederek kendini kurtaramayınca sizlere ömür oluyorlar.

Ne malum tamamen cinayet olmadığı, tabi kadın öldü gitti, arkasından acıyı seviyordu de geç..

Bu arada bu eyleme asfiksi, bunu yapan kişilere de asfiksifili denir. Seks esnasında oksijeni azaltarak veya keserek zevk alırlar. Asfiksifililerde boğulma durumları gerçekleşebiliyor.
Tam iftira öyle şey mi olur şüpheli bir ölüm diyecektim ki yazdığını gördüm. Karısının osuruğundan zevk alanı da duymuştum bdv sayesinde ama ölümüne şi yapmak:silah:

Tam iftira öyle şey mi olur şüpheli bir ölüm diyecektim ki yazdığını gördüm. Karısının osuruğundan zevk alanı da duymuştum bdv sayesinde ama ölümüne şi yapmak:silah:
Bu arada tabii ki şüpheli bence de, sonuçta ölüme dair tek açıklama erkek arkadaşın ifadesi. Gerçi kabloyla boğularak öldürülen kadında ya savunma izi ya da bayıltıldıysa kanında yabancı madde bulunur ama yine de henüz kimse emin olamaz.

Ancak bu durum cinsel fantezi olarak var. Beyne giden oksijeni kestiklerinde daha çok zevk alıyorlar, özellikle orgazm aşamasında.

Ama işte bunu evde tek başlarınayken başlarına naylon torba geçirerek yapınca kurtulamıyorlar. Bazı aklı evveller de kendini asarak yapmayı deniyor ama zamanında ipi çıkaramayınca ölüyorlar.

Çok riskli bir şey ya. Partnerle yapmak zaten riskli, hele ki tek başına. Birkaç sene önce yediğim et boğazıma takıldığı için boğuluyordum, morardım resmen gidiyordum hık diye. O paniğimi düşünüyorum da, nasıl boğulmaktan zevk alınır pek anlayamıyorum. İlginç.

Back