Kadin polisler bakabilir mi

Enivecivokkee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2018
112
42
13
Merhaba kk.Kucuklugumden beri polis olmak hayalim onumuzdeki alimlarda basvurmak istyorum.nisanlimda polis bayan icin calisma sartlari nasildir memnunmusunuz evinize yeteri zamani ayirabiliyo musunuz.Insalah vardr burda cevap alirim

Merhaba kk.Kucuklugumden beri polis olmak hayalim onumuzdeki alimlarda basvurmak istyorum.nisanlimda polis bayan icin calisma sartlari nasildir memnunmusunuz evinize yeteri zamani ayirabiliyo musunuz.Insalah vardr burda cevap alirim
Ben polis değişim ama şöyle birşey anlatayım.yakınım olan karı koca çift var ikisinde polis.doğuda görev yapıyorlar ve evlenip gittiler zaten okuldan arkadaşlardı.biri gece görece gidiyor diğeri gündüz hatta birbirlerini o kadar az görüyorlarmışki ancak kapıda...görev için evden çıkarken.sadece senelik izinlerinde tatilde birbirilerine Zaman ayırıp yakın oluyor garipler.4 yıllık evliler çocuk yapmadılar yada yapamadılar.benim şahit olduğum bu ama belki farklı olan meslektaş eşler vardır

WSW
Sizin bi yakinizmi polis siz mi biraz daha acar misiniz zor yonu nedir
Ben polis memuruyum. Türkiyenin en güneydoğusunda. Eşimde polis. Aile hayatımız yok. İstediğimiz zaman izne çıkamıyoruz. 10 kg çelik yelekle sabah akşam nöbet tutuyorum. Can güvenliğinden bahsetmiyorum bile

Allah yardımcınız olsun benimde nişanlım pöh ondan braz bliyorm ama onlarda bayan memur pek yok çalışma şartlarını bilmiyorum.bayan polisler sekreteri rahattır lafları doğru degl o zman

Allah yardımcınız olsun benimde nişanlım pöh ondan braz bliyorm ama onlarda bayan memur pek yok çalışma şartlarını bilmiyorum.bayan polisler sekreteri rahattır lafları doğru degl o zman
Sekreterlikte yaptım evet rahattım ama ne zaman nerede olacağınızı bilemezsiniz. Bir gün sekreter bir gün nöbetçi bunun bile garantisi yok malesef

Bende olmayı çok isterdim ama iki cm ile kaçırıyorum çok Üzgünüm boyum tutsaydi düşünmeden giderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…