kadın olmanın yükü

dejavu27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar ben çok mutsuzum ciddi anlamda morale ve desteğe ihtiyacım var.bundan 1.5 yıl önce tayinle bizim iş yerine gelen bir adamla ilgili çok sıkıntıdayım.Kendisiyle normal iş arkadaşıydık çok sık olmasada arada muhabbetimiz oluyordu ama adamın davranışlarında faklılıklar hissettim özellikle oda arkadaşlarım yokken gelmeye başladı bahaneside onlardan hoşlanmıyorumdu ama beni rahatsız eden çok davranışları olunca durumu eşime açıkladım.eşimde ben geleyim bi görüneyim insansa anlar dedi ve gelip bunla tanıştı.bundan sonra ben çok soğuk davranmaya başladım.Buda durmadan sordu neden selam vermiyorsun bi sorunmu var diye hep geçiştirdim.sonra bundan 1 yıl önce gelip bana benden hoşlandığını söyledi kovdum buna laf saydım.ama rezil edemedim ortalığı ayağa kaldıramadım çünkü işyerim çok dedikoducu neler diyeceklerini tahmin edebiliyorum.açıktı adamı baştan çıkarmıştır,madem öyleydi neden yüz verdi,adama yüz vermese cesaret edebilirmiydi,normal konuşuyorlardı araları iyidi bu nedenle birkaç samimi arkadaşıma oda arkadaşlarıma ve eşime durumu anlattım arkadaşlarım amirlere söyleme bişey yapacaklarıda yok adam sinirlenir sana bişey yapar dedikleri içinde amirlerime demedim.eşim haddini bildirmişsin devam ederse söyle bir tek bişey daha yaparsa onu gebertirim dedi.bir süre hiç sesi çıkmadı 5 6 ay önce takip etmeler rahatsız bakışlarla huzursuz etmeye başladı birkaç kez evimin önündede gördüm oda benim gördüğüm görmediklerimde illa vardır.bunlar 2 hafta öncesinde sıklaştı ben çok korkmaya başladım ve artık eşime anlattım eşimde bunu iş yerinde odasında dövdü.amirlerime durumu bildirdi.adam yanlış anladılar diyormuş ama birkaç kişidende 3 yıldır ilişkileri varmış kocası öğrenmiş dövmüş diye dedikodular yayıldı amirlerim yollicaz diyorlar ama ben çok kötü durumdayım kimse beni anlamıyor korktuğum başıma geldi dedikodular gırla geziyor benim arkadaşlarım beni savunuyor ama bu bana yeterli gelmiyor insanlardan nefret ediyorum ben bu adamı 1.5 yıldır tanıyorum nasıl 3 yıllık ilişkim olabilir.herkes yanımda gözüküyor ama arkadamdan başı açık dikkat çekiyor güzel bir kadın adam ne yapsın.yüz vermiştir.oda isteklidir zorla olmaz gibi laflar dönüyor bu ülkede 14 yaşında kıza tecavüz edip oda istekli dendiği sürece adaletede güvenmiyorum.ama yinede dava açıcam. eşim dava açarsak eşi öğrenir yuvamı yıktınız diye sana bi kötülük yapar diye korkuyor bende eşime bişey yapar yada eşimin başı belaya girer diye korkuyorum davadan da bişey çıkmaz elimizde delil yok onunda ilişkimiz olduğuna dair delil de yok ama namus 2 dudak ucunda bu ülkede kadın olmak böyle birşeymi çok üzgünüm ilaçlarla ayaktayım raporda aldım işe gitmiyorum kafayı yiyicem huzurlu yuvamda rahat koymadılar bizi eşimde bende geceleri uyuyamıyoruz artık ağlamaktan başka bişe yapamıyorum..........

Son düzenleme:
allah yardımcınız olsun,üzüldüm yaşadıklarınıza.
adam psikopat demek ki,ne yapsanız düşmemiş yakanızdan.
çalıştığınız yeri değiştirme,tayin şansınız varsa kullanın.
yeni bir başlangıç yaparsınız.

zaten bir kaç ay sonra gidicez ama ben gidersem dedikodular daha çok yayılır.sanki suçluymuşum kaçıyormuşum gibi hem o adamda ortamı boş buluk arkamdan daha atıp tutmzmı kendini aklamak için sapık durumuna düşmemek için ilişkimiz vardı der.ki ben bu dedikodularında ondan çıktığından şüpheleniyorum o giderse herkes durumu daha iyi anlamazmı

Şerefsiz adam.

Ben olsam var ya, ağzıma gelen bütün küfürleri sayardım bu adama.

Eşin hata yapmış, odasında değil dışarıda yakalayıp benzetmesi lazımdı.

Yada mobing davası mı açılmalıydı bilemiyorum ki...

Başka bir birime geçme şansın yok muydu?

Kendinden eminsen kimseden çekinme, için rahat olsun.

Mavi boncuk dağıtan kadınlar da var, ama öyle olsa neden eşine durumu anlatasın ki?

Çok zor ya, insanlar Allah' tan korkmaz olmuş. Bu lanet pislik adam defolup gittiğinde, insanlar bir süre sonra unutur ama bu aralar konuşmalarına mani olamazsın canım.

Allah sabır versin.

arkadaşım insanlar her halükarda konuşur.
burada önemli olan sizin aile bütünlüğünüz bozulmadan bu şahıs ve ortamdan uzaklaşmak.
siz kendinizi yüzde yüz de aklasanız elalem dediğimiz ağzı kapanmayan organizma boş konuşmaya devam edecektir.
bol bol dua edip,allaha havale edin.

Lanet olasıca insanlar. Dedi kodu tatlı geliyor böylelerine.Zaten o lağım faresi de sizin bu korkularınız yüzünden cesaret bulmuştur. Tacize uğrayıp da bunu kolaylıkla dillendirebilen kaç kadın var. Söyleyemez, zor durumda kalır diye tacizi sürdürüyor lağım fareleri. Ahhhhh keşke şüphelendiğiniz ilk anda mesafe koyabilseydiniz, yanlış anlamışımdır yoktur öyle bir şey aman dillendirmeyeyim adım çıkar düşüncesi ile susmasaydınız. Hele de iki tarafta evli ise sonuçlarından rezil olmaktan korkup susuyoruz. Bakın eşiniz sizin yanınızda ise el alemin ne dediğini umursamamaya çalışın. Aslında ilişkiniz olmadığını herkes biliyordur ama tatlı geliyor dedikoduve öyle düşünmek. Bir sakin olun lütfen üzgün ve yıkılmış görünmeyin.O zaman daha çok malzeme verirsiniz. Etrafınızdakilere gerektiği kadaryla durumu sakince açıklayın. Başka da ellerine malzeme vermeyin arkası yarın hikayelerine dönüşmesin, emin olun o dedikoduyu da o sapık adam yaymıştır kendini aklamak için. Kadınlara çamur atmak kolay tabii. Bir de psikologa gidip destek alırsabız iyi gelebilir farklı meşgalelerle kafanızı dağıtın. Milletin lafı ile namusunuz gidecek değil, kendinizi biliyorsunuz eşiniz de biliyor tamam, el alem konuşur konuşur susar. Siz size inanan insanlarla görüşmeye devam edersiniz diğerleribi çöpe atın gitsin basit insanları abartmayın...Ayrıcaa o şeref yoksunu hiç korkmuyor eşinizin öğrenip de kötü bir şey yapmasından bence hiççç düşünmeyin siz ne düşünüyorsunuz ya cehennem olsun yansın yıkılsın yuvası.....gerçi kadın da biliyordur nasıl bir adam olduğunu ama birşey demiyordur.

Son düzenleme:
çok sağol canım inan eşimde tutamadı kendini kabul ediyor hata yaptığını iş yerinde olması çok kötü oldu oda rezil oldu bende çok oturduk düşündük ne yapalım ne yapalım işin içinden çıkamadık.hep ben dedikodu olur herkes keyfine konuşur beni sevende var sevmeyende var diye çekiniyordum eşim amirimi aradı dedikodular dönüyormuş eşimle ilişkisi olduğuna dair o adamı öldürürüm ben dedi eşimden eminim ben başından beri zaten biliyorum ben dedi amirim böyle olaylarda hep böyle dedikodular çıkar açık olun bunlara karına da söyle üzülmesin halledicem ben bu işi dedi.insanlarda biraz akıl olsa ben böyle birşey yapıp eşime anlatırmıyım böyle rezillik çıkmasına izin verirmiyim ha bide başından beri demeseydim şimdi birden anlatsaydım neyse en başından biliyor eşim allahtan anlatmışım.yoksa oda yanımda olmayacaktı

Son düzenleme:
ben artık yalnızca onun ordan gitmesini istiyorum.hayatımdan çıksın görmiyim nefret ediyorum ondan dedikodulara katlanamamam eşimden dolayı ona laf gelsin istemiyorum.bu şerefsiz açık açık yayamaz karısından çok korkuyormuş öyle dediler ama gizliden yayıyordur yada bunu koruyan kollayan birileri var.işin içinden nasıl çıkıcam bilmiyorum sorunsuz defolup gidermi bela çıkarırmı bilmiyorum hafta içi belli olacak durum amir yollicam diyor heralda amirede gidip ilişkimiz vardı diyemez.dese bile bu gitmesine engel olamaz gibi geliyor.hem ortak bi arkadaşımızla laf göndermiş beni yanlış anladılar özür diliyeyim büyütmesiner diye

aa! neden sıneye cekıyorsun..

sen böyle yapcak hıcbıseyım yok dersen,adam yarın kapına dayanır..

gıt savcılığa sıkayet et,onun korkusu bıle yeter ona!

kocanada anlam veremedim,1 kere dövmüş ama pasıf kalmış sonradan..

Ne biçim bir yerde çalışıyorsunuz... Başka bir yere tayininizi isteyin, konuşurlarsa konuşsunlar, böyle iftiracı manyakların arasında çalışılır mı :s

Karısına söyleyin, kocasına sahip çıksın. Ben olsam söylerdim.

adam korkudan titriyormuş savcılığa verirse içeri atarlar seni demişler titremiş acayip savcılığa verirsek eşi öğrenir ve bunu boşarsa ipini koparıp başımıza çullanır şuan koz olarak sadece elimizde tutuyoruz.giderse sorun yok büyütmicez zaten tekrar bişey yapmaya cesaret ederse ozaman yandı eşim aslında pasif kalmıyor ben belki öyle yansıtmış olabilirim ama elinden geleni yaptı

Adama böyle yaparsanız dedikodu da yayar hımm birşey olmuyormuş diye iyice cesaretlenir. bence mahkemeye de verin gitsin gelsin savcıyla muhatap olsun bişey çıkmasa da adı var işte mahkeme...o bile yeter.
Ayrıca şunu anlamıyorum o yuvasını karısını o kadar düşünüyorsa ona göre davranacaktı, siz huzursuzsanız o da huzursuz olsun, neden karısını falan düşünüyorsunuz? ben olsam karısına anlatırdım yeri göğü inletirdim daha başınıza ne gelecek. o düşünsün gerisini....siz raporluk ilaçlık olacaksınız ama o raahat bence kendinize bunu yapmayın biraz soğutun içinizi...kolay mı bir insanın haysiyetine laf söylemek ..öldürünce de adam yerine koyuyorlar işte...

Son düzenleme:
merak etme karısı sıneye ceker sonunda..

yuvamı yıktılar dıye sıze musallat olamaz,yuvasını kurtarma derdine düşer..

sız kendınıze yapılan pıslıgı duşunun..gerısı onun hayatı,sıze bunları yapan ınsan herseyı göze almıştır..

karısı bılse,yuvası yıkılsa nolcak..

öylemi yapayım karısına söyleyelimmi yoksa bekleyelim giderse ses çıkarmadan büyütmeyelimmi kararsızım şimdi bide karısına dersek iş büyürde gitmek istemez dava açarsa iftira attılar diye bende delil yok şahit yok millete ne anlattıysam o

bana söylenen karısı çok sert kesin boşar bunu asla affetmez yönünde.hem şuanda karısını kaybetme korkusu yaşamıyormudur birdaha bişey yaparsam kesin karıma derler diye çünkü biz bi akrabasına tek birşey daha yaparsa direkt eşine söylicez dedik

çok kötü günler geçiriyorsunuz Allah yardımcınız olsun ama lütfen insanların ne diyecegine odaklanmayın.. daha olay büyümeden düşündügünüz şey gerçek olmuş ve dedikodu tam da düşündügünüz şekilde çıkmış.bunu engelleyemezsiniz.insanlar istedigini düşünsün siz ailenizin tekrardan huzurunu saglamayı düşünün.. bırakın kaçtı gitti desinler.. bırakın öyleymiş böyleymiş desinler.. önemli olan sizsiniz.. evinize tekrar huzurun gelmesini dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…