kadın olmak :(

sweetsmile12

Hayat bu hayal ötesi, ne çıkarsa kısmetine.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
184
47
Bendemi hata var anlamadimki su ana kadar vücut temizligimde hep agda yapaparm. Surda tam 1hafta once yine agda yaptim bu isitici kartus agdalardan yaparm ya 1hafta gecmeden jilet gibi uzuyor tuylerim anlamadim okadar sinirlerim bozuluyoki yardim edin niye boyle oluyo acaba((

Yanlış aliyosunuz muhtemelen ve tüyleri kiriyosunuz. Çıkış yönüne dikkat etmelisiniz çekerken çıkış yönünün tersine hızla tek hamlede cekmeniz gerekli. Kirdiginiz zaman hem batık olur hem jilet gibi hemen çıkar

neden epilasyon yaptırmıyorsun? maddi durumun mu yok?

Epilasyon icin pek iyi seyler duymuyorum en basta kökünden bitirdgi icin gunah diye duydum bide 30 yasindan once sagliga zarari var diye duydum e tabi maliyetide az cok etkiliyo

evet batikta oluyor aldiktan 1hafta snra oyle bi kasiniyokh hep yara oldu

Epilasyon icin pek iyi seyler duymuyorum en basta kökünden bitirdgi icin gunah diye duydum bide 30 yasindan once sagliga zarari var diye duydum e tabi maliyetide az cok etkiliyo
günah mı yok artık ?
bizim dinimiz bize temiz olmayı tavsiye ediyor , ayrıca kıllar bir buğday boyutuna gelmeden alınmalı diyor..

günah mı????
yani dini konularda az çok bilgim vardır ama bunu ilk defa duydum
.

E

Evet ama kesilmeli diyo kokunu btirin demyo
niyet önemlidir yanlız bizim dinimizde
sen ne niyetle yapıyorsun temiz olmak niyeti ile ki başka bir niyet olamaz altında , dolayısıyla temiz olmak adına yapılan şeyler günah olamaz
bide şu var yine bizim dinimiz hayatı zorlaştırmak yerine kolaylaştırın der değil mi ?
bu durumda buda her hafta veya ay uğraşmak yerinde bir daha uğraşmamak zamanı öldürmemek adına yapılan bişey kısaca günah olma ihtimali çok az
tabi yine de sen bilirsin

evet batikta oluyor aldiktan 1hafta snra oyle bi kasiniyokh hep yara oldu
Çıkış yönlerine dikkat edin aşağı doğru mu yana doğru mu özellikle yana doğru olanları anlayamiyosunuzdur muhtemelen düz yapistiriyosunuzdur yan ve alt kısımlar biraz daha yana çıkmaya meyilli oluyor ayna koyun karşınıza dikkatlice bakın. Çıkış yönüne yapıştırın tam tersi yöne bi hamlede çekin bikere yapistirdiginiz yere tekrar yapistirmayin tahriş edersiniz. Anneniz ablaniz falan varsa onlardan yardım alın bi iki kez düzelince kendiniz yaparsiniz tekrar :)

Bir ilaç falan kullanıyor musun? Hormanlarla alakalı olabilir. Doktora gitmelisin. (çok fazla çıkıyorsa)
Ayrıca büyük ihtimalle ynlış uygulama yapıyorsun kökünden almıyorsun.

Ayol niye günah olsun dinimizde "Temizlik imandan gelir" diye bir söz var. Hurafeden başka bir şey değil o dediğiniz. Kişisel bakım sonuçta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…