- 28 Haziran 2022
- 71
- 17
- 28
-
- Konu Sahibi Esmermelek
Aslında eşimde erken boşalma sorunu var baya ciddi boyutta ama bu ay artki doktora gitmeye başladı ve gerçekten faydası oldu sevisme konusunda tembel deyildir.ama ben bir türlü o duyguya giremiyorumEşinin erken boşalma sorunu yoksa, sevişme konusunda da tembel değilse aşağı ekleyeceğim linkten yardım alabilirsin belki. Bu forumda orgazmla ilgili çok konu var, onları da tarasan iyi edersin.
Thread 'Kegel egzersizi ve cinsellik' Kegel egzersizi ve cinsellik
Son doğumunu 1 buçuk yıl önce yaptimcocukların kac yasında? belkı dogum sonrası hormonlardandır.
bundan sonra esinle iletişimini artır. odun degılse kadının orgazm olmasını her erkek ıster ayrı bı mutluluk cunku :) reddedecegını sanmam :)Son doğumunu 1 buçuk yıl önce yaptim
Ewet kadının duyguları bizim toplumumuzda hep göz ardı ediliyor halbükü bu bir haktırToplumsal baskıyla yetişerek kendi vücudunu kendini tanımasına izin verilmeyen her kadının yaşadığı şeyler. Erkek boşaldıysa tamamdır, iş bitmiştir kıçını dönüp yatabilir
Nasıl olsa erken boşalacak diye düşündüğün için de kendini kaptıramıyorsundur. İnşallah doktorun faydasını görürsünüz.Aslında eşimde erken boşalma sorunu var baya ciddi boyutta ama bu ay artki doktora gitmeye başladı ve gerçekten faydası oldu sevisme konusunda tembel deyildir.ama ben bir türlü o duyguya giremiyorum
Ewt aslında bu durumla 6 yıldır mücadele ediyordum ön sevisme hariç 1 dk nın altında ilişki süresinde kendimi mutlu etmeye çalıştım ve sonuç bu duyduya yabancı kaldım yılardır.Nasıl olsa erken boşalacak diye düşündüğün için de kendini kaptıramıyorsundur. İnşallah doktorun faydasını görürsünüz.
Bu arada link için teşekkür ederim gerçekten işe yara bilgiler varEşinin erken boşalma sorunu yoksa, sevişme konusunda da tembel değilse aşağı ekleyeceğim linkten yardım alabilirsin belki. Bu forumda orgazmla ilgili çok konu var, onları da tarasan iyi edersin.
Thread 'Kegel egzersizi ve cinsellik' Kegel egzersizi ve cinsellik
Aslında fiziksel olarak kadınların orgazm olması ve hatta ardarda, çok kez olması erkeklere göre çok daha kolay. Alışkanlıkla ilgili bir şey olsa gerek sizinki.Arkadaşlar böyle bir konuyu burda konuştuğum için çok üzgünüm ama sizlerde sormak istiyorum kadınlar orgzm olmakta zorlanıyor erkekler kadar kolay erisebliiyorlar o duyguya ama açıkçası ben o duyguyla hiç tanismadım 25 yaşındayım 6 yılık evliyim iki çocuğum var ve cinsel olarak kendimi kesinlikle eksik gibi hissediyorum bu herkeste oluyormu veya bu durumu kolaylaştıracak bir yöntem varmı yardımcı olursanız sevinirim
1 dakika diyor :) yapabileceği pek bir şey yokAslında fiziksel olarak kadınların orgazm olması ve hatta ardarda, çok kez olması erkeklere göre çok daha kolay. Alışkanlıkla ilgili bir şey olsa gerek sizinki.
Ay onu görmemişim. Bu kötü tabii ki. Erkek boşaldı mı işi biter bir kere. Beklemesi gerekir. Ama kadın öyle değil, boşaldıktan 1 dakika sonra tekrar boşalabilir, devam edebilir.1 dakika diyor :) yapabileceği pek bir şey yok
Mastürbasyon la oluyorda ama vajinal orgzmdan daha olmadı şuana kadarMastürbasyonla daha orgazm olamadıysan bence eşle işin zor