Kadın İstek Artırıcı

Hayalcim45

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2021
15
9
31
Merhaba arkadaşlar.
Kadınlar için istek artırıcı önerebileceğiniz ürün var mıdır. Tavsiye edebileceğiniz birşeyler.
Teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar.
Kadınlar için istek artırıcı önerebileceğiniz ürün var mıdır. Tavsiye edebileceğiniz birşeyler.
Teşekkür ederim
Bi önceki konuda kendimi durduramıyorum diyordu birisi. Azı karar çoğu zarar. Olmayınca da olmaz. Sağlıklı bir insanda yeterince hormon vardır gerisi psikolojik diye düşünüyorum

Evlisiniz sanırım eşiniz ile durumu paylaştınız mı? Belki ten uyumu olmadığı için istemiyor olabilirsin.l1 yıllık evliyiz ında isteksizlik vs bir durum yok ama

1 yıllık evliyiz. İsteksizlik sorunumuz yok sorunda yok ama. Zevk alma konusunda biraz sıkıntı yaşıyorum ben. Birde bu tarz şeyler denemek istedim açıkcası

1 yıllık evliyiz. İsteksizlik sorunumuz yok sorunda yok ama. Zevk alma konusunda biraz sıkıntı yaşıyorum ben. Birde bu tarz şeyler denemek istedim açıkcası
Daha yeni evliymissin bu saatte buralarda bu derde çare bulman zor bence. Gidip kocana sarılsan düzelecek belki hersey

İstek artırıcı üzerine konu açtığın için sordum.
Zevk alma konusu farklı kendi vücudunuzu keşfedip eşiniz ile paylaşmalısınız. Biraz senin elinde biraz da partnerin sağlayacak o zevki

Daha yeni evliymissin bu saatte buralarda bu derde çare bulman zor bence. Gidip kocana sarılsan düzelecek belki hersey
Cevaplarınız için teşekkür ederim ama bu yorum üzdü biraz. Belirli bir kesim kadınlar olarak bazı konularda fazla muhafazakar ve cahilce yetişiyoruz. Evlenip bodoslama cinsel hayat benim gibiler için pek kolay değil malasef . Bazı şeyleri de yaşayarak okuyarak pekiştiriyor insan. Sorunu anlamadan sarılmakta yetmiyor. Ki yeterince de sarılıyorum... Ayrıca sorunsuz bir hayatımız olsaydıda keşke geceleri burda dolaşmak zorunda olmasaydık... Uzaktan görünene yorum yapmak kolaydır.

Yinede çok teşekkür ederim birçok konuda bu sitede samimi cevaplarla birşey öğrendim...

Ya bak şimdi bende üzüldüm aslında kötü birsey söylemedim. Demek istediğim yeni evli olduğunuz için birbirinizi kesfedememis olmanız mümkün. Bu sende bi isteksizlik olduğu anlamina gelmez. Yani sitede o kadar çok dalga geçmek için bu tarz konular açan üyeler oluyo ki.
Ayrıca burda dolaşmak için hayatımızda sorun olmasina da gerek yokki. Ben konu için söyledim onu. Umarım hersey senin için güzel olur

Sabah aç karınla bir çay kaşığı incir çekirdeği yağı tüketin, kadınlar için afrodizyak etkisi var. Bunun yanında d vitamini kullanmayı aksatmayın, vitamin eksikliği libidoyu etkiliyor.

ZemheriPoyraz 'dan alıntıladım, okursanız çok faydalanırsınız. Ben de bilgi amaçlı ZemheriPoyraz 'a sormuştum, gayet iyi tecrübe ve açıklama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…