M muzeyyen1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2024 39 11 3 28 Bugün 17:34 Konu Sahibi Konu Sahibi muzeyyen1 #1 Kızlar emar sonucumda korkulcak bişey varmı bilen varsa yorumlayabilirmi Eklentiler IMG_1252.png 128,5 KB · Görüntüleme: 22
B bsrtrna Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2023 410 101 18 26 Bugün 20:23 Konu Sahibi Konu Sahibi muzeyyen1 #2 muzeyyen1 .!.: Kızlar emar sonucumda korkulcak bişey varmı bilen varsa yorumlayabilirmi Genişletmek için tıkla... Yok bence asko hep izlenmemiştir izlenmemiştir öyle olunca dr gidince birsey çıkmıyor çık şükür
muzeyyen1 .!.: Kızlar emar sonucumda korkulcak bişey varmı bilen varsa yorumlayabilirmi Genişletmek için tıkla... Yok bence asko hep izlenmemiştir izlenmemiştir öyle olunca dr gidince birsey çıkmıyor çık şükür
payedar Cennet Kuşum Can Oğlum 👼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 4.024 4.242 48 29 Bugün 20:26 Konu Sahibi Konu Sahibi muzeyyen1 #3 muzeyyen1 .!.: Kızlar emar sonucumda korkulcak bişey varmı bilen varsa yorumlayabilirmi Genişletmek için tıkla... Chatgpt sor hemen yanıtlıyor
muzeyyen1 .!.: Kızlar emar sonucumda korkulcak bişey varmı bilen varsa yorumlayabilirmi Genişletmek için tıkla... Chatgpt sor hemen yanıtlıyor
M minikbaykus Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2024 862 197 23 33 Bugün 20:30 Konu Sahibi Konu Sahibi muzeyyen1 #4 muzeyyen1 .!.: Kızlar emar sonucumda korkulcak bişey varmı bilen varsa yorumlayabilirmi Genişletmek için tıkla... Sanırım endometriozisle ilgili lezyon görülmüş sol yumurtalıkta ben öyle anladım. Çikolata kistiniz mi var
muzeyyen1 .!.: Kızlar emar sonucumda korkulcak bişey varmı bilen varsa yorumlayabilirmi Genişletmek için tıkla... Sanırım endometriozisle ilgili lezyon görülmüş sol yumurtalıkta ben öyle anladım. Çikolata kistiniz mi var