arkadaş çıktı galiba....adetin başlangıcından hesaplanıyo canım fahri jinekolog olacam bu gidişle:))malum her ay hesap kitap yapıyoruzzbu başlığı açtığınız için teşekkür ederek şu soruyu sormak istiyorum; iki adet arasındaki süreyi hesaplamak adetin başlangıcından itibaren mi olmakta yoksa adetin bittiği günden itibaren mi olmakta?
cevabınız için teşekkür ederim:)arkadaş çıktı galiba....adetin başlangıcından hesaplanıyo canım fahri jinekolog olacam bu gidişle:))malum her ay hesap kitap yapıyoruzz
Merhaba Arkadaşlarım , kadın Hastalıkları ve doğum Cerrahi Bölümünde Çalışıyorum , İstediğiniz Her şeyi sorabilirsiniz.Merak ettiğiniz ,şüphelendiğiniz(hamilemiyim,vs.)herşeyi...Severek cevap vereceğim. Akıntı , hamilelik , cinsellik ve kasık ağrıları,regl,rahim vb. şeyler .Saolun.
Ben de bir soru soracağım. Adetimin başlamasından bir kaç gün önce filan ara ara pembemsi kahveremgimsi lekelenmeler oluyor ama o bir kaç günden sonra asıl kanama oluyor ben şimdi adetin başlangıç günün hangisi olarak almalıyım. Mesela doktora hormon testi filan yaptırmak istersem genelde adetin 3. günü gelin diyorlar bu konuda kafam karışıyor açıkçası.
bende bu konuyu merak ediyorum , net bir cevap yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?