• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Cerrahi Bölümde Çalışıyorum , İstediğiniz Her şeyi sorun.

Sila008

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
8
0
6
34
İstanbul
Merhaba Arkadaşlarım , kadın Hastalıkları ve doğum Cerrahi Bölümünde Çalışıyorum , İstediğiniz Her şeyi sorabilirsiniz.Merak ettiğiniz ,şüphelendiğiniz(hamilemiyim,vs.)herşeyi...Severek cevap vereceğim. Akıntı , hamilelik , cinsellik ve kasık ağrıları,regl,rahim vb. şeyler .Saolun.

slm mesleğinz nedir?? tıp öğrencisi falan mısınz yoksa hemşire falan mı???

tahmin edersinz ki sanal ortam ve güvnilmiyo her yazı yazana... o zaman ilk soruyu ben sorayım:) gebelik için iki tedavi arasında ne kadar zaman geçmelidir arkaarkaya iki ay aşılama yapılmasında sakınca varmıdır??

bu başlığı açtığınız için teşekkür ederek şu soruyu sormak istiyorum; iki adet arasındaki süreyi hesaplamak adetin başlangıcından itibaren mi olmakta yoksa adetin bittiği günden itibaren mi olmakta?

bu başlığı açtığınız için teşekkür ederek şu soruyu sormak istiyorum; iki adet arasındaki süreyi hesaplamak adetin başlangıcından itibaren mi olmakta yoksa adetin bittiği günden itibaren mi olmakta?
arkadaş çıktı galiba....adetin başlangıcından hesaplanıyo canım fahri jinekolog olacam bu gidişle:))malum her ay hesap kitap yapıyoruzz:1::1::1::1:

benimde daha önceden boş gebelgm we dusugum war,we bu ay çok kasık agrm war,dr rahim temiz dedi.Bide beyaz akıntım war yumurtluyomuyum acaba :))

Merhaba Arkadaşlarım , kadın Hastalıkları ve doğum Cerrahi Bölümünde Çalışıyorum , İstediğiniz Her şeyi sorabilirsiniz.Merak ettiğiniz ,şüphelendiğiniz(hamilemiyim,vs.)herşeyi...Severek cevap vereceğim. Akıntı , hamilelik , cinsellik ve kasık ağrıları,regl,rahim vb. şeyler .Saolun.

Pcos tan kurtuluş var mı?

Ben de bir soru soracağım. Adetimin başlamasından bir kaç gün önce filan ara ara pembemsi kahveremgimsi lekelenmeler oluyor ama o bir kaç günden sonra asıl kanama oluyor ben şimdi adetin başlangıç günün hangisi olarak almalıyım. Mesela doktora hormon testi filan yaptırmak istersem genelde adetin 3. günü gelin diyorlar bu konuda kafam karışıyor açıkçası.

merhaba ben 28 yaşında evliyim.3 ay önce muayene sırasında doktorum vajina girişinde patlamaya hazır bir siğil olabileceğini söyledi takip etmemi istedi uzun süredir de anma kaşıntı sıkıntılarım vardı.ayna yardımıyla baktım vajina girişinde doktorun gösterdiği yerlerde et parçaları şeklinde uzamalar var muhtemelen kondilom.doktorumla görüştüm yakma işlemi uygulanması gerek dedi ve acısız kolay bir işlem olduğunu söyledi.ama okuduklarım beni korkuttu çok acılı bir işlem yaralar geç iyileşiyor yazılmış.işin doğrusunu sizden öğrenebilirmiyim.

Ben de bir soru soracağım. Adetimin başlamasından bir kaç gün önce filan ara ara pembemsi kahveremgimsi lekelenmeler oluyor ama o bir kaç günden sonra asıl kanama oluyor ben şimdi adetin başlangıç günün hangisi olarak almalıyım. Mesela doktora hormon testi filan yaptırmak istersem genelde adetin 3. günü gelin diyorlar bu konuda kafam karışıyor açıkçası.

bende bu konuyu merak ediyorum , net bir cevap yok galiba

bende bu konuyu merak ediyorum , net bir cevap yok galiba

arkadaşlar adetiniz tam başladıktan sonra 2. günü gidebilirsiniz çünkü adet söküldükten sonra hormanlar değişmeye başlıyor tabii ki ben doktor değilim ama tüp bebk tedavimden biliyorum lekenme döneminde hormonlara bakmamışlardı ve kanamamanın tam sökülmesini beklemiştik bu arada konuyu açan arkadaş yok ortalarda

düzensız adet goruyorum 3 ay once gormustum en son sımdı 10 gun surdu çok kan kaybettım 5 gun sonra elıme kan geldı cok sasırdım normalde olsam bıle 2- 3 gün sürerdi ve 5 gundur sancılı şekılde devam ediyor kanamam doktora gıtmeye korkuyotum birşey cıkar dıyekı bu halde gıdemıyorum zatenn bu sızce nedırr fıkırlerınızı sunarsanız memnun olurum sımdıden tesekkurler yasım 21 buarada....

ya arkadaşlar benim mayıs gibi rahimde yara olduğunu öğrendim ve yaktırdım fitil kullandım akıntım geçmişti ama bi iki gün önce yine akıntım fazla olmaya başladı her gün çamaşır değiştiriyorum akıntı biraz kokulu ama rahatsız edici derecede kötü koku değil ben ne yapıcam bilmiyorum doktora gitmek istemiyorum :(yara tekrarlamış olabilirmi yoksa yumurtlama döneminden dolayımı böyle oluyor cevaplarsanız çok sevinicemmm TEŞEKKÜRLER

Back